Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pepe biztosan nagyon fog hiányozni, s Wales fizikálisan sokkal jobb, de szerintem azért a tét a walesieket nyomhatja jobban, ők ilyen szinteken nem nagyon szoktak tolni, s ők is belehibázhatnak. Na meg náluk is vannak kiesők. Abszolút kiegyenlített meccset várok, nem lepődnék meg ha most is tizikig mennének, de Ronaldo gyakorlatilag utolsó esélyének egyike, s Nanival, Renatoval szerintem megoldhatják.ferninho írta:Sztem meg lehet tenni a házat Walesre... Ennél a védelemnél egy fullos magyar védelmet is szívesebben betennék a Portugál csapatba...Bob_Marley írta:Milyen jó, hogy fantasyban kivártam a végsőkig, különben Pepét bebuktam volna, így meg letudtam cserélni.Nagyon fog nekik hiányozni, Bruno Alves-Fonte párosra kíváncsi leszek.
Szerintem Ronaldo ma extra motivációval mert Bale ellen van, elfogja dönteni.
Kár, hogy egy sérülésen elmehet (és el is fog menni) CR Döntője, bár azért szerencsémre akárki jut tovább Balenek is nagyon fogok örülni.
Kiesett az egyetlen ember, aki összetudta kapni és egyben tartani a Portugál védelmet, aztán lehet, hogy a szolis indián fog egyet alkotni azt leveszi Balet.
Én is nemrég olvastam.visca el barca írta:ennyit a can vs weigl vitáróllöw kijelentette, hogy svejni lesz a kezdő
Sztem meg lehet tenni a házat Walesre... Ennél a védelemnél egy fullos magyar védelmet is szívesebben betennék a Portugál csapatba...Bob_Marley írta:Milyen jó, hogy fantasyban kivártam a végsőkig, különben Pepét bebuktam volna, így meg letudtam cserélni.Nagyon fog nekik hiányozni, Bruno Alves-Fonte párosra kíváncsi leszek.
Szerintem Ronaldo ma extra motivációval mert Bale ellen van, elfogja dönteni.
Kiváncsi vagyok milyen stílusban nyomja ma a portugál. Általában önzőzik a végtelenségig, de ha EB döntőt akar játszani akkor ma csapatembernek kell lennie mert ez a portugál kezdő egy rossz vicc. Kettejük közül Bale érdemelné meg jobban, hogy ott legyen a fináléban mert már teljesen egyértelműen jobb játékos nála, de még mindig CR van a címlapokon.Bob_Marley írta: Szerintem Ronaldo ma extra motivációval mert Bale ellen van, elfogja dönteni.
viszont odaát meg nincs pepe, aki azért a lengyelek ellen elég jól toltaLG írta:A mai meccs eléggé hidegen hagy, csak azért Walesnek szurkolok, mert papíron ők a kisebb csapat. Sok esélyt azonban nem adok nekik, Ramsey szerintem még Bale-nél is fontosabb játékos a csapatban, Davies is hiányozhat. De cáfoljanak rám.
szerencsére nem nekem kell választanom, nem én vagyok a szövi kapitányBob_Marley írta:De te mit választanál? Te pl beraknád a 0 kilométeres Cant vagy Wieglt? Ember legyen a talpán, aki ilyet nyom egy EB elődöntőn.
Vagy Coman.visca el barca írta:
höwedest láthattunk 2 meccsen is a jobbszélenannyira ment ott neki h ihaj
payet 3x megforgatja és vége a meccsnek
höwedest láthattunk 2 meccsen is a jobbszélenBob_Marley írta:Keblemre.visca el barca írta:nekem végül is tökmind1 h melyik kezd, a lényeg h kikapjanak![]()
Szerintem nagy változás nem lesz, csodálkoznék ha ilyen meccsre dobna be olyat, aki még nem tolta. Kimmichet fogja odarakni szerintem. Belülre Mustafit, szélső hátvédnek Höwedest. Ezt tűnik nekem a legracionálisabb változatnak, mindenki játszott már ott, van válogatott rutin.
Keblemre.visca el barca írta:nekem végül is tökmind1 h melyik kezd, a lényeg h kikapjanak
Még talán több is tudásban, de izomban egy 10-essel könnyebb, ami a Pogba-Kanté-Matuidi 3-as ellen nem elhanyagolható szempont. Plusz Weigl stílusa nagyon hajaz Krooséra, szerintem benne van, hogy hasonlóan járnának ezzel a duóval, mint az angolok a Gerrard-Lampard, vagy a spanyolok a Xabi-Busi kettőssel. Mindketten jó játékosok, de egymás mellett nem a legjobbak.visca el barca írta:can egy szeleburdi gyerek, weigl sokkal inkább megbízható és tudásban semmivel sem kevesebb mint a török
én ezt soha nem értetettem, de nem csak nálad másnál sem. kényszerít valaki h nézzed? én pl soha a büdös életben nem nézek atletico meccset (max ha a barcával játszanak)... nem néztem sem a bayern ellen őket, sem a bl döntőben, mert vagyok kíváncsi arra a nagy taktikai fhoshalmazra amit ők játszanak. ezért nem néztem cselzit régen és ezért nem nézek chievo-empoilit, meg crystal palace-watfordot sem, mert nem érdekelnek a látványos fizikai párharcok, a rendezett védelem, meg rúgd előre és majd lesz valami foci. amugy apám is ilyen, ha átmegyek hozzájuk, látom h ül a tv előtt, nézi a paks-békéscsabát és semmi mást nem csinál csak káromkodik, hogy milyen bénák. mikor meg közlöm vele, hogy X csatornán szuprerrangadó van, közli, hogy őt az nem érdekli...TripleH írta:Régen is volt backelos olasz foci, es régen is volt kieséses szakasz, megis sokkal látványosabb volt mind az EB mind a VB, az baj az egész elment a cél foci irányába, egyszerűen ha nem tudok a Magyaroknak szorítani pár meccs erejéig, szerintem teljesen érdektelen lett volna számomra.