Nero. írta:Emberelonybe is csak ikszelni tudott a Bayern Husztiek ellen aki amugy golt is lott (sot a pirosat is o kapta

)
De jot fogok nevetni ha Carlo nem fogja tudni behuzni a bajnoksagot pedig ugye azt barki megnyerne.

Be fogják húzni a bajnokságot, nincs igazi kihívójuk. A Dortmund jó kis csapat a fiatal tehetségekkel, de szvsz még kevesek a bajnoki címhez.
Ancelottinak én még adnék időt, tény, hogy Guardiolával meggyőzőbb volt a Bayern, mint most, de majd tavasszal derül ki, mennyit ér az olasz munkája.
Neki most a Herthában a helye, én félteném egy nagyobb csapattól, meg nem is nagyon mehetne igazából hova, németben se tudna nagyon előrelépni egyáltalán, más országban se látom, hogy hol mehetne előrébb.
Most tökéletes helyen van
Én is ezt mondom. A Herthából kéne hosszútávon egy Bundes Liga top 3 csapatot csinálni, amihez lényegesen jobb anyagi lehetőségek kellenének. A berliniek szégyellhetnék magukat, a többi top ligában a fővárosi csapatok sokkal meghatározóbbak. Ok, most Palival nem akkora a gáz, de előtte évekig sehol sem volt a Hertha...