Nagyon rosszul játszunk, főleg az első negyed órában fogtam a fejem. Mindenki be volt tojva ettől a letámadástól, nem tudom mi volt a srácokkal.
Ter Stegen majdnem adott egy gólpasszt, meg is érdemelte, hogy fejbe rúgják utána.
Umtitiről kéne egy kimutatás, szerintem az Alba-MATS-Piqué hármason kívül nem nagyon passzolt másnak. A gyerekről eddig sütött a magabiztosság, most nem igazán mert bevállalni egy kicsit kockázatosabb felpasszt, még akkor sem, ha lett volna rá bőven tere-ideje.
Sokszor lassan forgatjuk a széleket, végigmegy csigatempóban Alba-Umtiti-(néha Ter Stegen)-Piqué-Robi vagy fordítva, ennyi idő alatt sétálva áttolódnak, hagyjunk már ki néha hátul is egy-egy embert a passzokból, mert nagyon ritkán csináljuk. Az első harmadban voltak inkább keresztlabdák.
A másik vicc, a műesés miatti reklamálás során képesek voltunk összeszedni két sárgát

, méghozzá két olyan játékos, aki amúgy is nagyon fontos láncszem, nem ilyen hülyeségek miatt kéne gyűjtögetni a lapokat. És akkor lefele menet is hárman veszik körbe az asszisztenst, köztük a sárgás Busi... Puyol stílusú kapitány lett volna a pályán biztos elrángatta volna őket.
Arda gólpassza szép volt, kár a kihagyott ziccerért. Helyenként vannak jó labdajáratásaink, szép passzaink, de ebből többet a következő félidőre.