Peter Lim (owner of Valencia) arrived to Barcelona this afternoon. May be related to the movement of a Barca player to Valencia. [sport]
És akkor a semmiből bejelentjük Pacot..

Samper miatt gondolom, sanszos, hogy tényleg menni fog.
Gareth Tello írta:Gerard Romero szerint a Celta Vigo komolyan érdeklődik Munir iránt. Végleg szeretnék megvenni őt, úgy, hogy nekünk visszavásárlási opciónk legyen rá.
A brazil Rádio Banderiantes pedig arról beszél, hogy Luan közel van a Barçához... Elvileg 25 millió eurót ajánlottunk érte, a Grémio 30-at kért, végül egy 27 millió eurós vételárban egyezhetnek meg a felek.
Én ennek a felállásnak örülnék is, engem Luan megvett magának 2 félidő alatt - a 3. meccsüket ma nézem vissza majd. Nem mondom, hogy tökéletes jelölt, de olyan nincs is sajnos, előnyei meg neki is vannak, én nem dőlnék a kardomba, ha ő jönne. Ray Hudson Luanról:
"Luan is a lovely footballer...smoother than a butterfly wings with his touch....La Liga player stamped all over him." Ennél több nem is kell..
Munirnak is jót tenne egy teljes szezon amíg játszhat, kis fejlődéssel még lehet benne több is.
A hírek szerint még lehet ma, de legkésőbb holnap hivatalos lesz a 9-es kiléte.
Bob_Marley írta:Nyilván más a helyzet meg a kor, meg nem lehet teljesen egzakt módon leírni a dolgokat, de Perez jobb gólvágó mint Munir.
Statok szerint mondjuk pont nem, Munir lövés/gól aránya jobb kicsit..