Marc-André ter Stegen
-
- Jugador d'estrella
előveszem....
Nyáron nagyon mellette voltam. És ekkorát nem tévedtem rég barca terén, mint vele kapcsolatban. Nem az övé volt ez a gól, de tök jellemző amit csinál: soha nem rántja ki a csapatot a szrból. Egy nagy kapusnak ezt kéne tenni. Néha neki kéne lenni annak aki megnyeri nekünk a meccset. Sajnos be kell látnom h ő egy középszintű kapus, fél év elég volt h lehessen látni: tőle ennyit lehet várni. ( De legalább most vetődött a lövés után és nem végignézte... az is haladás)
Nem a mai meccse miatt írtam, de már 2-3 hónapja megfogalmazódott bennem, és ma sem tudott ő lenni a nyerő ember
Nyáron nagyon mellette voltam. És ekkorát nem tévedtem rég barca terén, mint vele kapcsolatban. Nem az övé volt ez a gól, de tök jellemző amit csinál: soha nem rántja ki a csapatot a szrból. Egy nagy kapusnak ezt kéne tenni. Néha neki kéne lenni annak aki megnyeri nekünk a meccset. Sajnos be kell látnom h ő egy középszintű kapus, fél év elég volt h lehessen látni: tőle ennyit lehet várni. ( De legalább most vetődött a lövés után és nem végignézte... az is haladás)
Nem a mai meccse miatt írtam, de már 2-3 hónapja megfogalmazódott bennem, és ma sem tudott ő lenni a nyerő ember
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Stilusra figyeljel mar kicsit oda, igazolasok topicban egyszer meg belefert, de ne ez legyen az uj trend..
Vonatkozik ez amugy sokakra, elszaporodtak mostansag a megmondoember stilusu hsz-ek kicsit. Nem gond ha van velemenye valakinek, az se ha extrem, de azt normalis stilusban kozolje.
Vonatkozik ez amugy sokakra, elszaporodtak mostansag a megmondoember stilusu hsz-ek kicsit. Nem gond ha van velemenye valakinek, az se ha extrem, de azt normalis stilusban kozolje.
Mi van, már nem is szőrös Ter Stegen talpa? Döcög a csapat és nem ő az oka?
- Kash
- Entrenador del Barça
Még mielőtt kiakasztanám az emoji mérőt, nagyon szépen megkérlek, hogy a kiemelt részt magyarázd el nekem. No offense tényleg, de most ezzel a mondattal nagyon kíváncsivá tettél.Általánosságban mondtam, hogy kihagy a csapat 10 ziccert és nem arról beszélünk, hanem hogy egy bravúros védés kell a győzelemhez.
De, ha már róla van szó, nem nyújt rossz teljesítményt, persze sose lesz olyan jó, mint Bravo volt!
Talán ha azt írtad volna, hogy Stegen soha nem lehet olyan jó, mint Valdes volt, akkor még egyet is értenék és nem kellene magyarázkodnod, de ezt így nem értem.

Általánosságban mondtam, hogy kihagy a csapat 10 ziccert és nem arról beszélünk, hanem hogy egy bravúros védés kell a győzelemhez.LG írta:Szerintem senki sem mondta, hogy rajta múlott. Kicsit benne volt a gólban, de van legalább 5 játékos, aki inkább benne volt a vereségvben.Kovbal88 írta:Nehogy, már egy Stegen bravúron múljon egy Barca meccs.
Könnyű itt mindent megmagyarázni, attól hogy ők rúgtak hármat, mi még simán rúghattunk volna négyet. Csak ment a lazaság, mint hétvégén. Meg fog ezen a héten is szerintem.
Nem vagyunk mi ott, ahol kell. Ez nem egy játékoson múlik, hanem az összesen.
De, ha már róla van szó, nem nyújt rossz teljesítményt, persze sose lesz olyan jó, mint Bravo volt!
Szerintem senki sem mondta, hogy rajta múlott. Kicsit benne volt a gólban, de van legalább 5 játékos, aki inkább benne volt a vereségvben.Kovbal88 írta:Nehogy, már egy Stegen bravúron múljon egy Barca meccs.
Könnyű itt mindent megmagyarázni, attól hogy ők rúgtak hármat, mi még simán rúghattunk volna négyet. Csak ment a lazaság, mint hétvégén. Meg fog ezen a héten is szerintem.
Nehogy, már egy Stegen bravúron múljon egy Barca meccs.
- palesz77
Én tudok egyet.Feast4 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan kapus aki ezt 100% megfogja.

Kicsit benne volt amúgy szerintem is, de De Bruyne is piszok mód eltalálta. Tegnap azért sajnáltam egyedül, mert egy óriási bravújra volt egész meccsen, erre utólag befújták azt is lesnek, úgyhogy azzal se mentünk semmire igazából..

vinszentvega írta:Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!Feast4 írta:Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idióta módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!
Mindezek mellett, rettentő jól volt megrúgva, olyan ívet csinált a labda, amire nem lehetett felkészülni(ráadásul elég jól cikázott is).
Nos mivel kapus voltam, a poén kedvéért elmondom az életben nem fogtam volna meg.Valószínűleg ezért áll a kapuban ő és nem én.
Másrészt nem jött le hogy azt magyaráztam, hogy szerencsével tudta volna megfogni.Borzasztó rossz helyen volt, onnan szinte bármerre rúghatta kilépett egyik irányba peches volt mert nem arra jött így pont egy ütemet késett vele.Nem volt egy védhetetlen dolog csak sajna nem jött össze.Ilyen van, nem kell érte a fejét venni nagy bravúr kellett volna nem sikerült.Hozzátenném "szagértő kolléga" a szövegértés általános iskolás anyag.
Harmadrészt valószínűleg örök közhely de hibából van a gól,de nem az volt a legnagyobb hiba, hogy nem fogta meg, hanem, hogy odáig fajult a szituáció hogy egy olyan helyről jött a rúgás.Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan kapus aki ezt 100% megfogja.
Ebben a vereségben őt érzem a legkevésbé sárosnak.

- Kash
- Entrenador del Barça
Nero. írta:BLben utoljara 2009ben kaptunk szabadrugasgolt meg Juninhotol. Amugy szerintem is vedheto lett volna de a nemetet tilos kritizalni hiszen o lesz majd a vilag legjobb kapusa.
Így igaz.

Az ilyen hsz-eknek semmi értelmük. Akkor ennyi erővel ne legyen fórum, ne mondják el a szagértők (ez a szó is milyen divatos lettvinszentvega írta:
Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!
Mindezek mellett, rettentő jól volt megrúgva, olyan ívet csinált a labda, amire nem lehetett felkészülni(ráadásul elég jól cikázott is).

Attól, hogy a szagértők vagy mi nem védtük volna ki, még ez egy védhető lövés volt egy igazán jó kapusnak.
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!Feast4 írta:Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
azért valljuk be bőven védhető lett volna. még csak azt sem lehet mondani, hogy elmozdult a másik irányába és nem ért vissza, mert lényegében majdnem oda jött a labda ahol állt.
nem, nem varrom a nyakába a vereséget, csak megjegyeztem, hogy nekem, mint laikusnak úgy tűnt simán fogható lett volna
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idióta módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
BLben utoljara 2009ben kaptunk szabadrugasgolt meg Juninhotol. Amugy szerintem is vedheto lett volna de a nemetet tilos kritizalni hiszen o lesz majd a vilag legjobb kapusa.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
azért valljuk be bőven védhető lett volna. még csak azt sem lehet mondani, hogy elmozdult a másik irányába és nem ért vissza, mert lényegében majdnem oda jött a labda ahol állt.
nem, nem varrom a nyakába a vereséget, csak megjegyeztem, hogy nekem, mint laikusnak úgy tűnt simán fogható lett volna
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idiota módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem is varrom nyakába a verséget, de ez fogható lett volna. Igen, aszem Busi volt a hunyó abban is.Res írta:Én nem vagyok nagy rajongója, de most azért megvédem:
Nem gondolom, hogy "simán" fogható lett volna, legfeljebb bravúrral. Mondjuk ő lehet, hogy 10-ből ötször kiszedi, de ez nem az a nap volt.
Egyrészt tökéletes helyről járt a szabadrúgás (egy ilyen rúgótechnikájú srácnál ez kvázi tizenegyes volt), másrészt kb. nem láthatott belőle semmit, míg a sorfal fölé nem ért.
Ergo tudta, hogy bárhova elcsavarhatja a fickó, tehát 50-50 % esélye volt. Inkább a másik oldalra várta, ez valóban látszott a mozdulataiból, de az csak egy dolog.
Szóval ha bűnbakot keresünk, inkább azt kellene elővenni, aki a 16-os előtt rúgta fel a tagot, szemben a kapuval...
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Én nem vagyok nagy rajongója, de most azért megvédem:
Nem gondolom, hogy "simán" fogható lett volna, legfeljebb bravúrral. Mondjuk ő lehet, hogy 10-ből ötször kiszedi, de ez nem az a nap volt.
Egyrészt tökéletes helyről járt a szabadrúgás (egy ilyen rúgótechnikájú srácnál ez kvázi tizenegyes volt), másrészt kb. nem láthatott belőle semmit, míg a sorfal fölé nem ért.
Ergo tudta, hogy bárhova elcsavarhatja a fickó, tehát 50-50 % esélye volt. Inkább a másik oldalra várta, ez valóban látszott a mozdulataiból, de az csak egy dolog.
Szóval ha bűnbakot keresünk, inkább azt kellene elővenni, aki a 16-os előtt rúgta fel a tagot, szemben a kapuval...
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem találta el az ütemet, tett egy tétova mozdulatott az ellenkező irányba és onnan nem tudott elrugsszkodni. Visszanéztem és csak nyújtózkodott érte a talajról. Ez sajna az ő hibája volt. Simán fogható lett volna, így is hozzáért nulla emelkedéssel.visca el barca írta:"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
"For the second goal, there were a lot of people in front in me, so I couldn’t see the ball properly"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ilyen a kapussors. Szerencsére kezd felnőni a feladathoz. Ha meg nem ír senki az a legjobb jel egy kapusnál, akkor azt jelenti teszi a dolgát és nincs hiba.

- visca el barca
- Presidente del Barça
tényleg jó volt, gündi lövésénél pl. óriásit védett, és szerencsére ma nem bénázott hátul annyit, érezte, hogy jobb ha előre rugdossa a labdákat... ami azért legtöbbször emberhez is ment... 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
Azért volt pontatlanabb, mert ezeknél a labdáknál kikényszerített volt az előre passz. A társak nem nagyon hagytak más választást neki. Javára írom, hogy nem akart lehetetlent megoldani, inkább a biztosat választotta. A védései meg pazarak voltak. A biztos Bravo meg ejtett egy Stegenes hibát.palesz77 írta:Ha már a hibái után felrobban a topic, azért illik ezt a tegnapi teljesítményét is megemlíteni, mert hatalmas meccset hozott. Lábbal az elején még pontatlanabb volt mint szokott, de kifogta a City szemét is, pedig nem egy bravúr kellett tőle.. Nagyon jó meccse volt, magabiztosan játszott végig, sallagmentesen, csak így tovább!

- palesz77
Ha már a hibái után felrobban a topic, azért illik ezt a tegnapi teljesítményét is megemlíteni, mert hatalmas meccset hozott. Lábbal az elején még pontatlanabb volt mint szokott, de kifogta a City szemét is, pedig nem egy bravúr kellett tőle.. Nagyon jó meccse volt, magabiztosan játszott végig, sallagmentesen, csak így tovább!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mondjuk ettől függetlenül az első és az utolsó gólban is benne volt(utóbbi csak az ő sara). Plusz a második is fogható lett volna bravúrral.Samper írta:Akkor térjünk vissza a kapus - kérdésre, amikor egy normálisan összeállított, jól játszó védelem lesz előtte.
Akkor térjünk vissza a kapus - kérdésre, amikor egy normálisan összeállított, jól játszó védelem lesz előtte.
Tehát az instagram lesz a skynet és kezd öntudatra ébredni.S.Agüero írta:Instagram írta ezt ki :
We're human. We make mistakes. Never stop being you!