vinszentvega írta:Feast4 írta:Meg lehetett volna fogni, ha ráérez az irányra.Közepén toporgott és kilépett az ellenkező irányba, de csak akkor látta meg a labdát amikor elszállt a sorfal felett, pont az az egy ütem hiányzott, így is közel volt hogy kiszedje.Nem volt szerencséje.Minden szempontból egyet kell értenem az elöttem szólókkal.
Inkább azt a marhát kéne elővenni akit simán megvertek középpályán, aztán idióta módon a kapuval szemben letarolta a csávót.Mindegy lett volna ha 11-est csinál, Stegen azokat legalább megöli!

Biztos nagyon szuper kapus vagy! Imádom mikor, mind a tv ben ülő szagértők( vagy épp a monitor előtt ülők) megmondják, hogy egy kapusnak mit kellett volna csinálni utólag!! Állj oda te és védd ki!!!
Mindezek mellett, rettentő jól volt megrúgva, olyan ívet csinált a labda, amire nem lehetett felkészülni(ráadásul elég jól cikázott is).
Nos mivel kapus voltam, a poén kedvéért elmondom az életben nem fogtam volna meg.Valószínűleg ezért áll a kapuban ő és nem én.
Másrészt nem jött le hogy azt magyaráztam, hogy szerencsével tudta volna megfogni.Borzasztó rossz helyen volt, onnan szinte bármerre rúghatta kilépett egyik irányba peches volt mert nem arra jött így pont egy ütemet késett vele.Nem volt egy védhetetlen dolog csak sajna nem jött össze.Ilyen van, nem kell érte a fejét venni nagy bravúr kellett volna nem sikerült.Hozzátenném "szagértő kolléga" a szövegértés általános iskolás anyag.
Harmadrészt valószínűleg örök közhely de hibából van a gól,de nem az volt a legnagyobb hiba, hogy nem fogta meg, hanem, hogy odáig fajult a szituáció hogy egy olyan helyről jött a rúgás.Nem vagyok benne biztos, hogy van olyan kapus aki ezt 100% megfogja.
Ebben a vereségben őt érzem a legkevésbé sárosnak.