Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább elVaratrix írta:
4 éve kölcsön adtuk volna.
"Pedig nem is jobbvédő!"Yokozuna írta:S. Roberto jól teszi a dolgát. Soha nem gondoltam volna róla.
Hát nem egy hibája volt, de ha nyerünk meg van bocsátva.Messias2 írta:S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Nem egy meccset nézünk, szerintem rohadt jól nyomjuk, Busi is parádé, főleg a gól előtti passza Luisnak. Egy hibája volt eddig, de azt is korrigálta utána.
Jól játszunk, de Busi magához képest tényleg gyenge. Elfogult vagy.
Mindemellett lassítja a játékot és későn szűkíti a háromszögeket. A labdát szó szerint gyengén játssza meg, mire célba ér eltolódik a védelem. Lehet remek passza a kapu előtt, ha ma hátráltatja az addig való eljutástS.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Nem egy meccset nézünk, szerintem rohadt jól nyomjuk, Busi is parádé, főleg a gól előtti passza Luisnak. Egy hibája volt eddig, de azt is korrigálta utána.
Busi tragédia, nem védekezik, és sok labdát ad el. Magához képest nagyon gyenge.S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Tényleg nem olyan jó ma, Gomest hoznám a másodikra. Viszont a gól előtt ahogy elvitte a védőt Arda elől, azt tanítani kéne..Tromort77 írta:Denis Suarez ma nagyon kilóg a középpályáról, valahogy nem érzi. Messi oldalán sokkal jobban szokott szerepelni.
Bilbao nagyon jól zárja a passzsávokat, az ívelgetés meg nem a mi játékunk, nincs meg hozzá a fizikumunk.nzxtpo írta: Sokszor lassan forgatjuk a széleket, végigmegy csigatempóban Alba-Umtiti-(néha Ter Stegen)-Piqué-Robi vagy fordítva, ennyi idő alatt sétálva áttolódnak, hagyjunk már ki néha hátul is egy-egy embert a passzokból, mert nagyon ritkán csináljuk. Inkább az első harmadban voltak inkább keresztlabdák.
bár az egyik legynegébb spanyol füttyös, most mégsem őt venném elő, hanem az asszisztenst, ő "fújta" beTobias88 írta:Mateo Laos