Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bakker nem kéne felnőni? (Bocsi ha ez off de ez már dühítő! )Nero. írta:Remélem soha nem nyer BL-t ez a szerencsétlen, múlt nélküli, arab maffiózók pénzéből hirtelen felpumpált brigád. Txiki, Soriano, Guardiola, mindegy csak valamelyik Barca-kapus, most meg már a csapatorvos is kéne? A címer nem kell esetleg?randomguy írta:Manchester City are now going after Barca's doctor Richard Pruna.[Cadena Ser]
még hogy nem akarnak lerabolni![]()
Ez a City undorítóbb mint a Real vagy a PSG.
![]()
Amúgy őt aztán pláne nem fogja elengedni Enrique az 100%, de szerintem nem is menne.
Volt idő amikor Guardiola volt a szemembe az Isten, de most nagyon remélem hogy a bajokságban is befürdik nem csak nemzetközi szinten.
Remélem soha nem nyer BL-t ez a szerencsétlen, múlt nélküli, arab maffiózók pénzéből hirtelen felpumpált brigád. Txiki, Soriano, Guardiola, mindegy csak valamelyik Barca-kapus, most meg már a csapatorvos is kéne? A címer nem kell esetleg?randomguy írta:Manchester City are now going after Barca's doctor Richard Pruna.[Cadena Ser]
még hogy nem akarnak lerabolni![]()
Én egy szóval sem mondtam, hogy nem alkalmas rá, sőt. Szerintem elérkezett az idő. Hiába tartom jobb kapusnak Bravot, Ter Stegennel sem lesz gond.Kovbal88 írta:
Ter Stegennek tavaly volt kb 4 gyenge meccse, egyik a Vigo ellen amikor az egész csapat aludt, a másik a Roma ellen bekapott gól meg egy szuperkupa ami így beugrik. Bőven alkalmas rá, hogy védjen.
Ha hozzászólásod egy vicc, elvileg profi klub vagyunk és azt kell nézni, ami a csapatnak a legjobb, és nem azt, hogy mit akar XY. De nem vitatkozom. Csak nem értem
Pontrúgás, magabiztosság, Suarez és Stegen.ntibi67 írta: Pontrugásoknál meg elég magabiztosnak érzem Stegent és amióta a szögleteknél Suarez fogja a rövid sarkot ritka a szögletből kapott gólunk.
Talán Busquetsnél érzek az utóbbi időben egy kis forma romlást,de hát ha nem kapja össze magát,ott van Roberto és Gomes a sarkában.
Ter Stegennek tavaly volt kb 4 gyenge meccse, egyik a Vigo ellen amikor az egész csapat aludt, a másik a Roma ellen bekapott gól meg egy szuperkupa ami így beugrik. Bőven alkalmas rá, hogy védjen.Tromort77 írta:Nem igazán értem mit is akarsz ezzel mondani. A Valencia-t nem érdekli, hogy Matyi, mit szól hozzá, ha nem engedik el. Ezért megteheti, hogy azt mnodja, ha kell akkor kivásárlási árért vihetitek, alatta nem. Míg a Barcelonánál alap dolog, hogy olyan ne legyen a csapatban aki nem akar itt lenni. Ergo mi nem fogjuk kényszeríteni Bravo-t, hogy maradjon és vigye a bajnokságot, ez nem a Barca stílusa. Mindig is fair volt a játékosaival szemben és tett annyit Bravo a csapatért, hogy nem fognak keresztbe tenni neki. City meg símán megvesz mást ha húzzák a szájukat. Így ez egy jó üzlet lehet mind a 3 félnek. Nem értem mi a probléma ebben.
Ahogy abban sem, hogy eddig fél fórum Ter Stegenért imádkozott, amikor meg kiderül, hogy ő lesz az elsőszámú akkor meg mindenki be van csokizva. Bravo 33 évesen a meglévő pár évét nem fogja elvesztegetni a padon amikor top csapatban még szükség van rá. Én nagyon kedveltem, meg kell neki köszönni mindent és viszlát. Jön Ter Stegen akié a jövő és meglehet benne bízni,
Érdekes, alig hét évvel ezelőtt Matthieu kivásárlási ára 20 milliló volt, egy akkor is már 30 éves nevezzük átlagos játékosnak. A Valencia azt mondta, hogy ennyi az ára vagy kifizetjük vagy marad. Ő jönni akart és mégis kifizettük pedig max 12 ért.Tromort77 írta:33 éves kapusért soha nem fogsz 40-t kapni. A kivásárlási ár semmit nem jelent, az csak támpont.
Egyeseknek soha semmi nem jó. 25-30 az teljesen korrekt ár. Meg azt is elfelejtitek, hogy, ha egy játékos menni akar akkor az is elvesz az árából.
Guardiola-s rész meg parádés. Nem ő tehet róla, hogy a kapusunk BL-ben akar védeni.
Mert ő tudja, hogy büntetőböl nem illik.Primitive írta:Agüero neve nem merült fel?
Szerintem tökéletesen illene a csapatba.
Most hagyott ki két tizit 15 percen belül a Steaua ellen.![]()
![]()
Oké de azért ez kicsit racionálisabb mint amit lentebb olvashatsz, am egy gyenge kupameccseken amikor nincs tét úgyis vagy 4 db b keretes játékos játszik.Feast4 írta:
Kupamérkőzésen egy Sergi Roberto,Pique,Umtiti,Dinnye-Gomes,Rakitic,Denis/Arda-Messi,Munir,Neymar felállást éppen el tudok képzelni egy gyengébb ellenfél ellen, első vagy második körünkben.
Kupamérkőzésen egy Sergi Roberto,Pique,Umtiti,Dinnye-Gomes,Rakitic,Denis/Arda-Messi,Munir,Neymar felállást éppen el tudok képzelni egy gyengébb ellenfél ellen, első vagy második körünkben.TripleH írta:Az h gyanítom a büdös életbe nem fogunk igy felállni tét meccsen, es ez nem egy kezdő csapat amit felsoroltál, ha ténylegesen azt veszed alapul, akkor kicsit racionálisabb lenne a dolog.ntibi67 írta:
Köszönöm a spontán vastapsot
Amugy amit felsoroltam annak mi köze a B csapathoz?
De ha ez csak kötekedés volt,akkor vedd tárgytalannak a kérdésem.
Az h gyanítom a büdös életbe nem fogunk igy felállni tét meccsen, es ez nem egy kezdő csapat amit felsoroltál, ha ténylegesen azt veszed alapul, akkor kicsit racionálisabb lenne a dolog.ntibi67 írta:
Köszönöm a spontán vastapsot
Amugy amit felsoroltam annak mi köze a B csapathoz?
De ha ez csak kötekedés volt,akkor vedd tárgytalannak a kérdésem.
Köszönöm a spontán vastapsotTripleH írta:Ennyi erővel a B keretet is felsorolhattad volna a kezdobe.ntibi67 írta:Az egyik legidősebb átlagéletkorú csapatból,lassan mi leszünk a legfiatalabb!
Stegen
Vidal, Marlon, Umtiti, Digne
Gomes, Sergi Roberto, Denis Suarez
Rafinha, Munir, Neymar
22,8 év![]()
![]()
.Tromort77 írta:33 éves kapusért soha nem fogsz 40-t kapni. A kivásárlási ár semmit nem jelent, az csak támpont.
Egyeseknek soha semmi nem jó. 25-30 az teljesen korrekt ár. Meg azt is elfelejtitek, hogy, ha egy játékos menni akar akkor az is elvesz az árából.
Guardiola-s rész meg parádés. Nem ő tehet róla, hogy a kapusunk BL-ben akar védeni.
Ennyi erővel a B keretet is felsorolhattad volna a kezdobe.ntibi67 írta:Az egyik legidősebb átlagéletkorú csapatból,lassan mi leszünk a legfiatalabb!
Stegen
Vidal, Marlon, Umtiti, Digne
Gomes, Sergi Roberto, Denis Suarez
Rafinha, Munir, Neymar
22,8 év
Fognak csak nem egy 33eves kapusert.Rinku írta:Fognak. Csak nem nekünk. De lesz még ilyen.palesz77 írta:Egy kapusert meg sose fognak annyit adni, mint egy +15 golt lovo es ugynanennyi golpasszt ado jatekosert..
Fognak. Csak nem nekünk. De lesz még ilyen.palesz77 írta:Egy kapusert meg sose fognak annyit adni, mint egy +15 golt lovo es ugynanennyi golpasszt ado jatekosert..
Ezzel viszont egyetértek.nzxtpo írta:kummára túlfizetjük a képességeikhez képest a játékosokat (pl. az általad említett Douglast), ők pedig nem hajlandóak engedni ebből, így inkább a lelátón szotyiznak.
Köszönöm, te magad is parádés vagy. Talán Bravo hívta fel Guardiolát vagy két limonádé között előbbi beugrott Angliába? Bravót egyébiránt teljesen megértem. Azt is, hogy BL-ben akar védeni, abszolút. De nem róla írtam, hanem Pepről.Tromort77 írta:Guardiola-s rész meg parádés. Nem ő tehet róla, hogy a kapusunk BL-ben akar védeni.
Attol meg hogy itt van, egy percet se jatszik.. Folyamatos benazassal nincs ember, aki itt a kezdoben marad, a nemet meg nem a lelatorol szeretne figyelni az esemenyeket..Rinku írta:Nem kell senkitől sem, mert alig bírjuk eladni is a felesleget. Mindenki itt marad a nyakunkon, vagy kényszerűen üveggolyókért rakosgatjuk ki. Douglas mennyi ideje szotyizik itt?
Alig bírjuk eladni a felesleget, de nem azért mert a Barca rossz ajánlólevél, hanem azért, mert kummára túlfizetjük a képességeikhez képest a játékosokat (pl. az általad említett Douglast), ők pedig nem hajlandóak engedni ebből, így inkább a lelátón szotyiznak. Illetve elég rosszul adunk el, így minden csapat pofátlanul alacsony árakkal próbálkozik be első körben.Rinku írta: Nem kell senkitől sem, mert alig bírjuk eladni is a felesleget. Mindenki itt marad a nyakunkon, vagy kényszerűen üveggolyókért rakosgatjuk ki. Douglas mennyi ideje szotyizik itt? Hány takarító, pályamunkás bérét szotyizta már el, tökét vakargatva a padon vagy a lelátón? Azért az valami beszrás, hogy a Barca neve kevés ajánlólevélnek a legtöbb helyre. + Bár tényleg nem szorulunk rá anyagilag, de 2016 top3-s kapusa 20 millió euróért vált klubot. Hokinudli de Bruyne meg ezek 70 milliókért mennek Manchesterbe. De Bravoért nem lehet kivergődni 40-et. Még ennyi nyomorék tárgyalót, mint amennyi a Barcánál van, kb. sehol nem látsz. Talán egyedül az Arsenálnál. Borzalmasan kezdő és béna egy társaság.
Guardiolának meg külön köszönet, hogy ismét lerabolja a csapatot. Hihetetlen egy ember. Mindig eléri, amit akar, legyen bárhol... Egy mocskos nápolyi mafiafőnök veszett el benne. Óriási a kiábrándulásom felé, amit nem is most kezdett és nem is most fogja abbahagyni.