Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szép es jó de jelenleg is masch végzi a piszkos munkát, előtte meg Puyol tette mellette, 2 esztéta vedovel sokkra nem megyünk.Messa írta:Szimpatikus pali ez az Umtiti, csak egyáltalán nem értem az ő leigazolását. Nem értem miben lesz ő jobb, mint Bartra volt. Bartrának csak rendszeres játéklehetőségre lett volna szüksége, és 1 szezonon belül Piqué állandó párja lehetett volna, és lett volna egy saját nevelésű, 100%-ig culé belső védőnk 10 évre. Eladtuk 8 millióért! (Csigrinszki 25, Matyi 22 volt.) Ehelyett jön Umtiti 20-30 millió közötti összegért. Tényleg én nem fedezem fel benne a rációt egyelőre, de jöjjön és cáfoljon rám.
Helyes, ideje volt már..visca el barca írta:Barcelona are among the clubs (Arsenal, Atletico Madrid) interested in Napoli right back Elseid Hysaj (22). [l'equipe]
Ez is úgy tűnik szép lassan lezárul. Kíváncsi leszek rá nagyon, bízom a srácban, de szerintem ha robbantani is fog majd, azt nem jövőre teszi még. Egyelőre egy megbízható 3. számú védő legyen, én már akkor is elégedett leszek.visca el barca írta:Barcelona will hold talks with Lyon centre back Samuel Umitit (22) after Euro. Sources close to player say deal is only matter of time. [md]
Itt meg nagyon úgy néz ki, hogy tényleg van valami. Bár egyelőre emlékeim szerint csak a Sport hozta le róla a híreket, szóval közel sem biztos, de érdekes igazolás lenne annyi szent. Hatalmas a kockázat, több esélyt is látok a buktára, mint arra, hogy beválna, de igazából én örülnék neki. Ha hihetünk a transfermarktnak, akkor mindhárom poszton bevethető, én meg folyton ilyen emberről rinyáltam, meg hogy húzzunk mi is egy Comant, szóval én optimistán várnám..visca el barca írta:Palmeiras have rejected Barcelona's first 16.5+4.5M bid for Brazilian forward Gabriel Jesus (19). Palmeiras want 21M buyout fee. [sport
Durva lenne, ha annyiért sikerülne eladni, pláne egy brazil csapatnak.BarcafanTomee írta:Hoppá hoppá! A főoldali cikk alapján Douglas játékjogának csak 60%-át adnánk el a Cruzeriónak 2 milláért, szóval ha végképp eladnánk akkor már 3,5 millát is kapnánk érteeladóklubbvagyunk.
Fogyatkozik azért a brazil kontingens. Úgy áll, hogy Neymar egyedül is marad, ha hirtelen jól számolok. Pedig Ney pont olyan akinek szerintem számít az ilyen, hogy legyen elég honi pajti hülyéskedni. Alvessel gádzsiskodott legköbbet.
Na közben beugrott, hogy ott van még Rafi is.
Én örülnék a srácnak, nagyon jó adottságai vannak, 19 éves, Korosztályos csapatban (tudom, hogy ez nem sokat jelent) de 22 meccsen 37 gólt rúgott.palesz77 írta:Gabriel Jesus (Palmeiras): "Joining Barça would be a dream. It's not something that would scare me. I know what I can do." [sport]
Na lehet tippelni, ez már a bejelentések előtti kötelező nyalás, vagy csak álmodozik?
En mondom, Nolito kivasarlasi ara kevesebb konkretan a hirben irt ajanlatnal..Nero. írta:Nem semmi milyen nevek merülnek fel nálunk. Nekem ne mondja senki, hogy ez nem a szűk költségvetés miatt van.Most végül mi lesz a mezszponzorral?
Én Vermaelent sem feltétlenül adnám el. Az EB-n szerintem nagyon jó eddig, amikor egészséges, akkor olyan szintet tud hozni, amivel bőven van nálunk is keresnivalója. Tudom, nagy az esélye, hogy a szezon nagyobb részében megint sérült lesz, de ezt akkor is tudtuk, mikor leigazoltuk. 5. számú védőnek szerintem maradhatna, aztán ha mégis lenne hosszabb egészséges periódusa, akkor előre is léphetne a rangsorba, még kezdőként is el tudnám képzelni.palesz77 írta:Sok lenne ez így szerintem a 2 fiatal miatt, mindegyiknek kéne a játékperc, de egyik se kapna eleget. Meg Matyit felesleges is eladni, Umtiti mellé tökéletes lesz az öreg.TripleH írta:Umtitinek én örülök még jöhetne mellé Koulibaly, aztán tőlem Matyi és Verma is mehetne isten hírével. Azért a Piqué-Masch-Umtiti-Koulibaly négyes sztem mind minőségben, mind évekre megoldaná a KH kérdésünket. (Persze ha esetleg Marquinhos jönne, ugyan ez a véleményem.)
STIEBER!palesz77 írta:One of Barcelona's forward options for this summer is a player who has not yet been mentioned in the press and who is playing at Euro. [md]
Ismét jósolok, Perisic az, mindkét szélen tud játszani, gyors, kombinatív, kaput támad.. Teljesen egyértelmű.Vagy Embolo, de azt is megjósoltam már.
Amúgy viccet félretéve, ez a tökéletes cikk... Lehet találgatni benne ki miért, de semmi alap nem kell hozzá, és még a végén se kell semmi konkrét, mert majd nem a titkos személyt vesszük meg. Okos ez a Mundo..
![]()
Sok lenne ez így szerintem a 2 fiatal miatt, mindegyiknek kéne a játékperc, de egyik se kapna eleget. Meg Matyit felesleges is eladni, Umtiti mellé tökéletes lesz az öreg.TripleH írta:Umtitinek én örülök még jöhetne mellé Koulibaly, aztán tőlem Matyi és Verma is mehetne isten hírével. Azért a Piqué-Masch-Umtiti-Koulibaly négyes sztem mind minőségben, mind évekre megoldaná a KH kérdésünket. (Persze ha esetleg Marquinhos jönne, ugyan ez a véleményem.)
Már nem azért de Douglast is viccnek hittük és mégis itt vanPCsabi írta:Megjött a nap vicce.
Barcelona are interested in Fenerbahce right back Gokhan Gonul (31), whose contract expires this summer. [hurriyet via sport]
Ez a dolga. Nem? És ha valakinek túlzottan felverik az árát, mondhatja: Van máásik!palesz77 írta:Barcelona have sounded out Lille on Moroccan attacker Sofiane Boufal (22). Fee would be at least 15M. Robert met his agent last week [sport]
Robert kb 500 uj ismerost szerzett az elmult honapban, ha tenyleg az osszes ugynokkel talalkozott, akikrol irtak..
Na erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy a Sport is képes hülyeségekre..PCsabi írta:Megjött a nap vicce.
Barcelona are interested in Fenerbahce right back Gokhan Gonul (31), whose contract expires this summer. [hurriyet via sport]