Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó középpálya nélkül akik bejátszák üresbe a lasztikat valóban nem tett volna hozzá volna olyan nagyon sokat, de írtam azt is h sztem nem lehetett volna ennyi kulcsjátékost pihentetni a támadó szekcióból.palesz77 írta:Engem az erdekelne, hogy Leo es Ini hianyaban Alba mit tudott volna adni a tamadasainkhoz, amit Digne nem? 60. perc utan meg ugy ahogy megertem, hogy valaki ot hianyolja, de elotte melyik kepessege az, ami jol jott volna a beinditasok hianyaban?
Már ne is haragudj, de eddig hányszor láttad Digne-t játszani? Én őszintén szólva csak nálunk, és amit eddig nálunk nyújtott az igenis jó volt. Lehet, hogy nem annyira gyors, mint Alba, de pontosan ad be, jó a kombinatív játékban és jól is zár vissza. Ha valakivel, akkor vele nem volt gond a hétvégén sem.eimenis1212 írta:...
Digne francia A válogatott. Valóban nem vagyok szakember. Engem megcsalhat a saját szemem - de rajtam kívül még ennyi mindenkit?eimenis1212 írta:Sztem azt kellene megérteni sokaknak, hogy a barcáról van szó. Ott meg az a szint kevés, hogy "nincs a képességeivel probléma". Nincs összemosva vidallal. Vidal egy gyenge játékos (barca szinten) Digne meg maximum egy közepes (sztem inkább gyenge közepes barca szinten). Az meg kulcspozícióba (két szélső hátvéd akinek fontos szerepe van a támadásokban) kevés. Tudom h Alba nincs túlsztárolva, de sztem hihetetlenül megüti a mércét, és fényévekre van ettől a két játékostól (ahogy Alves is volt)
Sztem azt kellene megérteni sokaknak, hogy a barcáról van szó. Ott meg az a szint kevés, hogy "nincs a képességeivel probléma". Nincs összemosva vidallal. Vidal egy gyenge játékos (barca szinten) Digne meg maximum egy közepes (sztem inkább gyenge közepes barca szinten). Az meg kulcspozícióba (két szélső hátvéd akinek fontos szerepe van a támadásokban) kevés. Tudom h Alba nincs túlsztárolva, de sztem hihetetlenül megüti a mércét, és fényévekre van ettől a két játékostól (ahogy Alves is volt)Samper írta:Az előítéletek erősebbek, mint a valóság. Digne képességeivel sincs probléma, se a játékával, csak az összeszokottság hiányzik nála. Erre összezárni Vidallal - elképesztő.
Ez valszeg igaz lenne, de mégsem ez történt. A kritikák edző és játékosok felé részben jogosak, részben meg nem. Nem hiszem, hogy a jeleleg legjobbnak tartott összeállításból 4 azaz négy játékosnak kellett kezdeni rotálás és pihentetés címszó alatt. Ez LE hibája, nem kell szépíteni. Az meg, hogy két ilyen gólt kaptunk a védelmünk kritikája, a gólhelyzetek kihagyása meg a csatárainké. Mindenkinek van része benne.S.Agüero írta:Mondjuk hogyha Mathieu 3 méterről eltalálja a kaput, könnyen lehet, hogy 5-1 lett volna a meccs, aztán senki nem szólna LE-re egy szót se.
Szerintem meg pont nincs igazad. Ha a csapat tele van középszerű játékosokkal akkor pont ez lesz(lehet) a vége. Egy ilyen betömörülő csapat ellen pont kulcsfontosságú a két szélső. Digne nem volt rossz, tepert, ment de semmi pluszt nem tett bele. Vidalt hagyjuk. A középpályán és elől neymarban volt csak kreativitás, Denisből meg ezek szerint csak akkor jön ki ha van területe (hihetetlenül látványos volt h mennyire nem érzi a kényszeritőzést, a kis területen játékot. Szóval Neynak kellett volna megint egyedül megoldania mindent.... Szóval ebben vastagon benne van LE. Legalább az egyik szélső hátvédnek "jó kaliberű" játékosnak kellett volna lenni. Ez mindenképp LE hibája.Emellett h stabil legyen a védelem Piqué v. Umtiti kellett volna (ezt nem biztos h a nyakába varrnám, mert elvileg papíron a Matyi Masch párosnak meg kellett volna oldani középen, bár ha már azt nézem h a két szélső hátvédnak sem a topot tette be akkor ez is túl nagy kockázat h a védelem közepe nem ennél erősebb). Emellett az Ini, Messi, Suarez hármasból legalább egyiknek kezdeni kellett volna. Szval sztem ez eszetlen rotálás voltChino írta: Mondjuk Digne-be most pont nem lehetne belekötni, mert minden rendben volt vele.
Mondjuk Digne-be most pont nem lehetne belekötni, mert minden rendben volt vele. Lehet ekézni Luchot, hogy miért nem játszott Messi meg Suarez egész meccsen, de Leo még csak most tért vissza sérülésből, Lajos meg mikor pihenjen és kapjon játékperceket az a Paco akit a helyére hoztunk, ha nem egy hazai Aláves ellen.Yokozuna írta: Két ilyen szélsőhátvéd még a másodosztályba is kevés. Ha Messi és Suarez beáll, miért nem tudnak lendületet adni a csapatnak? Ez mind mind edzői hiba. Ha nyerni akart, miért nem hátulról hozott le embereket, ennyit nem mer kockáztatni?
Remélem az elnök súlyosan felelősségre vonja.
A te hozzászólásod pont akkor jött mint amikor én küldtem nyilván nem rád gondoltam mivel a smileból is nyilvánvaló hogy poénnak szántad, meg amúgy is egy aranyköpéssé vállt a fórumon, ám az előtted lévő két úriember komolyan gondolta amit írt. Ha nem divatszurkolónak, akkor minek nevezzem azokat a fórumozókat, akik így beszélnek arról az edzőről akivel jobb statokat hozunk mint Guardiolával (ami amúgy elképzelhetetlen volt), és nem mellesleg egy bukott csapatot vett át és teljesen újra kellett építenie mindent. Ma az Alaves talált 2 gólt a semmiből, amihez aszisztált Mascherano, de simán megnyerhettük volna pl. ha Mathieu nem hagyja ki a második szögletnél az irdatlan nagy ziccert, de szerintem még akkor is nyerünk ha nem kapjuk be a másodikat.Petr írta:OFF:Remélem leesett, hogy ironizáltam a legutóbbi hozzászólásomnál, így nem nekem szólt az utolsó mondat, de az IS nonszensz, hogy ezt a jelzőt bárkire néhány mondat alapján ráaggatod. Legyek az én, vagy bárki más.Nero. írta:De ez az "ostoba" meg "számoltassa be a vezetőség írásban meg szóban is" féle hozzá állás nonszensz. Itt egy-két divatszurkoló elég érdekes világban él.
Nem kell válaszolni rá, csak gondoltam megjegyzem.
Szerintem is az a divatszurkoló, aki másnak ilyet ír. Úgyhogy egy biztos van.Petr írta:OFF:Remélem leesett, hogy ironizáltam a legutóbbi hozzászólásomnál, így nem nekem szólt az utolsó mondat, de az IS nonszensz, hogy ezt a jelzőt bárkire néhány mondat alapján ráaggatod. Legyek az én, vagy bárki más.Nero. írta:De ez az "ostoba" meg "számoltassa be a vezetőség írásban meg szóban is" féle hozzá állás nonszensz. Itt egy-két divatszurkoló elég érdekes világban él.
Nem kell válaszolni rá, csak gondoltam megjegyzem.
Remélem leesett, hogy ironizáltam a legutóbbi hozzászólásomnál, így nem nekem szólt az utolsó mondat, de az IS nonszensz, hogy ezt a jelzőt bárkire néhány mondat alapján ráaggatod. Legyek az én, vagy bárki más.Nero. írta:De ez az "ostoba" meg "számoltassa be a vezetőség írásban meg szóban is" féle hozzá állás nonszensz. Itt egy-két divatszurkoló elég érdekes világban él.
De nyilván a klub történetének legsikeresebb edzőjét egy bajnoki vereség miatt.Yokozuna írta:Remélem az elnök súlyosan felelősségre vonja.
Mivel nem sikerült akciógólt rúgni, így az ő hibája is - viszont az ő felelőssége. A padra tett minden olyan játékost, aki képes egy villanással párharcot eldönteni, és Neymar úgy kezdett, hogy kábé 2 edzése volt a csapattal.palesz77 írta:A tamadojatek tenyleg silany volt, de ennek ellenere is boven meg lehetett volna a 3 pont, ha egyenileg nem nullat hoznak egyesek hatul. Arrol meg nem Lucho es a rotalasa tehet. Szerintem.