Bob_Marley írta:Nyilván nem vagyunk elit, de valóban sokat jelentett hogy gyorsan vissza is szereztük a labdákat. Miért kéne Izlandtól olyat várni, ami nem a sajátjuk. Ezt tudják ezt csinálták eddig is ezt fogják ezután is. Jó védekezés, minél több párharc kierőszakolása és a lehetőségeik nagy százalékban való értékesítése. Ezt megint nagyon jól lehozták, 1:0 után meg pláne visszaálltak. Ezzel nem rétek egyet, hogy nem tudnak focizni, mert akkor hogy csinálják hogy nem nagyon kapnak gólt és lőnek is. Pont hogy rohadtul szervezettek erősek és betalálnak elől. Mondd azt nem látványos, elfogadom, egy szubjektív jelző de kinek mi. De az hogy nem tudnak focizni, azt nem, hátul kivédekezték elől gól meg ziccer, ennyivel meccset lehet nyerni BÁRKI ELLEN (nyilván a kérdés hogy ezt más ellen is megtudod-e csinálni, de általánosságban ). Az hogy ellenünk is ezt játszották, hát ezt tanulták meg, de attól még ez nem kritizálni való a szememben, mert le is hozták szinte hiba nélkül a meccset.
És nyilván ezért is örültünk, mert ha fordítva lett volna 1:1 hidd el nincs ekkora öröm hogy 85-ben tizivel egyenlítenek. Mi mentünk az eredmény után, hála az égnek meglett, persze hogy csalódottak voltak ők mi meg örültünk, mert most ők lehetnének abban a szituban mint mi, hogy továbbjutás küszöbén.
Sajnálom hogy ha már kicsit megkavarta a dolgokat Deschamps, Mandandat nem tette be a kezdőbe.
Kétlem, h csak nálam elvárás egy darab értelmes kontrát végigvinni vagy egyet kapura lőni egy félidő alatt a magyar válogatott ellen. Nemhogy veszélyesek nem voltak, egyáltalán nem volt semmi. Ezt mástól is elvárom, nemhogy egy olyan csapattól, akik megelőztek x csapatot a selejtezőben. Én nem igazán láttam tőlük tegnap focira emlékeztető dolgot, ha szted az, h beállnak védekezni és kivágják a labdát, foci, akkor oké, akkor valóban foci volt a tegnapi. Ahogy Pali mondta, van még 10 perc, nyerünk. A statisztika szerint a legtöbb passz a kapus meg Sig...sson (a center) között volt
Hátul kivédekezve és rúgva gólt valóban bárki ellen lehet nyerni

Sőt, így bárki ellen nyersz

Magasabban jegyzett csapatokban játszanak, mint mi, ennek a nyomát nem láttam tegnap, örülhetnek, h találtak egy mákos/véleményes gólt. Ez egy védekezni megtanított munkáscsapat, semmi más, darab kreatív játékos nincs köztük, számomra nem tűntek erősebbnek a két meccsen az osztrákoknál, de majd a szerdai meccs eldönti, ki a jobb.
Hiába mi örültünk, nekik hízelgő az eredmény, és nem azért, mert annyira szervezettek vagy megfojtottak minket, hanem mert mi vagyunk (kb mindenki ellen) ötlettelenek, impotensek a támadó harmadban, hiába van sztem kreatív, focizni tudó középpályánk. Nálunk már csak ők gyengébbek előre, védekezésünket nekünk is összerakta Pali meg a német, bizonyítva, h ez egy jó szakembernek nem annyira nehéz dolog, már el nem tudom képzelni, h pl 8-at kapjunk valakitől.