Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért messze nem voltak megoldhatatlan a szituációk, melyekben hibázott, sőt, ezt szerintem kár magyarázni.ferninho írta:Én megvédeném.
Ő még mindig egy rohadt kapus, nem azzal töltötte a pályafutâsa nagyrészét, hogy passzolgasson illetve megoldjon ilyen szitukat, hiába jobb lábbal az átlagosnál.
Értem, hogy fejlődik a foci meg miegyebek, de ez egy edzői döntés, hogy így játszatok, emiatt ilyen hibáknál LEre is ugyanúgy ráhúznám a vizes lepedőt, mint Stegenre.
Nem a német az új Iniesta, mêgis el van várva tőle ez kb.
Ő még mindig egy kapus és kész, alap dolgokat megoldaná, de annyi ilyen szituba van hozva meccsenként, hogy bele is fog a jövőben is hibázni, mert egyszerűen ő egy kapus és nem nevelték bele annyira ezeket a dolgokat, amennyire egy KPsnak pl.
Lehet mondani, hogy csak passzolnia kell meg tök egyszerű, meg ezért fizetik, de elég egy kapusnak a védésre figyelnie illetve 100%osan fenntartania a meccs végéig a koncentrációját, nem hogy még folyamat ezzel is foglalkozzon.
Értem ennek az előnyét, de én sose támogattam ezt, passzolják hátra ha nincs más opció, de ha van hagyják a francba a kapust.
Nem volt hibátlan, ahogy egy kapus sem az, de ahogy te is írtad, nagyon megbízható volt, a német meg nagyon nem az. Rövid távon biztos hogy nem jártunk jól az erőltetésével, hosszú távon meg majd meglátjuk. Én mindenesetre nem adtam volna fel a megbízhatóságot a kiforratlan tehetségért. Persze lehet mondani, hogy Bravo akart menni, de azt is tudjuk, hogy miért. Nyilvánvaló volt, hogy kettejük közül hosszútávon csak egy maradhat, és Lucho a németet választotta.de ehhez még azért halkan hozzátenném, hogy a Sevilla ellen 2 pontba került amikor benézte Banega lövését. Nagyon stabil kapus, de nem volt hibátlan ő se azért.
Én még a sarki kocsmárosra is ráhúznám, de nincs értelme, mert itt a kapus hibázott. Ennél sokkal nehezebb dolgokat is megoldott már lábbal, itt most könnyelmű volt, oda akarta visszapasszolni ahonnan jött a csatár. Kapushiba, van ilyen.ferninho írta: ilyen hibáknál LEre is ugyanúgy ráhúznám a vizes lepedőt, mint Stegenre.
Csababarca hsz-ével értek egyet, de ehhez még azért halkan hozzátenném, hogy a Sevilla ellen 2 pontba került amikor benézte Banega lövését. Nagyon stabil kapus, de nem volt hibátlan ő se azért.Nero. írta:Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel.
1. El akart menni, sírt a szája.Nero. írta: Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.![]()
off: Messit ő nem adná el, pont hogy cinikusan jegyzi meg ha valaki emlegeti. Én adnám el.Nero. írta:Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.csababarca írta:Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.![]()
Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.csababarca írta:Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
Kár, hogy a Barcelonánál az eredménykényszer miatt ez a "hosszútávosdi" nem igazán fér bele.S.Agüero írta: hosszútávon jobban járunk vele szerintem.
Vladeshez biztosan, Valdeshez nem, mert a spanyol is jó volt lábbal és képes volt óriási bravúrokra, de ugyanakkora bakikra is.Kash írta:Azért Vladeshez hasonlítani szerintem hülyeség.Nero. írta:Valdes 2
#missuclaudio
Én a Barcás Bravo-t sírom vissza,nem a cityset.csababarca írta: Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
Kár hogy azt a brutál képességét nem mutatja meg csak ritkán.... bár még mindíg nem tudom miért kell ennyire isteníteni, mert az asztalra eddig keveset tett le...csababarca írta:Amíg ilyeneket csinál nem lehet komolyan venni, hiába brutális képessègű kapus.
Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.