Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, ez nem érv, ez remény.visca el barca írta:ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.visca el barca írta:tudja valaki h a sport tv-nek meddig van közvetítési joga a la ligára? félek h 2017-től már ott is stremalehetünk...
Most hallottam, hogy összeférhetetlenséget emlegetnek vele kapcsolatban, állítólag nem jött ki jól a játékosokkal, ha voltak súrlódások, az simán elég is lehetett, ha egy olyan kaliberű edző volt képben, mint Pellegrini. Ettől függetlenül szerintem elég jó edző Marcelino, kíváncsian várom, hova ír alá. Eddigi karrierje alapján marad Spanyolországban, de nem csodálkoznék azon se, ha ezután külföldre menne.Tromort77 írta:COPE: There was a serious altercation between Mussachio (Villarreal player) and Marcelino regarding captaincy of the team that led to his dismissal
Azért az elég komoly gond volna ha egy játékos mellett állnának ki egy ilyen edzővel szemben. Inkább tudom elképzelni, hogy kellett egy indok, hogy jöhessen Pellegrini.
Lehet tudni, miért rúgták ki Marcelinot?palesz77 írta:Villarrealnál sűrű nap volt, Marcelinot kirúgták, Soldado meg januárig lesérült. Patonak itt lesz az esély, kíváncsi leszek.. A Marca meg Pellegrinit jósolja új edzőnek.
Nem is tudtam, hogy elkezdődött a bajnokságpalesz77 írta:Vietto meg is lőtte az első gólját. Remélem visszatalál a Villarrealos formájához, szimpatikus gyerek, egy ilyen csatár meg mindig felüdülés a Ligának.
Az nem új trófea hanem a szezon utáni gálán kiosztott díjak közül egy. Azért van odaírva, hogy 2014-15 mert az akkori szezon díjkiosztójánál készültek a képek. Bravoról is készült olyan kép mint JamesrőlMessiNeymarSuarez írta:...
Hú! Hát ez nagyon meglepett, de nagyon örülök neki. Mármint Ganso, Gameironak nem, az Atléti megint erősödik.palesz77 írta:Ganso hamarosan hivatalos lesz, a Sao Paulo elnöke nyilatkozta ma. A játékos elvileg már úton is van Sevilla felé.
Anno nagyobb jövőt jósoltam neki, a sérülések betettek a karrierjének ha jól tudom, de remélem azért most elkapja a fonalat. Ideje van még bőven, elvileg Sampaoli olyasmi szerepkörben akarja majd játszatni, mint amit Pirlo játszott a Juvéban.
Gameiro pedig egyre közelebb az Atleticohoz. Elég lassú támadósor jöhet ott össze..
palesz77 írta:Diogo JotaAtletico
Hivatalos ez is. Sose hallottam még róla előtte, portugál gyerek, transfermarkt szerint balszélsőt, támadó középpályást és hamis9-est is tud játszani. Kíváncsi leszek rá, Simeone általában belenyúl a tutiba..