EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Tromort77

2016.06.19. 23:51:14

Nem tudom igaz-e, én már elvesztem a pontokban:

If England beat Slovakia, the following teams advance to the next round without playing: Germany, Poland, Croatia, and Hungary

De lehet holnap mindenki angol drukker lesz.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.06.19. 23:47:14

Románoknak szeretettel.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 23:40:04

recrea írta:Az hogy lehet és miért van, h az E csoport meccseit később játszák, mint az F csoport meccseit?

Jó lesz nézni, ahogy küzdenek majd ott, h elkerüljenek minket :D
Szerintem ennek szimplán nézettségi okai vannak, az esti meccsekre spanyolok, franciák, németek, olaszok, angolok kerülnek be. És az olaszokat tették estére Szerdán is.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.06.19. 23:31:26

Itt lehet számolgatni.

Hát szerintem mindenképp továbbmegyünk, minimum csoportharmaddikként. De már ahhoz is dúrva eredmények kellenének. Majd valaki kiszámolja százalékban, de nagyon jó esélyeink vannak. Alapból nem hiszem, hogy izland megtudja verni az osztrákokat.

Viszont ha harmadikként megyünk tovább akkor a spanyolokat kapjuk.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 23:23:42

Az hogy lehet és miért van, h az E csoport meccseit később játszák, mint az F csoport meccseit?

Jó lesz nézni, ahogy küzdenek majd ott, h elkerüljenek minket :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 23:01:06

Románokon meglepődtem, rájuk tökéletesen igaz talán, hogy nem bírták erővel. Fokozatosan épültek le. Már a Sávjc elleni másodikon nem volt levegő és mára meg totál fásultak lettek. Albánia meg ki is használta ezt, s reménykedhet.

Nekünk egyébként ezért is parádés hogy utolsó csoportban vagyunk, mert lehet tét nélküli lesz a portugálok elleni meccs a továbbjutás szempontjából. Az biztos, hogy mikor mi játszunk már biztosan tudjuk mi elég és mi nem, nem kell másokra figyelni.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 22:59:42

Payet mi kapufa.. :shock: A Sissoko-Pogba duót meg csak én keverem folyamatosan? :D Semmi rasszizmus, de még a mozgásuk is hasonló esküszöm, sose tudom épp melyiküknél van a laszti.
Pogbának kicsit sárgít a feje, szóval meg lehet őket különböztetni. :D
Payet kapufája tényleg komoly volt, ha bemegy, akkor már biztos vitte volna Perez 100 millióért.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 22:50:30

Bob_Marley írta:Lagerbeck a svédeknél is ezt hozta, spkkal jobbak is voltak mint manapság. Nagyon szervezett védekezés és abból megindulni ha van lehetőség és befejezni a támadást. Ugyanúgy lelehet írni hogy nekik nincsenek olyan embereik mint nekünk se, akik nagyon ficánkolnának elől, de abból főzz amid van. És ez nagyon igaz Izlandra, hogy amit tudnak azt meg is csinálják, ezerszer inkább egy ilyen mint az ad hoc jellegű csapatok, akik arra apellálnak hogy egyénieskedve eldöntik. Na mert pl Ausztria tipikus ilyen, hogy nulla csapat, de Alabatól várnak mindent már támadó középpályára meg mindenhova beteszik......Talán példát lehetne venni Izlandról, ahol pl egy Alaba se játszik, de csapatként meg észben előrébb vannak a sógoroknál. És igen mi meg még jobbat tudtunk alkotni szerencsére mert hátul ugyanez a szervezettség (ezért is írtam hogy pl az izlandi zicceren kívül egy tizigólt kaptunk és ennyi, remek a védelmünk és minden siker alapja ez). Fizikálisan ahogy írod felvettük a versenyt, egy ilyen tornán ez pedig rengeteg számít, mikor a csapatok kivannak facsarva és pl ennek is tulajdonítom be a sok kései gólt, mert fizikálisan sok csapat nem bír 90 percet és nagyobb az esélye a hibának a végén. Nekünk meg mert kevés emberünk tolt végig Nyugaton szezont frissebbek a lábak és sokat jelent.
Vannak benne igazságok :) én inkább nézem Ausztriát, mint Izlandot, mondjuk ők is tényleg szét vannak esve, nagyon nem sikerült a formaidőzítés. Mondjuk ennek örülök, jelenleg rühellek én mindekit, aki nem magyar vagy nem Möller és Storck a neve :D

Közben tökéletes este, Románia out, egy csoportharmadik már biztosan rosszabb nálunk :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 22:40:33

Lagerbeck a svédeknél is ezt hozta, spkkal jobbak is voltak mint manapság. Nagyon szervezett védekezés és abból megindulni ha van lehetőség és befejezni a támadást. Ugyanúgy lelehet írni hogy nekik nincsenek olyan embereik mint nekünk se, akik nagyon ficánkolnának elől, de abból főzz amid van. És ez nagyon igaz Izlandra, hogy amit tudnak azt meg is csinálják, ezerszer inkább egy ilyen mint az ad hoc jellegű csapatok, akik arra apellálnak hogy egyénieskedve eldöntik. Na mert pl Ausztria tipikus ilyen, hogy nulla csapat, de Alabatól várnak mindent már támadó középpályára meg mindenhova beteszik......Talán példát lehetne venni Izlandról, ahol pl egy Alaba se játszik, de csapatként meg észben előrébb vannak a sógoroknál. És igen mi meg még jobbat tudtunk alkotni szerencsére mert hátul ugyanez a szervezettség (ezért is írtam hogy pl az izlandi zicceren kívül egy tizigólt kaptunk és ennyi, remek a védelmünk és minden siker alapja ez). Fizikálisan ahogy írod felvettük a versenyt, egy ilyen tornán ez pedig rengeteg számít, mikor a csapatok kivannak facsarva és pl ennek is tulajdonítom be a sok kései gólt, mert fizikálisan sok csapat nem bír 90 percet és nagyobb az esélye a hibának a végén. Nekünk meg mert kevés emberünk tolt végig Nyugaton szezont frissebbek a lábak és sokat jelent.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.19. 22:37:33

LG írta:A félidő második feljavult Embolo,
Google fordító? :mrgreen: Nem volt rossz amúgy tényleg, de érződik, hogy érnie kell még. Remélem ő is belátja, és nem megy el a MU-ba - vele boronálták össze most nagyon -, hanem csak kisebb szintet fog lépni, és szép lassan építi fel magát. Akkor lehet esélye nagyobb karrierre is akár, persze ahhoz sok mindennek kéne klappolnia, de tehetsége van, fizikum adott, a sebességének hála meg valami plusz is van benne.

Griezmannt meg öröm nézni sprint közben komolyan, az a könnyed mozgás, és mellé az a sebesség.. Imádom az ilyen csatárokat. Suárezzel egyedül ennyi "bajom" van, hogy nem túl gyors, de amíg mellé szinte az összes többi dologban top, és így termel, addig nagy nehezen elnézem ezt neki.. :D

Payet mi kapufa.. :shock: A Sissoko-Pogba duót meg csak én keverem folyamatosan? :D Semmi rasszizmus, de még a mozgásuk is hasonló esküszöm, sose tudom épp melyiküknél van a laszti.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 22:29:48

Realos ne olvassa, pláne ne reagáljon, de foci nélkül pl BL-t is lehet nyerni, és még szervezettnek sem kell hozzá lenni :) Sztem Izlandnak ez egy kifutott eredmény, hozzáteszem, h hatalmas dolog, h kijutott ez a kis ország, bizonyos dologban példát lehet venni tőlük, abszolút meghajolok a teljesítményük előtt, csak annyit mondtam, h gyengébb csapat nálunk, meg a mezőny nagy részénél, két meccs alapján nem látom jobbnak őket Ausztriánál, de ez szerdán eldől, aztán bárkit elő lehet venni. Hogy tavasszal meg tavaly hogyan fociztak az teljesen mindegy most, ezt remekül látni a mi csapatunknál is, mit hoz az, ha másfél hónapig, egészségesen, jó edzővel készül egy csapat.

Tehát az nem nevetséges adat, h a legtöbb passz a kapus meg a center között volt? A támadóharmadban mi is gyengék vagyunk, ezt jól látod. Fizikálisan sem láttam őket jobbnak, egyfolytában elnyomtuk, megelőztük őket. Én sokkal többet vártam tőlük, ahogy be voltak harangozva, h hű de félelmetes csapat. Ami az osztrákoknak pech volt (a kapufa), az Izlandnak mázli (tizi), kb ennyin múlt sztem a két meccs. Rombolni tudnak, építkezni keveset, nálam ez a tegnapi nem foci, de akinek az, annak sok ilyen csapatot kívánok.
Tromort77

2016.06.19. 22:20:55

Jön Payet. Ahhoz képest, hogy ki se akarták vinni, mindig kell megmentőnek. :D

Konkrétan olvastam, hogy a pályát festették, hogy ne látszódjon mennyire rossz a talaj. #-o
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 22:20:01

Bob_Marley írta:Labda, mez van itt minden. :D

Csak megint francia gól nincs, pedig vannak lehetőségek és egyébként 40% labdabirtoklással. :D
Meg a pálya is retek, össze-vissza csúszkálnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 22:16:51

Labda, mez van itt minden. :D

Csak megint francia gól nincs, pedig vannak lehetőségek és egyébként 40% labdabirtoklással. :D
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.06.19. 22:12:40

323 002 fő a népességük ahhoz képest partiban voltak velünk is és Portugáliával is. Nem játszanak szépen, de baromi szervezettek és iszonyú kemények. 100 igazolt játékosuk van, mégis ott vannak az EB-n és van két pontjuk. Hiába a gyengébb mezőny, ez óriási teljesítmény.

Kidurrant a labda. Mi a franc. :shock: :lol:
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.19. 22:12:24

Tromort77 írta:Az meg van, hogy a végén az izlandi szabadrúgásnál Király oda ment szólni a sorfalnak, hogy semmiképp ne ugorjanak fel? Az évek és a rutin. =D>
Pont ugyanezt mondtuk mű is sörözés közben.Egy 40 éves kapus lehet jobban ráérez az ilyenekre mint mondjuk Dibusz aki véleményem szerint hatalmas kapus lehet de még érnie kell.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 22:12:02

Ahogy Pali mondta, van még 10 perc, nyerünk. A statisztika szerint a legtöbb passz a kapus meg Sig...sson (a center) között volt :D
Ahhoz képest a végén ők dönthették volna el. :roll:
Ne mond már azt, hogy nem tudnak focizni, csak mi, a portugálok, a csehek, a törökök, meg a hollandok is gyengék voltak ellenük, ezért tarthatnak most ott ahol. :roll:

A második félidőben szerintem is nagyon gyengék voltak, de az elsőben nem, a portugálok ellen sem, és a selejtezőkben sem, sőt előtte már a VB selejtezőn is elég jók voltak, összehoztak egy pótselejtezőt. Ennyiszer meg nem lehet a szerencsére fogni!

A selejtezőkben amúgy lényegesen többet mutattak támadásban, nem 2 meccs alapján kell őket megítélni. (de ha csak azt vesszük alakul, akkor sem adok igazat neked)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 22:09:58

Akkor viszont mi még náluk is rosszabbak voltunk, mert nekünk konkrétan olyan helyzetünk mint nekik egy sem volt. És a másodikban a fejest is ideveszem. De nyilván nem igaz, mert próbálkoztunk, de ők meg helyet nem adtak ezért tartottam kiegyenlítettnek a meccset.

recrea azért az hogy ki kinek passzol. D: Hát mi tudhatnánk a legjobban mennyit ér néha a sok passz. Mindegy, szubjektív a dolog, ahogy írod betanult munkás csapat, és? Teljesen jól tolják, amit meg kell tanulni fociban azt megtanulták és ez a legfontosabb. És pont hogy a mieinket dicséri hogy visszatámadtunk, visszaszereztük a labdákat. És ezért tartom őket jobbnak Ausztriánál, mert ők legalább amit tudnak azt meg is csinálják. Osztrákok eddig két meccsen totális semmi volt, se hátul se elől. Vagy szerinted Ausztria tudatosabb játékot játszik Izlandnál? De akkor legyen, sőt nekünk az osztrák győzelem is lenne jobb, de két meccs alapján nálam Izland a jobb csapat, na most hogy ez eredményben megmutatkozik vagy sem az meg ezer faktortól függ.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.06.19. 21:59:13

szerintem is hulla volt Izland. az rendben van, hogy biztos védekezésből indulnak meg párharcok satöbbi, de tegnap tényleg egy db. normálisan végigvitt kontrájuk nem volt, vagy 3 jó passzuk, ami nem oldalra megy. ráadásul ugye ott a stat, hogy a végére párharcokban is megvertük őket. ezen kívül élményszámba menően gurítottuk ki őket folyamatosan a középpályán. tök jók vagyunk, de ha egy csapat még ellenünk sincs azon a szinten, hogy valamiféle normális támadójátéka legyen, azt én gyengének tartom. portugálok ellen találtak egy gólt, plusz megúsztak egy csomó portugál ziccert, ellenünk meg tegnap kaptak ajándékba egyet, ennyi. jó és szervezett csapatnak most magunkat tartom, akiknek ugyan elsődleges erőssége a szervezett védelem és egység, de láthatóan tudunk mit kezdeni a labdával is újabban. Izland semmit nem tudott. a szervezettség meg tanult, tudatos focit tolnak stb. egy faktor, azon túl még van egy pár dolog, és Izland, legalábbis tegnap, minden másban 0 volt. biztos védekezéssel meg egy ziccerrel amúgy valóban lehet meccset nyerni, mondjuk 10ból 1szer, mert a többi 9 alkalommal egy ziccerből, erősen közepes játékos nem rúg gólt, ahogy tegnap sem lőtt.
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 21:56:37

Bob_Marley írta:Nyilván nem vagyunk elit, de valóban sokat jelentett hogy gyorsan vissza is szereztük a labdákat. Miért kéne Izlandtól olyat várni, ami nem a sajátjuk. Ezt tudják ezt csinálták eddig is ezt fogják ezután is. Jó védekezés, minél több párharc kierőszakolása és a lehetőségeik nagy százalékban való értékesítése. Ezt megint nagyon jól lehozták, 1:0 után meg pláne visszaálltak. Ezzel nem rétek egyet, hogy nem tudnak focizni, mert akkor hogy csinálják hogy nem nagyon kapnak gólt és lőnek is. Pont hogy rohadtul szervezettek erősek és betalálnak elől. Mondd azt nem látványos, elfogadom, egy szubjektív jelző de kinek mi. De az hogy nem tudnak focizni, azt nem, hátul kivédekezték elől gól meg ziccer, ennyivel meccset lehet nyerni BÁRKI ELLEN (nyilván a kérdés hogy ezt más ellen is megtudod-e csinálni, de általánosságban ). Az hogy ellenünk is ezt játszották, hát ezt tanulták meg, de attól még ez nem kritizálni való a szememben, mert le is hozták szinte hiba nélkül a meccset.

És nyilván ezért is örültünk, mert ha fordítva lett volna 1:1 hidd el nincs ekkora öröm hogy 85-ben tizivel egyenlítenek. Mi mentünk az eredmény után, hála az égnek meglett, persze hogy csalódottak voltak ők mi meg örültünk, mert most ők lehetnének abban a szituban mint mi, hogy továbbjutás küszöbén.

Sajnálom hogy ha már kicsit megkavarta a dolgokat Deschamps, Mandandat nem tette be a kezdőbe.
Kétlem, h csak nálam elvárás egy darab értelmes kontrát végigvinni vagy egyet kapura lőni egy félidő alatt a magyar válogatott ellen. Nemhogy veszélyesek nem voltak, egyáltalán nem volt semmi. Ezt mástól is elvárom, nemhogy egy olyan csapattól, akik megelőztek x csapatot a selejtezőben. Én nem igazán láttam tőlük tegnap focira emlékeztető dolgot, ha szted az, h beállnak védekezni és kivágják a labdát, foci, akkor oké, akkor valóban foci volt a tegnapi. Ahogy Pali mondta, van még 10 perc, nyerünk. A statisztika szerint a legtöbb passz a kapus meg Sig...sson (a center) között volt :D
Hátul kivédekezve és rúgva gólt valóban bárki ellen lehet nyerni :mrgreen: Sőt, így bárki ellen nyersz :)
Magasabban jegyzett csapatokban játszanak, mint mi, ennek a nyomát nem láttam tegnap, örülhetnek, h találtak egy mákos/véleményes gólt. Ez egy védekezni megtanított munkáscsapat, semmi más, darab kreatív játékos nincs köztük, számomra nem tűntek erősebbnek a két meccsen az osztrákoknál, de majd a szerdai meccs eldönti, ki a jobb.
Hiába mi örültünk, nekik hízelgő az eredmény, és nem azért, mert annyira szervezettek vagy megfojtottak minket, hanem mert mi vagyunk (kb mindenki ellen) ötlettelenek, impotensek a támadó harmadban, hiába van sztem kreatív, focizni tudó középpályánk. Nálunk már csak ők gyengébbek előre, védekezésünket nekünk is összerakta Pali meg a német, bizonyítva, h ez egy jó szakembernek nem annyira nehéz dolog, már el nem tudom képzelni, h pl 8-at kapjunk valakitől.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 21:52:00

palesz77 írta:
Tromort77 írta:Az nem kis kapufa volt. :shock:
Pogba enyhén fickándozik eddig. Emblo viszont még nem pörgött fel nagyon, remélem feljavul szép lassan azért. Coman-Griezmann duó meg elég lassú.. :D
A félidő második feljavult Embolo, Pogba meg visszaesett. A Kante-Matuidi kettős hiányát nagyon megérzi a francia kp.

Albán vezetésnek meg örülök, egyrészt nekünk is kedvez, meg amúgy is szimpatikusabb csapat, mint a román.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 21:46:07

Albánok ha így marad akkor három napig számolgatnak meg imádkoznak. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.19. 21:22:33

Tromort77 írta:Az nem kis kapufa volt. :shock:
Pogba enyhén fickándozik eddig. Emblo viszont még nem pörgött fel nagyon, remélem feljavul szép lassan azért. Coman-Griezmann duó meg elég lassú.. :D
Tromort77

2016.06.19. 21:18:31

Az nem kis kapufa volt. :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 21:15:49

Nyilván nem vagyunk elit, de valóban sokat jelentett hogy gyorsan vissza is szereztük a labdákat. Miért kéne Izlandtól olyat várni, ami nem a sajátjuk. Ezt tudják ezt csinálták eddig is ezt fogják ezután is. Jó védekezés, minél több párharc kierőszakolása és a lehetőségeik nagy százalékban való értékesítése. Ezt megint nagyon jól lehozták, 1:0 után meg pláne visszaálltak. Ezzel nem rétek egyet, hogy nem tudnak focizni, mert akkor hogy csinálják hogy nem nagyon kapnak gólt és lőnek is. Pont hogy rohadtul szervezettek erősek és betalálnak elől. Mondd azt nem látványos, elfogadom, egy szubjektív jelző de kinek mi. De az hogy nem tudnak focizni, azt nem, hátul kivédekezték elől gól meg ziccer, ennyivel meccset lehet nyerni BÁRKI ELLEN (nyilván a kérdés hogy ezt más ellen is megtudod-e csinálni, de általánosságban ). Az hogy ellenünk is ezt játszották, hát ezt tanulták meg, de attól még ez nem kritizálni való a szememben, mert le is hozták szinte hiba nélkül a meccset.

És nyilván ezért is örültünk, mert ha fordítva lett volna 1:1 hidd el nincs ekkora öröm hogy 85-ben tizivel egyenlítenek. Mi mentünk az eredmény után, hála az égnek meglett, persze hogy csalódottak voltak ők mi meg örültünk, mert most ők lehetnének abban a szituban mint mi, hogy továbbjutás küszöbén.

Sajnálom hogy ha már kicsit megkavarta a dolgokat Deschamps, Mandandat nem tette be a kezdőbe.
Kép
Kép
Kép
Lezárt