Kovbal88 írta:
Vannak érdekes megmozdulásai Bravonak is, de a hiba mindenkibe benne van, szóval kár lenne ezeket meglovagolni, le kell ülniük megbeszélni, kit szeretne és utána meghozni a döntést.
Olyan nincs, hogy mindenki jól járjon. Két év után bele férne, egy fordított felállás. Sajnos a németnek ez a szezon nagyon rosszul kezdődött és hát be is tett neki.
Az igaz, hogy ősszel volt egy-két rossz megmozdulása, de azóta god mode-ban véd. Amellett nem tudom miért őt hozza fel mindenki, hogy rinyál stb. Konkrétan Bravotól lehetett hallani, hogy elégedetlenkedik. Amellett ebben a helyzetben teljesen egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy Bravo az elsőszámú kapus, mert a németnek is megvan a kb. 20 meccse a szezonban. Sőt most Bravo kieséseivel, nincsenek annyira távol az X-től. Azért azt se felejtsük el, hogy tavaly milyen szerepet játszott a BL -és kupasikerben (de az idei szezon nagy részében is). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy már látszik, hogy egy kiváló játékos és nem lehet azt mondani, mint sok mezőnyjátékosra, hogy jó meg tehetséges, de kell neki idő. MAtS már kiváló kapus.
Igazából hatalmas szerencséje van, hogy Bravo nem három-négy héttel korábban sérült le. Nem a chilein múlt a vesszőfutásunk, de ha a német akkor száll bebiztos kapta volna az ívet, meg, hogy nem elég magabiztos kapus.
Lehet mondani sok mindent, de ter Stegen minimum annyi komolyabb, nehezebb csapattal állt szemben. A kiesésünk sem rajta múlt, még a büntetőt is majdnem kifogta a Calderónban, pedig jó helyre ment. Semmit nem akarok levonni a chilei érdemeibből, de a meccsei minimum egyharmadában nem derülhetett ki, milyen fából is faragták.
Szerintem a legegészségesebb az lenne, ha jövőre még maradna ez a felállás, utána viszont fordulna. A német is még több rutint szerezhetne, ráadául nemzetközi, komoly szinten, Bravo pedig elégedett lehetne. 34-35 évesen a Braca második kapusa lehetne, játszhatna, úgy, hogy az előtte lévő pár évben komoly sikerekből vehette ki a részét.
Ter Stegen pedig lehet, hogy többet játszana egy Pool-ban, de sok sikerélményben nem hiszem hogy része lehetne. A City is elég zsákbamacska egyelőre. Pep és a változtatások ide vagy oda, de a következő 2-3 évben szerintem olyan nagy fordulatot nem vennének. Lehet, hogy a bajnokság(ok) meglenne, de nemzetközi szinten nem hiszem, hogy kkomolyabban oda tudnának érni. A Barca pedig nagy valószínűséggel évekig ott lehet a tűzközelben és stabil helye lenne. (bár nem tudjuk mit hoz a jövő)
Masip pedig egyáltalán nem rossz kapus. A B-ben kiválóan védett, több csapat is hívta, de ő érthetetlen módon velünk hosszabbított. Ezt nem értettem, pedig minimum egy Celta szintű csapatban kezdő lehetetne, legalábbis a képességei erre predesztinálják.