2016.10.02. 22:49:15
Bravo elment, ez van. Elakart menni, sok sikert neki. Siratni tényleg kár. Most írhatnám ugyanazokat, amiket mantráztam előtte is, egyszerűen nem fér bele, hogy lehoz két meccset rohadt magas szinten majd kettőt meg nagyon nem. Végy egy jó kapust, első alapszabály. Nekünk van jó kapusunk, de ilyenekkel borzasztóan tudja demoralizálni a csapatot. Mindig rossz gólt kapni, és az elsőt nem is varrnám teljesen a nyakába és nem rajta múlt, hogy 0:3 de utána ilyen hibával megöl egy csapatot. Benne van, nem azt mondom, de egyszerűen nem tud konstansan teljesíteni. Jobb mint volt, de egyszerűen én személy szerint nem érzem rajta azt, hogy na. Szerencséje, hogy Cillessen töketlen, legalábbis nekem ez jött le a nyilatkozatokból meg 1-2 edzés videóból. Féltettem Stegent, hogy rálehet-e bízni mindkét sorozatot, nagyon korai bármit mondani, ezt aláírom, de egyszerűen nem érzem rajta még mindig azt, hogy beton lenne. Bakker vele szerintem még 3 meccset nem toltunk le úgy egymás után, hogy ne kaptunk volna gólt. Ami persze kollektív, mert berúgják a saját kapujukba a többiek, azzal mit csinálsz, de remélem érthető mire akarok célozni. Nagyokat tud védeni, de óriásit lepkézik is, borzasztó hektikus, a bajnokság meg a kiegyensúlyozottságról szól. Mindegy fel a fejjel, melózni kell tovább, szünet jön fejben lehet kicsit fújni, mert szüksége lesz rá.