Jó most lehet itt karikírozni, de Kovbal mondanivalójának a lényege, hogy Bravo és Cillessen között nem 3-4M a különbség. Értem Bravo menni akar, de feltehetőleg Cillessen is, az Ajax mégse mondja, hogy jólvan fiam menj 6-7M-ért, csak mi játszunk mindig jótékonysági szervezetet, ráadásul most pont egy Cityvel, akiknél pár millió euro igazán semmiség lenne.visca el barca írta:leírom 20. alkalommal is, hátha most megérted.Kovbal88 írta:Ebben nekünk mi az üzlet
bravo EL AKAR MENNI. nem mi adjuk el, ő nem akar itt védeni. nálunk meg nem szokás vkit kényszerből marasztalni, hogy már pedig itt maradsz. LE viszont minden bizonnyal továbbra is két jó kapust akar, és ezek szerint masip nem az. valószínűleg diego alves sem az, különben őt hoznánk. az idő szorít így muszáj vagyunk komoly pénzt kifizetni egy másik játékosért.
De legyen, elfogadom, hogy kapusért - pláne nem egy 33 évesért - nem dobálóznak 20+ milliókkal, de akkor az hogy van, hogy Cillessen 12-13 (többe kerül, mint anno ter Stegen került? Persze tudom el vannak szállva az árak, de akkor Bravonál miért nincsenek?)?
Ettől függetlenül Bravonak a legjobbakat kívánom, amikor idejött, nem hittem volna, hogy első számú kapus lesz MAtS előtt, de totál meggyőzött. Ha tS levetkőzi a hülyeségeit, akkor remélhetőleg nem érezzük meg a távozását.