Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A tartalékoknál kezdi meg a szezont ?visca el barca írta:tajti matyimalaga
3 évre írta alá.
Örök ígéret a srác, de a spanyol foci szerintem feküdni fog neki. Ennyit bőven megért, jó igazolás...visca el barca írta:hivatalos
nanibesitkas
valencia
8.5 millió euró
Már az EB előtt is mondta, hogy függetlenül az eredménytől a torna után visszavonul.S.Agüero írta:Hivatalos, Del Bosque lemondott.
Komoly vetélytárs lesz jövőre is az Atlético, számolni kell velük, de én örülök neki.palesz77 írta:Griezmann 2021-ig hosszabbított az Atmával. Közben meg ha minden igaz Vrsaljko átesett az orvosikon, úgyhogy mégy ő is matracosékhoz. Fabinho így gondolom nem megy oda, szóval Bob ennek legalább örülhetsz..
Én arról sem tudok semmit, hogy Blancot esetleg kirúgtak volna. Azt hittem biztos a helye. Egyébként nem nagyon látok sehol hivatalos bejelentést.palesz77 írta:Emery nem a PSG uj edzoje?En azt hittem az mar hivatalos, de akkor ugylatszik megse.
Akkor viszont szinte biztos, hogy Emery veszi át VDB-től a válogatottat.palesz77 írta:Sampaoli lett a Sevilla edzoje.
Watford vezetősége nem akarta vele folytatni, ő szeretett volna hosszabbítani. A hivatalos közlemény az volt, hogy mások voltak a nézetek a következő szezonra.roby122 írta:BREAKING: Quique Sánchez Flores az Espanyol új vezetőedzője! A spanyol szakember 2019-ig írt alá.
Favágásnak ezennel vége.Igazából nem értem miért jött el a Watfordtól, jól ment ott neki, egész szépet is játszottak, érdekes húzás ez, de kíváncsian várom, mit fog alkotni az Espanyollal.
A legdurvább az egészében az az, hogy majdnem fullos kezdővel nyomtákS.Agüero írta:A spanyolok épp most kaptak ki otthon 1-0-ra a grúzoktól.