Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
még szerencse h mi csak mezei szurkolók vagyunk, a rossz védekezés miatt idegeskedjen a sevilla meg az espanyol stábja. ha leülök meccset nézni ezt akarom látni, nem a taktikus 1-0-tBob_Marley írta:szakmailag nem lehetett nagy élmény
Nem lehetett rossz meccs, ha a Sevilla fordított 2-3-ról...Bob_Marley írta:6-4 közben, jó hogy nem látom elég komolytalan lehet.
Vagy inkább izgalmas és élvezetes.Bob_Marley írta:6-4 közben, jó hogy nem látom elég komolytalan lehet.
Igen, ez nem érv, ez remény.visca el barca írta:ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
ez nem érv. a digi is tönkre fog menni PL nélkül, mégsem tudták megtartani. olasz/francia/belga bajnokságból nem fognak megélni... főleg nem 3 csatornamahitoo írta:Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.
Nem tudom, de eddig is meg tudták tartani valahogy, talán így is marad. A Digi (és mások is) biztos, hogy meg akarták már szerezni. Ők is tudják, hogy anélkül végük lenne.visca el barca írta:tudja valaki h a sport tv-nek meddig van közvetítési joga a la ligára? félek h 2017-től már ott is stremalehetünk...
Most hallottam, hogy összeférhetetlenséget emlegetnek vele kapcsolatban, állítólag nem jött ki jól a játékosokkal, ha voltak súrlódások, az simán elég is lehetett, ha egy olyan kaliberű edző volt képben, mint Pellegrini. Ettől függetlenül szerintem elég jó edző Marcelino, kíváncsian várom, hova ír alá. Eddigi karrierje alapján marad Spanyolországban, de nem csodálkoznék azon se, ha ezután külföldre menne.Tromort77 írta:COPE: There was a serious altercation between Mussachio (Villarreal player) and Marcelino regarding captaincy of the team that led to his dismissal
Azért az elég komoly gond volna ha egy játékos mellett állnának ki egy ilyen edzővel szemben. Inkább tudom elképzelni, hogy kellett egy indok, hogy jöhessen Pellegrini.
Lehet tudni, miért rúgták ki Marcelinot?palesz77 írta:Villarrealnál sűrű nap volt, Marcelinot kirúgták, Soldado meg januárig lesérült. Patonak itt lesz az esély, kíváncsi leszek.. A Marca meg Pellegrinit jósolja új edzőnek.
Nem is tudtam, hogy elkezdődött a bajnokságpalesz77 írta:Vietto meg is lőtte az első gólját. Remélem visszatalál a Villarrealos formájához, szimpatikus gyerek, egy ilyen csatár meg mindig felüdülés a Ligának.