Nero. írta:
Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.

1. El akart menni, sírt a szája.
2. Ostoba volt most, ha tetszik ha nem. Most még az eredmény sem igazolta, ha véletlen kiegyenlítünk is ugyan úgy felróvom neki.
3. Ok, nem tudom miről beszélsz.
4. Ez megint nem én vagyok;)
De ügyes próbálkozás volt egyébként.
Aktuális megmondóemberként szállj rá másra, vagy trenírozd magad mielőtt valótlanságokat állítasz másokról.
Köszi.
Hogy ne legyen off, annyit írnék hogy a 4. gól az övé, ez most túlzott könnyelműség volt, csapat szívott miatta.
Fejben össze kell rakni, kicsit Pique eset a gyerek, ő is szertelen volt a pályán sokáig.
Meglátjuk, én bízom benne.
Aki meg Valdeshez hasonlítja, arra szavak nincsenek, és nem is tudom minek néz focit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."