Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Bayern előtt is az volt, a Napoliban védett kölcsönben.visca el barca írta:lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
lehet, de most az egyik olasz top klubban kezdő. onnan visszalépés a pad.Gali írta:Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.
Jah csak van köztük 8 év, és én nem a fiatalabbtól válnék meg mert leközelebb tuti ziher, hogy 50 alatt nem állnának velünk szóba 1 vmire való kapusért...gránit írta:Ennél már csak az a nagyobb "poén", hogy a dailymail szerint (is) Reinát akarja vissza a Barca -.- Ez még poénnak is rossz. Valamelyik kapusunk egyébként szinte biztos, hogy el lesz adva, ter Stegen sem vállalná ezt a kupa-szerepet már. Viszont érte több pénzt kapnánk, mint a 33 éves Bravóért (ismét dailymail, a City érte ter Stegen felét, 34 milliót adna).
Reina a bajoroknál is padozott egy évet. Simán visszajönne a Barcahoz is 2. számú hálóőrnek is.visca el barca írta:68 milláért még dagleszt is hozzácsapjuk
reinával amugy semmi baj nincs, az idei éve kifejezetten jó volt. biztos mindenki fel lesz háborodva, de én nem esnék pánikba ha jövőre a a bravo+reina duóval mennénk neki a szezonnak (mondjuk 2. számú kapusnak nem fog idejönni, minek is tenné). 2-3 évre bőven jók lennének, aztán donnarummáért lehet bankot robbantani, úgy sem lesz sokáig a milánba.
mikor már megvettük is az volt. 31 évesen úgy mozgott mint egy nyugdíjas. nem is csoda h áruljuk.PCsabi írta:Bravo amúgy is öreg már. Nem, veb?
Azért a Bl-győztes szezont nagyban köszönhetjük neki is. Ősszel volt néhány megingása, de utána nem lehetett rá panaszunk. Volt olyan mérkőzés, amit szinte egy az egyben neki köszönhetünk. Sokan azért próbáltak olyan gólokat is ráverni, amiket Bravora nem.gránit írta:Azért az vastag túlzás, hogy nem hibázott sosem. A BL-ben hibázgatott azért. 2014-ben a PSG ellen volt talán a mélypontja, de a Roma ellen beszedett góltól kezdve lehetne sorolni a lajstromát. Számomra nem Barca-szint, még akkor sem, ha a csapat általában elbírja ezt a bénázást. Voltak jó meccsei is, mint tavaly a Bayern elleni visszavágó, de én mindenképpen más portást igazolnék.
Még nagyobb cink, hogy miért?visca el barca írta:máshol is írtam már, de ez mekkora cink, hogy van egy kapusod aki két év alatt, kb semmit nem hibázott, aztán ráakasztod az eladó táblát....