Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó kis meccs volt, főleg a második félidő. Az x is nagyon szép eredmény Paliéktól.palesz77 írta:Dortmund - Hertha a 80. percben 0-1. Baromi jó eddig ez a félidő, ezt nézem csak, Dembélé és Kagawa nagyon felpörgették viszont a Dortmundot sajna, érik a gól.. Viszont Auba van olyan kedves, hogy eddig kihagy minden ajtó-ablakot.![]()
szerk.: Na, miközben írom, Auba gólt lő..
Ha csak egy minimálisan több pénz lenne szerintem az első 5 környékén tudna stabilan maradni.De rövid a pad, nagy mázli kéne hogy megint minden jól süljön el, és ne pukkanjanak ki a végére.Nero. írta:Ebben biztos vagyok de szerintem neki a Hertha az élete nem nagyon fog ő elmenni máshová. Inkább a szponzorék vegyék észre a Herthát hogy több pénzből tudjon gazdálkodni. De kár a múltkori 90+os gólértrandomguy írta: remélem pali ott van a figyelőlistáján pár nagyobb klubnak.

Köszönöm a választ! Remélem, most már rendben lesz. Nem kezdett rosszul, talán meghatározó játékos lehet Dortmundban.brownieheaven írta:Elvileg felépült, tegnap ugyan nem volt keretbe nevezve, minden bizonnyal csak elővigyázatosságból. Következő fordulóban a Hertha ellen már biztosan pályára léphet, azelőtt jövő héten még úgyis válogatott szünet van, őt meg nem hívták be a Rojába, addigra már van ideje összerakni magát.LG írta: Tényleg mi van Bartrával? Azt tudom, hogy lesérült, de úgy volt, nem komoly, de látom még nem tért vissza.
Elvileg felépült, tegnap ugyan nem volt keretbe nevezve, minden bizonnyal csak elővigyázatosságból. Következő fordulóban a Hertha ellen már biztosan pályára léphet, azelőtt jövő héten még úgyis válogatott szünet van, őt meg nem hívták be a Rojába, addigra már van ideje összerakni magát.LG írta: Tényleg mi van Bartrával? Azt tudom, hogy lesérült, de úgy volt, nem komoly, de látom még nem tért vissza.
Tényleg mi van Bartrával? Azt tudom, hogy lesérült, de úgy volt, nem komoly, de látom még nem tért vissza.brownieheaven írta:Bartra nem kis gólpasszt adott Guerreirónak a Wolfsburg-BVB derbin
Szerk.: majd 5 percre rá le is sérül, nem hiáb, tőlünk igazolták... Pedig többek közt miatta ültem le nézni a meccset
Ebben biztos vagyok de szerintem neki a Hertha az élete nem nagyon fog ő elmenni máshová. Inkább a szponzorék vegyék észre a Herthát hogy több pénzből tudjon gazdálkodni. De kár a múltkori 90+os gólértrandomguy írta: remélem pali ott van a figyelőlistáján pár nagyobb klubnak.
Lucho ha megunja jöhet Pali.randomguy írta:dortmund botlása után hertha a második helyen maradt, miután ma 2-0 ra legyőzték a hsv-t.
elképesztő mit letol dárdai, pedig van vagy 5 sérültük, köztük darida - az egyik húzóemberük - is sérült.
remélem pali ott van a figyelőlistáján pár nagyobb klubnak.
A nagy számok alapján ideje lenne már, hogy más nyerjen..S.Agüero írta:Keretre még erősebb, bármi kisülhet még ebből. Bár én kinézem a Dortmundból, hogy megnyerik most a bajnokságot.

védő gyerek (rojo?) feküdt mint anno boateng messi ellenpalesz77 írta:Dembelet nem hinnem, hogy Tuchel a padra tenne, az a gyerek egy csiszolatlan gyemant. Mar most jobb szerintem mint Schurrle, aki amugy szerintem cserenek a legjobb, legalabbis en csak ugy lattam jol jatszani.
Dembele mai golja: https://twitter.com/SivanJohn/status/756491846545616896

Végülis ha mi 50-et fizettünk Gomesért akkor Schürrleért se tűnik vészesnek az 30visca el barca írta:az lesz az. amugy a mai árak mellett annyira nem sok pénz érte