Elősször is kezdjük azzal, hogy majd minderre ráérünk visszatérni legkorábban januárban, mert
akkor már lesz mit kiértékelni de azért reagálok.
Umtiti: Rendben, biztos hogy nem ügyetlen gyerek, az izland elleni meccsen látszott hogy focista, bár mondjuk az egyik gólban benne volt de nem az a lényeg. Egyértelmű, hogy jövőre is a Piqué-Mascherano páros lesz a kezdő. Nálunk nem egy fárasztó dolog KH-t játszani, túl sok pihentetés meg védelem megbontás nincs, de ha valamelyikük kiesett (nem túl gyakran) akkor is Mathieu volt az elsőszámú ember a pótlásukra szerintem ez se lesz másképp. Bármi megtörténhet úgy hogy kell egy 4. számú is, ami számomra érthetetlen hogy miért nem lehetett Bartra vagy Vermaelen. Egyikük se volt világklasszis de még talán túl jók is voltak negyedik számú védőnek. Kettejüket eladtuk (Vermaleen még csak most fogjuk) 16 millióért, és a francia gyereket idehoztuk 25 millióért. Nem tudom hogy ebben mi a logika.
Boateng: Van olyan játékos a világon jelenleg aki nem jönne a Barcában? Ugyanmár... Persze, kevesebb fizetésért nem fogja elhagyni a Bayernt, a bajorok meg nem fogják áron alul eladni. Csak hogy hogyan lehetséges az, hogy az elmúlt 10 évben többször is lealáztuk az egész világot, olyan név lett a Barcelona amiről még az ovodás kislányokoktól át a 80 éves öreg nénikig is mindenki tudja hogy a világ legjobb csapata, nem sikerült olyan marketinget kialakítani a csapat körül, hogy anyagilag egy szinten legyünk egy Real Madriddal, Bayernnel, PSG-vel, Cityvel, Uniteddel stb. stb. Biztos vagyok benne hogy nem Umtitiket meg Denis Suarezeket hoznánk ha megtehetnénk hogy azokat vegyük meg akik a lehető legjobb megoldások lennének. Pogbát én se akarom, de azért mondtam mert ha akarnánk se tudnánk megvenni és ez szerintem nagyon szomorú az elmúlt évtized sikerességének függvényében.
Jelenleg itt van a világ egyik legjobb séfje, a hús az prémium de a körethez az alapanyagot a Tescoban kell megvennie és nem a legjobb piacon.
Legyen igazatok, de ha jövőre se lesz kispad és komoly gondok akadnak a jobbszélen, akkor bármennyire is unalmas, de jönni fogok azzal, hogy én megmondtam.
Amúgy meg elvileg jövőhéten dől el hogy Vietto. vagy Gameiro. Most már mindegy csak valamelyiket tényleg hozzuk el.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”