ferninho írta:Bob_Marley írta:Milyen jó, hogy fantasyban kivártam a végsőkig, különben Pepét bebuktam volna, így meg letudtam cserélni.

Nagyon fog nekik hiányozni, Bruno Alves-Fonte párosra kíváncsi leszek.
Szerintem Ronaldo ma extra motivációval mert Bale ellen van, elfogja dönteni.
Sztem meg lehet tenni a házat Walesre... Ennél a védelemnél egy fullos magyar védelmet is szívesebben betennék a Portugál csapatba...

Kár, hogy egy sérülésen elmehet (és el is fog menni) CR Döntője, bár azért szerencsémre akárki jut tovább Balenek is nagyon fogok örülni.
Kiesett az egyetlen ember, aki összetudta kapni és egyben tartani a Portugál védelmet, aztán lehet, hogy a szolis indián fog egyet alkotni azt leveszi Balet.
Pepe biztosan nagyon fog hiányozni, s Wales fizikálisan sokkal jobb, de szerintem azért a tét a walesieket nyomhatja jobban, ők ilyen szinteken nem nagyon szoktak tolni, s ők is belehibázhatnak. Na meg náluk is vannak kiesők. Abszolút kiegyenlített meccset várok, nem lepődnék meg ha most is tizikig mennének, de Ronaldo gyakorlatilag utolsó esélyének egyike, s Nanival, Renatoval szerintem megoldhatják.
Jó csörtét várok.

De simán benne van, hogy annyi hiba lesz mindkét oldalon, hogy 5-5 a vége.
Eddigi játék alapján egyértelműen Walest mondanám, mert sokkal egységesebb, tudatosabb focit tolnak, de belefognak remegni szerintem.
szerk: szerintem jó példa rá, hogy picit félnek, Allen az egyik legbiztosabb emberük és két olyan labdaeladása is volt, életveszélyes helyen 7 perc alatt hogy hihetetlen......
Lüktető a meccs, hol egyik hol a másik kezdeményez, de mindkettő nagyon fegyelmezetten visszazár és leginkább a kontrákban bíznak. Bruno Alvessel eddig semmi probléma, nem mai gyerek, de egyszerűen és határozottan megoldja a helyzeteket.