Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A nagy számok alapján ideje lenne már, hogy más nyerjen..S.Agüero írta:Keretre még erősebb, bármi kisülhet még ebből. Bár én kinézem a Dortmundból, hogy megnyerik most a bajnokságot.
védő gyerek (rojo?) feküdt mint anno boateng messi ellenpalesz77 írta:Dembelet nem hinnem, hogy Tuchel a padra tenne, az a gyerek egy csiszolatlan gyemant. Mar most jobb szerintem mint Schurrle, aki amugy szerintem cserenek a legjobb, legalabbis en csak ugy lattam jol jatszani.
Dembele mai golja: https://twitter.com/SivanJohn/status/756491846545616896
Végülis ha mi 50-et fizettünk Gomesért akkor Schürrleért se tűnik vészesnek az 30visca el barca írta:az lesz az. amugy a mai árak mellett annyira nem sok pénz érte
Összességében nem rossz játékos csak szerintem kicsit túlértékelt a srác. Se a Chelseaban se most a Wolfsburgban nem volt kiemelkedő legalábbis annyira biztos nem, hogy 30 milliót érjen. Én nagyon remélem, hogy ez Dortmundban változni fog mert baromi szimpatikus csapat és szegény Reus is megérdemelne már valamilyen trófeátvisca el barca írta:
sztem jó kis játékos, gyors, jól lő, jól cselez.
bvb jól belehúzott a nyáron annak ellenére h két sztár is lelépett... bartra, mütyitarján, schürrle, mor, dembele, rode, götze... mondjuk mire tuchel felépíti a csapatot, le lesznek rabolva megint
Guerreirovisca el barca írta: eh, a portugál gyereket akartam írni, nem is tudom hirtelen hogyishíjják' balbekk
eh, a portugál gyereket akartam írni, nem is tudom hirtelen hogyishíjják' balbekkrecrea írta:Mütyitarján eligazolt, nem jött
Tuchel tud csapatot épiteni, szurkolok nekik, h verjék le végre gazdagékat.
sztem jó kis játékos, gyors, jól lő, jól cselez.Alfa írta:Ha azt nézem, hogy másfél éve 32-ért vette meg a Chelseatől a Wolfsburg akkor nem volt ez rossz üzlet a Dortmundnak viszont én sosem értettem, hogy mit látnak Schürrlében. Nem is hinném, hogy sikerül majd neki kiharcolni a kezdőtagságot.visca el barca írta:
ma már hivatalos is és valóban 30 milla volt
Ha azt nézem, hogy másfél éve 32-ért vette meg a Chelseatől a Wolfsburg akkor nem volt ez rossz üzlet a Dortmundnak viszont én sosem értettem, hogy mit látnak Schürrlében. Nem is hinném, hogy sikerül majd neki kiharcolni a kezdőtagságot.visca el barca írta:
ma már hivatalos is és valóban 30 milla volt
ma már hivatalos is és valóban 30 milla voltAlfa írta:A transfermarkt ( a Bild-re hivatkozva) már hetek óta ír Schürrle Dortmundba való igazolásáról. A németek szerint 30 milláért mehet a sárgákhoz.
Hát, ha már a Schalkeról van szó, akkor Huntelaar, na, ő klasszikus 9-es. Embolo stílusa egészen más, sokszor indul mélyebbről, vagy húzódik ki szélre. Suarezre meg azt mondanám, a kettő között van, kevésbé statikus, mint Hunti, de nem annyira mobilis, mint Embolo. Aztán lehet, hogy a későbbiekben a svájci szerepköre is kötöttebb lesz.palesz77 írta:Attol fugg, mit ertesz a klasszikus 9-es alatt. Szerintem egy Suarezhez hasonlo mindenest lehet faragni belole, egeszen jo meglatasai is voltak, eleg gyors is, nem csak kozepen tud jatszani, de ott tunik nekem a leghasznosabbnak. Mondjon Whoscored barmit..![]()
Kivancsi leszek ra nagyon, ha mashogy nem is, de osszefoglalok alapjan tuti kovetem majd hetrol hetre a szezonjat.