recrea írta:Hogy szerintem ki? Nem tudom, tényleg nem tudom, senki nem játszott kiemelkedőt a szezonban, így az EB-BL kombó elég sokat nyom a latban, ahogy az eddigi legtöbb aranylabdánál.
Szerintem is erről van szó. Senki nem volt egyénileg olyan hű de kiemelkedő idén, Messi teljesítményét lehet Lajos tavaszi hajrája homályosítja el, de emiatt rá se lehet mondani, hogy egyeduralkodó volt - még csapaton belül se. Az utóbbi évek "leggyengébb" éve volt ez egyéni teljesítményekben szerintem, volt sok jó teljesítmény, mindenki mellett lehet érvelni, itt nyilván a Messi melletti érvek az erősebbek.
De mivel idén még a régi rendszer szerint ítélik oda - csak jövőre lesz változtatva nem? -, ezért a több komoly termelés mellett megnézik majd ki mit nyert, és CR kapja. Legalábbis én erre fogadnék. A régi rendszerben lenne több kihívója, Pepe is, de még olvastam Kroos nevét is, ami szintén nem lenne hülyeség, tavasszal, ősszel, és az egész EB-n is olyan magas szintén játszott, ahogy nagyon kevesen, csak ő se túl látványos. De mondhatnám Init is, ő is oktatta az egész mezőnyt egész évben..
Na mindegy, nem ragozom, de szerintem se volt senki olyan kiemelkedő idén, hogy egyértelműen neki lehessen követelni a lasztit. Ilyenkor meg a címek döntenek, még akkor is, ha nem CR-en múlt egyik se elsősorban.