Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Középszerű játékosnál jobbat nem fogunk ilyen pozícióba találni, mert az tuti, hogy az érkező csatár, legyen az bárki, nem fog túl sok szerephez jutni. Ha Paco ezt a szerepkört képes elfogadni és így is motiváltan beszállni, akkor rosszul nem járhatunk vele. Munír bevonása pedig egy 2-3 évre szóló visszavásárlási opcióval ugyancsak nem lenne hülyeség. Neki most játékpercek kellenek és a Valencia-ban biztos több szerephez jutna, mint nálunk. Ugyanez igaz Samperre is.kristop írta:amennyire jol kezdodott szamunkra ez az atigazolasi szezon szerintem annyira el is rontjuk igy a vege fele a gomes, paco igazolasokkal. szamomra paco az iskolapeldaja annak, ami az angoloknal mar regota megy, hogy felhypeoljak a sajat orszaguk kozepszeru jatekosait, mert epp van valami hianyposzt a valogatottban (ami a spanyoloknal most a kilences). kozhely, de amilyen szamokat paco produkalt a valenciaban azt munir is lazan hozna. pont ezert lenne szomoru, ha meg ot is megkapnak, nagyon lehuznanak minket, 30-50ig barhol megallhat a vegso ar.
Én is jobban örülnék neki.Klasszikus 9-es ismeri a ligát ami tudjuk LE-nek is fétise, ráadásul tudjuk kb. mit várhatunk tőle és persze fiatal aki idővel akár...Bob_Marley írta:Paco még jobb lenne mint Lucas, mivel már bizonyított ilyen szinten is. Válogatott+nemzetközi kupa tapasztalat, spanyol. Tökéletes választás.

Még a végén bejelentjük majd Cancelo leigazolását is 1-2 hét múlva, ha már így a semmiből robbantjuk idén a Valencia játékosait..Tromort77 írta:Na neki aztán főleg örülnék, inkább ő mint a barzil srácok. Ő legalább ismeri a ligát.
Egyébként ő is 22 éves, legalábbis még fél hónapig kb. Ez a nyár a 22es szám bővületében zajlik.
Asszem megyek lottózni..Messias2 írta:Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]
Belsős vagy?
Paco Alcacer (22) is the fourth forward that FC Barcelona is going to sign. [md]palesz77 írta: És akkor a semmiből bejelentjük Pacot..![]()
Akkor így jártunk, de értelmes csatár (értsd klasszis) nem fog és nem is éri meg az MSN mögött seggelni, mert nem fér bele a padra igazolni 8millás fizuval játékost.Samper írta: És ha az első 4 valamelyike súlyosan megsérül?
És ha az első 4 valamelyike súlyosan megsérül?S.Agüero írta:5. számú csatárunk semmit sem játszana, semmi értelme a padot koptatni. Sandro is sokat segített tavaly.Samper írta:Nem értem ezt a makacs hitet, hogy vagy Munir, vagy az új csatár. Egy Barca nem mehet neki a bajnokságnak és a kupáknak 5 jó csatár nélkül. Tavaly 4+2 - vel indult és csak aztán engedte el Pedrot.
Én ennek a felállásnak örülnék is, engem Luan megvett magának 2 félidő alatt - a 3. meccsüket ma nézem vissza majd. Nem mondom, hogy tökéletes jelölt, de olyan nincs is sajnos, előnyei meg neki is vannak, én nem dőlnék a kardomba, ha ő jönne. Ray Hudson Luanról: "Luan is a lovely footballer...smoother than a butterfly wings with his touch....La Liga player stamped all over him." Ennél több nem is kell..Gareth Tello írta:Gerard Romero szerint a Celta Vigo komolyan érdeklődik Munir iránt. Végleg szeretnék megvenni őt, úgy, hogy nekünk visszavásárlási opciónk legyen rá.
A brazil Rádio Banderiantes pedig arról beszél, hogy Luan közel van a Barçához... Elvileg 25 millió eurót ajánlottunk érte, a Grémio 30-at kért, végül egy 27 millió eurós vételárban egyezhetnek meg a felek.
Statok szerint mondjuk pont nem, Munir lövés/gól aránya jobb kicsit..Bob_Marley írta:Nyilván más a helyzet meg a kor, meg nem lehet teljesen egzakt módon leírni a dolgokat, de Perez jobb gólvágó mint Munir.
5. számú csatárunk semmit sem játszana, semmi értelme a padot koptatni. Sandro is sokat segített tavaly.Samper írta:Nem értem ezt a makacs hitet, hogy vagy Munir, vagy az új csatár. Egy Barca nem mehet neki a bajnokságnak és a kupáknak 5 jó csatár nélkül. Tavaly 4+2 - vel indult és csak aztán engedte el Pedrot.
Igen azóta olvastam én is. Bár nem értem miért nincs pénzük végleg megvenni. Vagy elcserélhettük volna Rossira, és meg lenne a támadónk. Bár ő sem az a tipikus középcsatár, de nem rossz játékos ahhoz hogy néha helyettesítse valamelyik támadónkat.Veidt_madridista írta:Vele kapcsolatban több olasz lap is tényként említette hogy még egy szezont kölcsönben tölt majd a Violáknál.barca0417 írta: Tello ügye is megoldódhatna már.

Tutira nem lesz jh vétel.Még csak nem is mozogtunk ilyen irányban.Szerintem még veszünk jó esetben egy csatárt és ennyi volt mese volt.Varatrix írta:Tényleg nem értem szerintem ennél tisztábban nem mondhatják el hogy nem fog jönni jobbra senki. Persze vitatkozni lehet hogy ki mit gondol erről, de attól nem fog jönni.Subinho írta:Én hagynám ezt a Lucas Perez vonalat, ezt a szintet Munir is lehozza és nem 20 milla!!!
Jobb hátvédet hozzunk már kérem szépen! Nem kell 60 misiért Bellerin, de ha van 20 költeni való € millió, akkor abból el lehet hozni a Cancelo, Mariano duo egyikét.
Nem mellesleg én bízom Robertoba. Vidalban kevésbé, de úgy tűnik, és úgy gondolom hogy ő csak a B terv. Szerintem Robi sikersztori lesz. Ilyen fiatalon még bőven átszokhat másik pozícióra. De ha megy neki ott ha nem úgyis hallgatjuk hogy ő nem hátvéd.
Ahogyan Puyol kapus, és Masch kp,úgy kell elfogadnoi a tényt hogy Roberto mostantól jobbhátvéd.