Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem szeretem a válogatott szünetet, mert már párszor megtörte a lendületünket, de most azt hiszem jól fog jönni.westerngom írta: Egyébként is válogatott szünet lesz, szóval tessék vértpisálni a pályán és pontot menteni.
Vagy megint tippmixelnek, ahogy az Alaves meccs előtt.S.Agüero írta:Ezt komolyan írtad?Vakmacska írta:lehet, hogy LE azért rotált, mert már előre elkönyvelte ezt a zakót.Ki se menjünk akkor a pályára szerintem.
S.Agüero írta:Ezt komolyan írtad?Vakmacska írta:lehet, hogy LE azért rotált, mert már előre elkönyvelte ezt a zakót.Ki se menjünk akkor a pályára szerintem.
Akkor Ini-t minek hozta be?Vakmacska írta:lehet, hogy LE azért rotált, mert már előre elkönyvelte ezt a zakót.
Sport 1-en megy a meccs.ZBarca írta:Nem vagyunk rosszak, de a következő félidőben több kell.

Köszönöm!palesz77 írta:Nem ezzel volt baja, le is írta. Hanem azzal, aki a gyenge játék miatt inkább mást néz, lefekszik, eltemeti a bajnokságot, és kirúgná Luchot.Messias2 írta:Aki kritizálja a csapatot az divatdrukker.... Oké....