Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Bravo a Cityhez elmegy 20 millió körül vagy ne adj isten ingyen, akkor én köszönöm nekem ennyi volt, Barca szurkolónak lenni. Ehhez már egyszerűen nincs gyomrom, amit itt ez a vezetőség művel. Mert ez lopás!Tobias88 írta:Felőlem mehet Bravo, én mindig is egy kapus híve voltam és Ter Stegen-é a jövő. A Chilei nagyon magabiztos volt az elmúlt 2 évben, ezt köszönjük neki, de ha mindkét kapus így áll most már hozzá, akkor jobb ha valamelyik megy.
Viszont ha megy Bravo akkor ne 25 milliót kérjünk. Adjanak 30-35öt, van pénze a City-nek. Nyert egy pár címet az elmúlt 2 évben, világklasszis szinten játszik és még nem is mondanám vészesen öregnek. Kapusban a 33 év olyan, mint egy középpályásnál a 28
Őszintén szólva ezért a 2 árért bármelyik mehet.visca el barca írta:LE megmondta vihetik bármelyiket, ha leteszik értük a 40 vagy 80 milliót. itt valószinuleg nem lesz olyan h 3 csomag szotyiért elmegy az egyik...
http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... -hart.html" target="_blank Igen,itt is írnak róla.wild írta:Lehet hogy nem is Pacoról tárgyaltak, hanem Alvesről?
A legfrissebb hírek szerint Bravo megy a Citybe.
Egy félidőből. Teljesen indokoltan lecserélték.Nero. írta:Ezt sikerült egy meccsből megállapítanod főnök?Samper írta:Még szerencse, hogy Nolito ne4m hozzánk jött.
Ezt sikerült egy meccsből megállapítanod főnök?Samper írta:Még szerencse, hogy Nolito ne4m hozzánk jött.
Előszezon alapján egyik sem nagyobb szint mint Munir szerintem, csak neki meg nagyon kellenének a percek, hogy a jövőben elérjen valamit. Paco am. szerintem tökéletesen elpazarolná magát, annyit sem játszana mint anno Pedro.palesz77 írta: Szerintem arra gondolt, hogy Pérez olcsóbb, de hasonló szint. Amúgy nem tudom, nekem mindegy melyikük jön, Pacoban van még kraft szerintem, csak kérdés, hogy csereként ki tudná-e azt hozni magából..