visca el barca írta:Barcelona are among the clubs (Arsenal, Atletico Madrid) interested in Napoli right back Elseid Hysaj (22). [l'equipe]
Helyes, ideje volt már..
visca el barca írta:Barcelona will hold talks with Lyon centre back Samuel Umitit (22) after Euro. Sources close to player say deal is only matter of time. [md]
Ez is úgy tűnik szép lassan lezárul. Kíváncsi leszek rá nagyon, bízom a srácban, de szerintem ha robbantani is fog majd, azt nem jövőre teszi még. Egyelőre egy megbízható 3. számú védő legyen, én már akkor is elégedett leszek.
visca el barca írta:Palmeiras have rejected Barcelona's first 16.5+4.5M bid for Brazilian forward Gabriel Jesus (19). Palmeiras want 21M buyout fee. [sport
Itt meg nagyon úgy néz ki, hogy tényleg van valami. Bár egyelőre emlékeim szerint csak a Sport hozta le róla a híreket, szóval közel sem biztos, de érdekes igazolás lenne annyi szent. Hatalmas a kockázat, több esélyt is látok a buktára, mint arra, hogy beválna, de igazából én örülnék neki. Ha hihetünk a transfermarktnak, akkor mindhárom poszton bevethető, én meg folyton ilyen emberről rinyáltam, meg hogy húzzunk mi is egy Comant, szóval én optimistán várnám..

Más kérdés, hogy reálisan nézve nem jósolnék neki nagy karriert nálunk.