Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert régen nem Éder és Pellé játszott elől az olaszoknál, hanem Totti, Del Piero, Vieri, Baggio, stb.TripleH írta:Régen is volt backelos olasz foci, es régen is volt kieséses szakasz, megis sokkal látványosabb volt mind az EB mind a VB, az baj az egész elment a cél foci irányába, egyszerűen ha nem tudok a Magyaroknak szorítani pár meccs erejéig, szerintem teljesen érdektelen lett volna számomra.
Jo, akik Pep 3 evenek nem tudnak orulni Munchenben, azoknak komoly gondjai vannak..Bob_Marley írta:És ha már Pep akkor látod, hiába játszottak szépen, hiába voltak eredményesek meg rugdostak csomó gólt még se voltak rá büszkék (ha már most ezt a szót használta) mert nem nyert BL-t. Ennyi a történet, pedig a munkája rendben volt, de csak a győzelem számít.
LG-nek ebben igaza van, hogy mi meg a Bayern annyira jóban vagyunk, hogy sajnos már sokan nem is tudják reálisan kezelni a dolgot, pedig minden egyes nap már annak is örülni kéne hogy egyáltalán nyerünk.
Abszolút máshogy látjuk, győzni mindig jó. Lehet szentimentálisan hozzáállni meg különbséget tenni, csak fizikálisan nincs közte különbség.palesz77 írta:Ez meg lehet igy van, de en nem errol beszeltem..Bob_Marley írta:Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz.Arrol beszeltem en, hogy gyozelem es gyozelem kozott is van kulonbseg, es egy szint felett nem eleg az 1-0-as celfoci csak. Pep pont most beszelt errol, nagyjabol erre gondoltam:
“My main objective is to make people feel proud of what we practice. At the end of the season titles aren’t worth anything if the fans aren’t proud. Every game, every weekend, the fans can be proud and in the end, what I want is that the people and supporters can enjoy and be proud of what we did.”
Capello is ebbe bukott bele anno. Az megint mas kerdes, hogy kinek mi a szep, nekem es neked pl egeszen mas altalaban. Mondjuk nalam alapbol se a kupak szama hatarozza meg egy ev sikeresseget, a 11/12-es szezon is szebb emlek mar, mint a 12/13-as, es a 15/16-os evre is szivesebben fogok visszagondolni, mint az 1 evvel elotte levo triplazasra, de ez meg mar megint egeszan mas teszta.
Ez meg lehet igy van, de en nem errol beszeltem..Bob_Marley írta:Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz.
Nézd, a Real Madrid sem olyan focival húzta be idén a BL-t, mint amilyen elvárható lenne egy ekkora múltú, és klasszisok sorát keretükben tudó csapattól, de a szurkolóikat nem nagyon érdekli. Ahogy más csapatok szurkolóit sem, kivétel talán csak a Bayern München és mi vagyunk.TripleH írta:Mivel a szurkolók nélkül maga a labdarúgás sem lehetne ilyen méretű dolog, így mind a 2 számít.hajnesz írta: Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:
A labdarúgásban mi számit? A szurkolók véleménye egy csapatról, vagy a siker?
Csak ez megint olyan, hogy a szép az egy jelző a siker meg fizikailag mérhető. Biztos velem van a baj, de inkább nyerek "csúnyán" mint kikapok "szépen" én még olyan játékosról nem hallottam vagy edzőről, aki kikapna de szépen. Semmit nem ér ha te lősz négyet meg hú ide sarkazgatod a labdát ha kapsz ötöt és kikapsz. A sikerrel jön az hogy néző abból jön az hogy pénz abból jön az hogy jobb játékost tudsz venni és több mindenre vagy képes a támadó harmadban . De egy válogatottnál mondjuk ilyenre nincs lehetőség. Főleg egy tornán ami tart 4-6 hétig, ott semmi másról nem szól, hogy nyerni kell és frissen tartani az embereket. Ki a franc emlékszik arra hogy xy hú de szépen focizott, mikor az van meg spanyolok 1:0 eredménnyel végigtoltak egy EB-t stb, stb.Offolok a szep foci vs eredmeny vitaba egyet. (Amugy szerintem a valodi sikerhez egyertelmuen szep foci is kell, legalabbis egy bizonyos szint felett. Capello tudna meselni. Izland szintu csapatoknal mindegy, csak eredmenye legyen, de azert en buszkebb vagyok a mi 4 meccsunkre, mert mi aztan tenyleg megprobaltuk a tamadofocit jatszani, es egesz jol is ment.)
Gustavo Poyetre gondolsz? Igen a saját hazájának szurkol az ember, ettől függetlenül, egy EB-n én nem vagyok rájuk kíváncsi ezzel a focival. Am pl megnézed, a Real is hiába volt eredményes a JM féle focival, az emberek jobban kivoltak éhezve arra, hogy mindez látványos is legyen, ugyan ez volt a pincérnek is a veszte, csak ő nem kapott 3 szezont.Bob_Marley írta: Egy Chelsea Zolaval-uruguayi P betűs nyolcas csatár nem jut eszembe a neve sokkal látványosabban focizott, s szinte semmit nem ért el. Jött Mourinho pénz is persze, de érdekes nyertek és sokkal több nézőjük, követőjük lett. A siker a kulcsa mindennek.
És pont ezért írtam a helyi dolgot, továbbmentek a selejtező csoportból, az EB csoportból és ugyanezt tolták végig mégis nőtt a nézőjük a hazájukban, nem külföld hogy lehessen azzal "takarózni" kicsinek szurkolsz. A siker hozza a nézőt.
Egy Chelsea Zolaval-uruguayi P betűs nyolcas csatár nem jut eszembe a neve sokkal látványosabban focizott, s szinte semmit nem ért el. Jött Mourinho pénz is persze, de érdekes nyertek és sokkal több nézőjük, követőjük lett. A siker a kulcsa mindennek.TripleH írta:Itt pedig előjön az, hogy a kisebb, esélytelenebbel hajlamosak szimpatizálni az emberek.Bob_Marley írta:És akkor azt hiszem eljutunk oda, hogy Izlandon 99,8% ember nézte az előző meccset, s a sikerből jön a néző is.És Franciaországban is megőrültek értük.
Így van képesek, el is zavarták Dungát. De akkor is a szurkolókért van ez a sport és nem fordítva.hajnesz írta: Csapat szempontjából kérdeztem. Manapság már Braziliában is képesek 'undoritó' focit játszani, a sikeresség miatt, pedig ők az egyik legkritikusabb nemzet. A legtöbb edzőt marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak a csapatjáról, ha nyernek.
Csapat szempontjából kérdeztem. Manapság már Braziliában is képesek 'undoritó' focit játszani, a sikeresség miatt, pedig ők az egyik legkritikusabb nemzet. A legtöbb edzőt marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak a csapatjáról, ha nyernek.TripleH írta:Mivel a szurkolók nélkül maga a labdarúgás sem lehetne ilyen méretű dolog, így mind a 2 számít.hajnesz írta: Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:
Itt pedig előjön az, hogy a kisebb, esélytelenebbel hajlamosak szimpatizálni az emberek.Bob_Marley írta:És akkor azt hiszem eljutunk oda, hogy Izlandon 99,8% ember nézte az előző meccset, s a sikerből jön a néző is.És Franciaországban is megőrültek értük.
Mivel a szurkolók nélkül maga a labdarúgás sem lehetne ilyen méretű dolog, így mind a 2 számít.hajnesz írta: Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:
Ezzel maximálisan egyezek, viszont akkor visszakérdeznék:TripleH írta:Az emberek hajlamosak az esélytelenebben szurkolni, ez egy emberi tulajdonság benne van a dologban. De az is biztos, hogy nem a célfociba szeret bele a legtöbb football kedvelő ember. De ebbe kár is belemenni, mert ez a beszélgetés már kismillió permutációban lezajlott a fórumon.
Még az a szerencse, hogy nem pontozós ez a sportág.TripleH írta: Nem a teljesítményüket, hanem a játékukat illettem ezzel a szóval, mert már komolyan attól a mantrázástól kapok agy***t, hogy szegények 300ezres országból jöttek azért játszanak így stb, érdekes a meccs vége fele, képesek voltak kombinatív játékra, de ellenünk is pontosan ugyan ezzel a full deffensive taktikával álltak fel. A teljesítményüket elismerem, ameddig eljutottak, de ebből ennyi elég is volt, nem az ilyen csapatokra vagyok kíváncsi sem az EB-n, sem a VB-n.
Így hogy kiestek páran azért kevesebb a variációs lehetőség, de nem hiszem hogy azt tolná mint az olaszok ellen. Az speciális eset volt, sajnos a spanyolok belesétáltak az olasz csapdába a németek nem. Ők inkább bebiztosították magukat és ha úgy vesszük abszolút az is volt a pályán, amit akartak, Boatengnek nem szóltak hogy nem kézilabda....Különben szerintem lemegy az a meccs 1:0 eredménnyel. Franciák ellen más lesz, de szerencsére nincs Gomez se, csak Müller ne most találjon magára.visca el barca írta:ha löw megint olyan hülye felállásban küldi ki a csapatot mint az olaszok ellen tuti kiesnek.
meg sztem akkor is, ha visszatér ahhoz a verzióhoz ahol götze erőlködik ott elől
Nem a teljesítményüket, hanem a játékukat illettem ezzel a szóval, mert már komolyan attól a mantrázástól kapok agy***t, hogy szegények 300ezres országból jöttek azért játszanak így stb, érdekes a meccs vége fele, képesek voltak kombinatív játékra, de ellenünk is pontosan ugyan ezzel a full deffensive taktikával álltak fel. A teljesítményüket elismerem, ameddig eljutottak, de ebből ennyi elég is volt, nem az ilyen csapatokra vagyok kíváncsi sem az EB-n, sem a VB-n.palesz77 írta:Nyilvan szived joga eldonteni mit szeretsz, en se az o focijukat kedvelem, de attol meg nem kell leszutykozni a teljesitmenyuket. Ezert ugrottak neked tobben is szerintem, attol meg, hogy nem tetszik neked vagy nekem pl, nem lesz szutyok a jatekukat.TripleH írta:...