Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk én csak ezért nem marasztalnám. 7-8 millióért mehet, ez alatt én sem engedném, de leginkább a pénz miatt.gránit írta:Nem is kell venni, én szimplán nem adnám el Vermaelent. Bár valósznűleg eladják, a Roma vinné, néhány milliós nézetkülönbség van már csak a két klub között.
MInden posztra elég 2 ember, oda is elég kell legyen. 5 ember szerintem felesleges, tavaly is alig játszott a Verma/Bartra kettős. Ha meg ilyen lesz, mint amit te írtál, ott lesz a kispadon egy fiatal saját nevelés. Azért ne vegyünk 1X millióért 5. számú védőt, hogy 500 percet játsszon a szezonban, szerintem.gránit írta:A négy számomra necces. Egy kisárgázódik, egy lesérül, és mindjárt 100%-os a rizikó. Persze neki lehet vágni az idénynek a lehető legszűkebb látszámmal, de nem kétséges, hogy a tavaszi hullámvölgy, ami a BL-be került, a szűk kerek miatt következett be. Nagyon kevés játékossal játszotta végig a szezont a csapat.
Minek? Lesz 4 középső védőnk. Pont elég. Ha meg kell esetleg, valakit felhívunk a B-csapatból, például Tarínt. 5. számúnak tökéletes, azért ne vegyünk.gránit írta:Még azért nem állunk rajtra készen, egy jobbhátvéd mindenképpen kell. Vermaelent meg nem adnám el, kell a védő. Ha eladják, még egy középhátvéd is kell majd.
Korántsem patyolat tiszta ez a vezetőség, sőt. Neymar ügy pl, de érdekes módon ez is Laportához köthető, ahogy pl az átigazolási kitiltás kiváltó okai is nála kezdődtek. Úgyhogy azokat az elemeket visszanyúlva is érdemes lenne megnézegetni.gránit írta:Abban viszont igazat adok Nerónak, hogy tényleg nagyon sok a zűrös ügy a klub körül, és én sem örülök annak hogy a döntéshozók között félvilági elemek vannak. Szabálysértések miatt egyszer már nagyon komolyan megütöttük a bokánkat, 47 millió eurót kidobni az ablakon meg luxus.
Én sem értem ezt a kifakadást, úgy beszélsz, mintha évek óta nem nyert volna a csapat semmit, és komoly válságban lennénk, pedig halomra nyerte magát a csapat az elmúlt két évben.Nero. írta:Na egy újabb bírság, ezúttal "csak" 47 millió €![]()
![]()
![]()
![]()
Vicc komolyan milyen félemberekkel volt és van tele a vezetőség
Nekünk Boatengeket, Pogbákat és Dybalákat kéne igazolni minden további probléma nélkül, de helyette még egy Nolitora se telik meg egy átkozott jobbhátvédre a vállalhatatlan vezetőség miatt.
![]()
Közben egy United akik lassan már menetrendszerűen nem jutnak be a BL-be azt vesz meg akit az aktuális edző épp kiejt a száján. Hagyjuk már...
![]()
És most már jó lenne hallani valamit az új mezszponzorral, valamit egy Enrique nyilatkozat is érdekelne hogy mégis a mi a francért kellett nekünk ez az Umtiti nevezetű fazon ennyiért, és mik a további tervek igazolásokra.
Mondjuk neki pont nem látom nagy értelmét a telitett kp.-ra, de hátha berobban, mint SR.én megmaradok Dennis Suareznél
Azt tudtam,hogy a 20.-i hétvégén kezdődik,csak jó lenne már tudni,hogy hazai lesz-e az első meccs.Mert ki mennék a szuperkupa visszavágóra ha hétvégén otthon játszanánk az első bajnokit.De addig nem merünk repjegyet venni.S.Agüero írta:3-4 héten belül szerintem. De 19-én kezdődik a szezon, az tuti.ntibi67 írta:A bajnoki menetrend mikor várható?
Igazoltunk is 2 évig nagy neveket, ott van most az MSN. Hova kellene most ekkora arc? Védelembe nem tudsz most nagy nevet hozni úgyse, mert nincs mozdítható klasszis - Hummels is a Münchenbe akart menni. Halkan hozzátenném, hogy Boateng is úgy lett ekkora név, hogy lehetőséget kapott, és fejlődött.Nero. írta:Nekünk Boatengeket, Pogbákat és Dybalákat kéne igazolni minden további probléma nélkül,
Jobbhátvéd azért nem jön, mert Lucho a Vidal-SR kettőssel tervezi megoldani a dolgokat.Nero. írta:de helyette még egy Nolitora se telik meg egy átkozott jobbhátvédre a vállalhatatlan vezetőség miatt.
Vegyék csak, sokra is mentek velük az elmúlt években. Okosan is lehet igazolni, nem csak drágán.Nero. írta:Közben egy United akik lassan már menetrendszerűen nem jutnak be a BL-be azt vesz meg akit az aktuális edző épp kiejt a száján. Hagyjuk már...![]()
Több hónapja is július-augusztus volt a kitűzött dátum a döntésre. Az meg még nem telt le, felesleges előre aggódni.Nero. írta:És most már jó lenne hallani valamit az új mezszponzorral
Mert 25 millió a mai piacon egy fiatal, jó felépítésű, tehetséges, a rendszerünkbe passzoló játékosért nem sok. Védő meg kellett.Nero. írta:valamit egy Enrique nyilatkozat is érdekelne hogy mégis a mi a francért kellett nekünk ez az Umtiti nevezetű fazon ennyiért, és mik a további tervek igazolásokra.
talán azért, mert veled ellentétben nem csak két meccsen látták játszani. jah, tudom, nem sztár akkor szhar lehetNero. írta:egy Enrique nyilatkozat is érdekelne hogy mégis a mi a francért kellett nekünk ez az Umtiti nevezetű fazon ennyiért, és mik a további tervek igazolásokra.
Azért én még reménykedem benne, hogy fog még a középpályán is játszani, én ott szeretem a legjobban. Én azért adnám neki a 6-ost mert a fiatalok között benne látom azt a fajta imádatot és feltétlen szeretet a klub iránt amely megvolt Xaviban és Puyolban. Egyébként szerintem idén nem lesz senkié. Az újak nem hinném, hogy elmernék kérni, másrészt a középpályára nem is érkezik ember. A meglévő kp-k közül meg max Robi lenne az aki elkéri, de szerintem ő maradni fog a 20-asnál.palesz77 írta:
Amúgy tényleg kíváncsi leszek, hogy ki fogja kapni a 6-ost, SR-nek speciel én nem adnám, nem az a stílus - plusz kezdő nem lesz a középpályán szerintem soha. Remélem jövőre használaton kívül lesz, nem látok rá "alkalmas" embert. Nem mintha manapság sok jelentősége lenne a számoknak, de nekem párnak azért van szentimentális értéke, ez is ilyen - Alvesen fura is volt nekem.
Alves kivétel volt, de a 6-ost ne a jobbhátvédjeink hordják..Alfa írta:Jó helyen lesz az Robinál is![]()
.
Jó helyen lesz az Robinál ispalesz77 írta: a 6-ost megkapja Verratti jovore
Vidal megkapja a 2-est, Umtiti meg Abidal tiszteletere a 22-esben fogja csapatni jovore. Denis 19-es lesz, a 6-ost megkapja Verratti jovore, Samper meg majd a 16-ost. Szolottam.MessiCesc írta:Ez engem valamiért mindig izgat, szerintetek hányas mezszámot fogja megkapni (Umtiti)?![]()
Ugye szabad a 2-es, 6-os, 15-ös, 16-as, ha Sandro elmegy akkor a 19 is. Sztem ő kettes lesz, Denis meg 15 vagy 16.Más tipp?