EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.04. 13:43:34

TripleH írta:Régen is volt backelos olasz foci, es régen is volt kieséses szakasz, megis sokkal látványosabb volt mind az EB mind a VB, az baj az egész elment a cél foci irányába, egyszerűen ha nem tudok a Magyaroknak szorítani pár meccs erejéig, szerintem teljesen érdektelen lett volna számomra.
Mert régen nem Éder és Pellé játszott elől az olaszoknál, hanem Totti, Del Piero, Vieri, Baggio, stb.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.04. 12:47:28

Régen is volt backelos olasz foci, es régen is volt kieséses szakasz, megis sokkal látványosabb volt mind az EB mind a VB, az baj az egész elment a cél foci irányába, egyszerűen ha nem tudok a Magyaroknak szorítani pár meccs erejéig, szerintem teljesen érdektelen lett volna számomra.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.04. 12:05:47

Palesz! Tényleg van az a szint, ahol már nem elég az eredmény, de oda csak kevés csapat jut el. A brazilok is elküldték a szöv. kap.-ot 94-ben, mert nem szép focival nyertek VB-t, most meg látod mi van, leégtek 3 VB-n, és már ők is ott tartanak, mindegy hogyan, csak legyen vmi eredmény.

A spanyolok alig rúgtak gólt 2010-ben, a meccseikkel sokszor vallatni lehetett, pedig klasszis játékosokkal tele volt a keret. Mégsem emlékszem, hogy a szurkolókat bántotta volna. Érdekes módon őket senki nem köpködte a fórumon a köpködős emberek körül. De vajon miért nem? Mert volt labdabirtoklás? Szóval ha védekezel, és kontrázol, az antifoci, de ha 90 percen keresztül a középpályán passzolgatsz minden elképzelés nélkül az jó foci? :roll: Vagy inkább azért, mert nem szabad köpködni olyan csapatot, melyben Barca játékosok vannak?
Vagy két éve Argentina miért nem volt köpködve? Itt jön a képbe az elfogultság. Mourinho csapatai sem tolták olyan szinten a bunkert, mint ahogy be lettek állítva, a köpködők jelentősen eltúlozták, mert fájt nekik, hogy néhányszor megvertek minket. Vagy itt az Atletico. Tényleg fejlődött sokat a támadójátékuk, de ezt a köpködők nem veszik, vagy nem akarják észrevenni. Nekik megmaradtak undoritó, favágó, bunkerfocizó, antifocizó csapatnak, akiket köpködni kell.

Visszatérve az alapkérdéshez, én a Bárcát nem a címek, ha a számomra szimpatikus játék, és játékosok miatt szerettem meg. Kluivertéket sem szerettem kevésbé, mint a Ronaldinhoékat, vagy a triplázó csapatainkat. Tehát itt szembe menve Bobbal, én is inkább az attraktív futballt választom az eredmények helyett.
Viszont pl. 2008 nyarán nem véletlenül merült fel Mourinho neve is edzőként. Rijkaard utolsó évében a játék is pocsék volt, és akkor bizony sok szurkoló, és a vezetőség fejében is megfordult, hogy olyan embert hozzanak, aki valószínűleg eredményes lesz, de a játék stílusa nem biztos, hogy tetszeni fog a közönségnek. Utólag már tudjuk, nagyon jó, hogy nem igy történt. Hosszútávon egyébként számomra elvárás a Bárcától a szép játék, de pl. 2008-ban úgy voltam, elősször jöjjenek az eredmények, aztán később ráérünk szépen játszani. Aztán a csapat felülmúlta az én, és szerintem mindenki várakozásait. De általában amúgy ez a sorrend egy jó csapat felépitésénél: hátulról kell épitkezni, első a jól szerzvezett védekezés, aztán ha ez megvan, akkor jöhet a támadójáték. Guardiola is igy csinálta, csak neki rohadt gyorsan sikerült, 3 meccs kellett hozzá. :lol: Luis Enrique-nek már kicsit több, ott február környékén indultuk be. De igy csinálta Dárdai a Herthában, és igy ment a magyar válogatottnál is. A selejtezőkön messze nem volt olyan támadójátékunk, mint az EB-n, a norvégok ellen mutattunk először vmit belőle.

Na és most visszatérve az EB-hez, mivel a kieséses szakaszban egy meccsen dől el minden, ez alaposan rányomja a bélyegét az egészre. Mert pl. egy olasz válogatott ellen hátrányba kerülsz, véged van. A köpködő emberek betalálták a németek, és Löwöt is, pedig ő azt játszotta ellenük, amit kellett, és ha nincs Boateng buta hibája, sima a meccs. Ha nem ezt játszák, szépen beálltak volna a sorba a belga-spanyol duó mögé.
Egyébként a belgák a bizonyíték rá, hogy egy bizonyos szinten szervezett védekezés nélkül nem lehet semmire menni. Szerintem a franciák vezte is ez lehet majd, Evra nagyon kilóg, és Ramit is sebezhetőnek érzem. A németeknél Hummels és Khedira nagyon fognak hiányozni, de talán Sweinteiger, Höwedes/Mustafi úgy ahogy pótolhatják őket.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.07.04. 11:46:40

Nagyon nagy esély van rá, hogy magyar bíráskodás lesz a döntőben.

Eriksson és Rizzoli vezeti a két elődöntőt.
Valószínű, hogy az UEFA a Clattenburg-Kassai duóból fogja kijelölni a döntő játékvezetőjét ezáltal.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.04. 09:59:28

Bob_Marley írta:És ha már Pep akkor látod, hiába játszottak szépen, hiába voltak eredményesek meg rugdostak csomó gólt még se voltak rá büszkék (ha már most ezt a szót használta) mert nem nyert BL-t. Ennyi a történet, pedig a munkája rendben volt, de csak a győzelem számít.

LG-nek ebben igaza van, hogy mi meg a Bayern annyira jóban vagyunk, hogy sajnos már sokan nem is tudják reálisan kezelni a dolgot, pedig minden egyes nap már annak is örülni kéne hogy egyáltalán nyerünk.
Jo, akik Pep 3 evenek nem tudnak orulni Munchenben, azoknak komoly gondjai vannak.. :D Erre mar tenyleg nem tudok mit mondani, Munchenben egy tripla az elvaras sokaknal, mert kicsit el vannak szallva egyesek par eve. Majd csak kapcsolnak, hogy ez nem igy megy.

En meg pont errol irtam, amit LG is mondott. Hogy mi es a Munchen, akik valoban komoly sikereket ertunk el az elmult evekben, mar nem eleg, ha leporgetve az orat nyerjuk sorra a meccseinket. Az Atma is elkezdett konkretan fejlodni, neha mar egesz jo focit is jatszanak, pedig elvileg nem kene probalkozni nekik. Realnal is ugy vannak vele a szurkolok, hogy ez jo volt kezdo evnek Zidanetol, de jovore dominansabb csapatot akarnak azert.

Azt be kell latni, hogy ez a sport a szorakoztatasrol, a golokrol, a szepsegekrol szol. Johetsz azzal, hogy kinek mi a szep, de a szurkolok 95% az attraktiv tamadofocit szereti, es emiatt is lett a legnepszerubb sport a foldon. Ha viszont elmegy abba az iranyba vegleg, amit ez az EB is kepvisel, allitom 1-2 evtizednel tovabb nem marad a csucson, es jon helyette mas. Nem rossz ez az EB, en sok jo meccset lattam, de eszmeletlenul sok helyen olvastam - itt is -, hogy rengetegen elegedetlenek. Es ha ez lesz a tendencia, akkor lesz kb 3-4 orszag max, akik orulnek az eredmenynek, a vilag java meg elegedetlen lesz, es nem is varja mar ugy a kkvetkezo tornakat, pedig elvileg ezek azok az esemenyek, amiket a legtobben megneznek..

Na mindegy, elkanyarodtam mar nagyon, lenyege a mondandomnak, hogy ez a gyozelem mindenaron felfogas, ami azzal jar, hogy a 0-0-at orzik a csapatok, hatha talalnak golt, nem hiszem, hogy hosszutavon fenntarthatja az emberek erdeklodeset. Es nem egy adott csapat szurkoloirol beszelek most, hanem az egesz nezokozonsegrol, a semleges szurkolokrol - akik a nezok javat teszik ki az ilyen meccseken.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 01:29:25

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz.
Ez meg lehet igy van, de en nem errol beszeltem..:D Arrol beszeltem en, hogy gyozelem es gyozelem kozott is van kulonbseg, es egy szint felett nem eleg az 1-0-as celfoci csak. Pep pont most beszelt errol, nagyjabol erre gondoltam:
“My main objective is to make people feel proud of what we practice. At the end of the season titles aren’t worth anything if the fans aren’t proud. Every game, every weekend, the fans can be proud and in the end, what I want is that the people and supporters can enjoy and be proud of what we did.”

Capello is ebbe bukott bele anno. Az megint mas kerdes, hogy kinek mi a szep, nekem es neked pl egeszen mas altalaban. Mondjuk nalam alapbol se a kupak szama hatarozza meg egy ev sikeresseget, a 11/12-es szezon is szebb emlek mar, mint a 12/13-as, es a 15/16-os evre is szivesebben fogok visszagondolni, mint az 1 evvel elotte levo triplazasra, de ez meg mar megint egeszan mas teszta.
Abszolút máshogy látjuk, győzni mindig jó. Lehet szentimentálisan hozzáállni meg különbséget tenni, csak fizikálisan nincs közte különbség.

És ha már Pep akkor látod, hiába játszottak szépen, hiába voltak eredményesek meg rugdostak csomó gólt még se voltak rá büszkék (ha már most ezt a szót használta) mert nem nyert BL-t. Ennyi a történet, pedig a munkája rendben volt, de csak a győzelem számít.

LG-nek ebben igaza van, hogy mi meg a Bayern annyira jóban vagyunk, hogy sajnos már sokan nem is tudják reálisan kezelni a dolgot, pedig minden egyes nap már annak is örülni kéne hogy egyáltalán nyerünk.

És a győzelem, vereség dolgot pont ezért aktuális, mint amit írtál. Elfogadom, de nálam soha nem lehetne előrébb egy olyan szezon ahol "csak" kettőt nyerünk, egy olyannal szemben ahol hármat. Mag a megfogalmazásom rossz, arra utal, hogy mikor megnyertünk mindent az a non plus ultra, s a teljesítményünk fizikai vetülete. Nem ismétlem magamat, de ugyanaz, soha nem választanék olyat, hogy "szépen meghalok" de kevesebbet nyerek. Céltudatosság a legfontosabb, mindig a maximumra való törekvés. 100/100 azt választom nyerek 3 kupát, tőlem csak tizenegyessel 8 ember ellen.....Mert a győzelem számít.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.07.04. 01:00:16

Bob_Marley írta:Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz.
Ez meg lehet igy van, de en nem errol beszeltem..:D Arrol beszeltem en, hogy gyozelem es gyozelem kozott is van kulonbseg, es egy szint felett nem eleg az 1-0-as celfoci csak. Pep pont most beszelt errol, nagyjabol erre gondoltam:
“My main objective is to make people feel proud of what we practice. At the end of the season titles aren’t worth anything if the fans aren’t proud. Every game, every weekend, the fans can be proud and in the end, what I want is that the people and supporters can enjoy and be proud of what we did.”

Capello is ebbe bukott bele anno. Az megint mas kerdes, hogy kinek mi a szep, nekem es neked pl egeszen mas altalaban. Mondjuk nalam alapbol se a kupak szama hatarozza meg egy ev sikeresseget, a 11/12-es szezon is szebb emlek mar, mint a 12/13-as, es a 15/16-os evre is szivesebben fogok visszagondolni, mint az 1 evvel elotte levo triplazasra, de ez meg mar megint egeszan mas teszta.
PCsabi
aka Game90

2016.07.04. 00:29:51

Giroud! 8)

Portugál, belga, német, francia továbbjutást tippelt a többség.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.04. 00:19:40

TripleH írta:
hajnesz írta: Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:
A labdarúgásban mi számit? A szurkolók véleménye egy csapatról, vagy a siker?
Mivel a szurkolók nélkül maga a labdarúgás sem lehetne ilyen méretű dolog, így mind a 2 számít.
Nézd, a Real Madrid sem olyan focival húzta be idén a BL-t, mint amilyen elvárható lenne egy ekkora múltú, és klasszisok sorát keretükben tudó csapattól, de a szurkolóikat nem nagyon érdekli. Ahogy más csapatok szurkolóit sem, kivétel talán csak a Bayern München és mi vagyunk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.04. 00:13:33

Igen Poyet volt az, köszönöm. JM veszte az volt, hogy összebalhézott a játékosokkal is, ott gólrekordok meg pontrekordok is voltak alatta.

Deschamps nem edzőzseni, de hogy iszonyat jól rakosgatja a dominókat az szerintem vitathatatlan. Az albán meccs erre a legjobb példa, elindult azzal, hogy na majd szélen foghatóak és telepakolta szélsőkkel a csapatot, nem jött be rögtön váltott a másodikra, fel is javultak. De lehetne mondani az írek ellen is behozta Comant kicsit futtatni az ír védőket, bejött.
Offolok a szep foci vs eredmeny vitaba egyet. (Amugy szerintem a valodi sikerhez egyertelmuen szep foci is kell, legalabbis egy bizonyos szint felett. Capello tudna meselni. Izland szintu csapatoknal mindegy, csak eredmenye legyen, de azert en buszkebb vagyok a mi 4 meccsunkre, mert mi aztan tenyleg megprobaltuk a tamadofocit jatszani, es egesz jol is ment.)
Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz. A sikerrel jön az hogy néző abból jön az hogy pénz abból jön az hogy jobb játékost tudsz venni és több mindenre vagy képes a támadó harmadban . De egy válogatottnál mondjuk ilyenre nincs lehetőség. Főleg egy tornán ami tart 4-6 hétig, ott semmi másról nem szól, hogy nyerni kell és frissen tartani az embereket. Ki a franc emlékszik arra hogy xy hú de szépen focizott, mikor az van meg spanyolok 1:0 eredménnyel végigtoltak egy EB-t stb, stb.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.04. 00:01:39

Bob_Marley írta: Egy Chelsea Zolaval-uruguayi P betűs nyolcas csatár nem jut eszembe a neve sokkal látványosabban focizott, s szinte semmit nem ért el. Jött Mourinho pénz is persze, de érdekes nyertek és sokkal több nézőjük, követőjük lett. A siker a kulcsa mindennek.
És pont ezért írtam a helyi dolgot, továbbmentek a selejtező csoportból, az EB csoportból és ugyanezt tolták végig mégis nőtt a nézőjük a hazájukban, nem külföld hogy lehessen azzal "takarózni" kicsinek szurkolsz. A siker hozza a nézőt.
Gustavo Poyetre gondolsz? Igen a saját hazájának szurkol az ember, ettől függetlenül, egy EB-n én nem vagyok rájuk kíváncsi ezzel a focival. Am pl megnézed, a Real is hiába volt eredményes a JM féle focival, az emberek jobban kivoltak éhezve arra, hogy mindez látványos is legyen, ugyan ez volt a pincérnek is a veszte, csak ő nem kapott 3 szezont.
palesz77

2016.07.03. 23:57:10

Offolok a szep foci vs eredmeny vitaba egyet. (Amugy szerintem a valodi sikerhez egyertelmuen szep foci is kell, legalabbis egy bizonyos szint felett. Capello tudna meselni. Izland szintu csapatoknal mindegy, csak eredmenye legyen, de azert en buszkebb vagyok a mi 4 meccsunkre, mert mi aztan tenyleg megprobaltuk a tamadofocit jatszani, es egesz jol is ment.)

A nemet-francia meccsen brutal kulonbseg lesz a kozeppalyan fizikumban.. Khedira ugye kiesett, akit en nem nagyon kedvelek - finoman szolva -, de rohadtul fog hianyozni a nemeteknek. Kroost tamadasban nem feltem, az egyik legnagyobb tanar manapsag, a labdabiztos jatekot Busival egyutt a csucson uzi, szerintem Kante mellett is meglesz majd valahogy. Csak ha jonnek Pogbaek, o nem fog utkozni.. Ozilt hagyjuk is, Schweini felett meg eljart az ido szerintem, ketlem, hogy o fogja megfogni a franciakat. Ugyhogy a kozeppalyan el is dolhet akar a meccs a franciak javara, ha Low valamit nem talal ki ez ellen. Bar ha nem lesz naluk a labda, nyilvan kevesbe jon ez ki, de a nemetek helyeben komolyan aggodnek emiatt. Azert a franciaknal is vannak olyanok, akik komy tamadoerot kepviselnek, nem lesz akkora folenyuk most szerintem, mint eddig.

Es itt jon a sajat velenyem, hogy en biza Cant tennem be a tuniszi herceg helyere. Nagy lenne a kockazat, de ha van ember, aki Pogbaekkal fizikalisan fel tudja venni a versenyt, az o. EL elodontoben egyszemelyes falkent funkcionalt a Villarreal ellen, ha azt a teljesitmenyet tudna hozni, azzal eszmeletlen sok pluszt adna a nemet csapathoz. Csak hat kiszamithatatlan meg a pali, ugyhogy nem fog jatszani szerintem - reszben egyet is ertek ezzel, de azert jo eljatszani a gondolattal.. :D

Annyi biztos, hogy Lownek lesz dolga boven. Szerencsejere azert Deschamp se egy edzozseni - az en laikus szememnek legalabbis -, ugyhogy ha valami varatlant tud huzni, azzal meg is nyerheti a meccset. Csak az akkor ne ilyen Gotze a 9-es fele baromsag legyen.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.03. 23:52:48

TripleH írta:
Bob_Marley írta:És akkor azt hiszem eljutunk oda, hogy Izlandon 99,8% ember nézte az előző meccset, s a sikerből jön a néző is. :D És Franciaországban is megőrültek értük.
Itt pedig előjön az, hogy a kisebb, esélytelenebbel hajlamosak szimpatizálni az emberek. :D
Egy Chelsea Zolaval-uruguayi P betűs nyolcas csatár nem jut eszembe a neve sokkal látványosabban focizott, s szinte semmit nem ért el. Jött Mourinho pénz is persze, de érdekes nyertek és sokkal több nézőjük, követőjük lett. A siker a kulcsa mindennek.
És pont ezért írtam a helyi dolgot, továbbmentek a selejtező csoportból, az EB csoportból és ugyanezt tolták végig mégis nőtt a nézőjük a hazájukban, nem külföld hogy lehessen azzal "takarózni" kicsinek szurkolsz. A siker hozza a nézőt.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:50:35

hajnesz írta: Csapat szempontjából kérdeztem. Manapság már Braziliában is képesek 'undoritó' focit játszani, a sikeresség miatt, pedig ők az egyik legkritikusabb nemzet. A legtöbb edzőt marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak a csapatjáról, ha nyernek.
Így van képesek, el is zavarták Dungát. De akkor is a szurkolókért van ez a sport és nem fordítva.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:44:01

TripleH írta:
Mivel a szurkolók nélkül maga a labdarúgás sem lehetne ilyen méretű dolog, így mind a 2 számít.
Csapat szempontjából kérdeztem. Manapság már Braziliában is képesek 'undoritó' focit játszani, a sikeresség miatt, pedig ők az egyik legkritikusabb nemzet. A legtöbb edzőt marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak a csapatjáról, ha nyernek.
Tromort77

2016.07.03. 23:42:16

Totál nem értem ez a nyavalygást Izlanddal kapcsolatban. Ellenünk álltak be védeni az eredményt, azon kívül mindig okosan játszottak. Ma a második félidőben azért tudtak csak szebben játszani mert már vége volt a meccsnek és a franciák hagyták őket, nem védekeztek olyan szorosan. De egyébként nem 0-0-t védve mentek ki ma sem. Csak amíg szoros volt a meccs a franciák megölték a játékukat. Amúgy meg 8 gólt lőttek a tornán. Ez magáért beszél. Ilyen focistákkal ez hatalmas eredémny. Ez pedig inkább dícséretre méltó. A fikázott hosszú bedobások is mind kivoltak dolgozva tudatos elemként. Ez is egy fegyver. Értékelni kellene inkább a leleményességüket.

Mégcsak bunker csapatnak se lehet őket nevezni, csak szimplán egy szervezett csapat. Még akkor is érteném ezt a hozzáállást, ha olyan mentalitásuk lenne, hogy szétrúgnak mindenkit de erről sincs szó.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:40:36

Bob_Marley írta:És akkor azt hiszem eljutunk oda, hogy Izlandon 99,8% ember nézte az előző meccset, s a sikerből jön a néző is. :D És Franciaországban is megőrültek értük.
Itt pedig előjön az, hogy a kisebb, esélytelenebbel hajlamosak szimpatizálni az emberek. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.03. 23:39:32

És akkor azt hiszem eljutunk oda, hogy Izlandon 99,8% ember nézte az előző meccset, s a sikerből jön a néző is. :D És Franciaországban is megőrültek értük.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:32:42

hajnesz
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:31:23

TripleH írta:Az emberek hajlamosak az esélytelenebben szurkolni, ez egy emberi tulajdonság benne van a dologban. De az is biztos, hogy nem a célfociba szeret bele a legtöbb football kedvelő ember. De ebbe kár is belemenni, mert ez a beszélgetés már kismillió permutációban lezajlott a fórumon.
Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:28:10

Az emberek hajlamosak az esélytelenebben szurkolni, ez egy emberi tulajdonság benne van a dologban. De az is biztos, hogy nem a célfociba szeret bele a legtöbb football kedvelő ember. De ebbe kár is belemenni, mert ez a beszélgetés már kismillió permutációban lezajlott a fórumon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.03. 23:23:25

Plusz csoportmeccsen elsőn szerzel pontot a papíron első ellen, majd vezetsz (és ne feledjük ellenünk nekik volt ziccerük a gól előtt is) és gyakorlatilag a továbbjutás kapujában vagy. Mit kéne tenni? Fülön forgatni a labdát? Nyilván irónia, ráadásul rohadt jól tolták, Belgiumok, Portugáliák ellen tízszer több helyzetünk volt mint ellenük. A kapuig nem tudtunk jutni, egy Kleinheisler szöglet utáni lepattanóra emlékszek, ami veszélyes volt, meg Böde egyszer befordult és 16-ról elrúgta de ketten is rajta voltak. Sose tudjuk meg, de ha nincs az öngól reggelig is játszhattunk volna, de szerencsére hibáztak, viszont ellenünk parádésat toltak, s érdekes módon ahogy hátrányban voltak mindig mást kezdtek el játszani. Egy sokoldalú, fegyelmezett nagyon jó fizikálisan felkészített csapat. És eredményesek, s a fociban ez a legfontosabb.

És halkan megjegyzem a svédeknek nem tetszett Lagerbeck, hát köszönte szépen, svédek csak álmodoztak ezen az EB-n, hogy úgy tudjanak focizni mint Izland......
Kép
Kép
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:16:12

TripleH írta: Nem a teljesítményüket, hanem a játékukat illettem ezzel a szóval, mert már komolyan attól a mantrázástól kapok agy***t, hogy szegények 300ezres országból jöttek azért játszanak így stb, érdekes a meccs vége fele, képesek voltak kombinatív játékra, de ellenünk is pontosan ugyan ezzel a full deffensive taktikával álltak fel. A teljesítményüket elismerem, ameddig eljutottak, de ebből ennyi elég is volt, nem az ilyen csapatokra vagyok kíváncsi sem az EB-n, sem a VB-n.
Még az a szerencse, hogy nem pontozós ez a sportág.
Miért játszottak volna másképp a magyarok ellen, ha ők ezt tudják a legjobban?
Szerintem őket teljesen hidegen hagyja, hogy te mit gondolsz róluk a fotelből, hogy szépen tolják, avagy sem, sikeresek voltak, ennyi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.03. 23:10:05

Egy gól ide vagy oda, ez igen.

Samuel Umtiti's game by numbers: 100% pass accuracy 7 clearances 3 interceptions
visca el barca írta:ha löw megint olyan hülye felállásban küldi ki a csapatot mint az olaszok ellen tuti kiesnek.

meg sztem akkor is, ha visszatér ahhoz a verzióhoz ahol götze erőlködik ott elől
Így hogy kiestek páran azért kevesebb a variációs lehetőség, de nem hiszem hogy azt tolná mint az olaszok ellen. Az speciális eset volt, sajnos a spanyolok belesétáltak az olasz csapdába a németek nem. Ők inkább bebiztosították magukat és ha úgy vesszük abszolút az is volt a pályán, amit akartak, Boatengnek nem szóltak hogy nem kézilabda....Különben szerintem lemegy az a meccs 1:0 eredménnyel. Franciák ellen más lesz, de szerencsére nincs Gomez se, csak Müller ne most találjon magára. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.07.03. 23:18:38-kor.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.03. 23:09:03

palesz77 írta:
TripleH írta:...
Nyilvan szived joga eldonteni mit szeretsz, en se az o focijukat kedvelem, de attol meg nem kell leszutykozni a teljesitmenyuket. Ezert ugrottak neked tobben is szerintem, attol meg, hogy nem tetszik neked vagy nekem pl, nem lesz szutyok a jatekukat.
Nem a teljesítményüket, hanem a játékukat illettem ezzel a szóval, mert már komolyan attól a mantrázástól kapok agy***t, hogy szegények 300ezres országból jöttek azért játszanak így stb, érdekes a meccs vége fele, képesek voltak kombinatív játékra, de ellenünk is pontosan ugyan ezzel a full deffensive taktikával álltak fel. A teljesítményüket elismerem, ameddig eljutottak, de ebből ennyi elég is volt, nem az ilyen csapatokra vagyok kíváncsi sem az EB-n, sem a VB-n.
Lezárt