Bajnoki Mérkőzések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
No Vermaelen no party és no goal.
Viccet félre téve, ritka szerencsétlen meccs volt, mert ziccerek is megvoltak, játékban megvoltunk, de a gól nem jött össze. Malaga hősiesen és jól védekezett, mi meg ami volt azt is mellé helyeztük, kár érte. Bíró amolyan spanyolos volt.
Elég szigorú kiállítások majd érvénytelenített szabályosnak tűnő gólt, de ezen már felesleges is felhúznia magát az embernek, össze-vissza fújnak. 

Merész húzás lenne Alenat felszentelni. Hátha...
vs. Alaves 2.0.... bár a mai az nem Lucho hibája. Ha az utóbbi 1-2 hónapban mutatott játékot veszem alapul akkor elölről a Suárez,Messi,Iniesta trió hiányát ma nagyon csúnyán megérezzük majd...
Azért hajrá...
Azért hajrá...

Jó a kezdő, örülök, hogy Piquéék visszatérnek, viszont Messi játéka hiányozni fog. Mindenesetre bízok a csapatban, hogy sikerül így is behúzniuk a meccset.
Ma nem érdekel a mutatott játék, sem az eredmény, a lényeg a 3 pont. Bár Leo hiányában ez a feladat nehéznek ígérkezik, én bízok Neymarékban és remélem, hogy valaki hátára tudja majd venni a csapatot.
Visca El BARCA!!!
Ma nem érdekel a mutatott játék, sem az eredmény, a lényeg a 3 pont. Bár Leo hiányában ez a feladat nehéznek ígérkezik, én bízok Neymarékban és remélem, hogy valaki hátára tudja majd venni a csapatot.
Visca El BARCA!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom, de a padon sincsmess2009 írta:megint hányt?
Cillessen, Rakitic, Jordi Alba, André Gomes, Aleix Vidal, Aleñá, Marlon
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- randomguy
- Capitá del Barça
Messi lebetegedett, a padon sincs ott, Alenat hivták fel helyette
Így hogy Suarez, Messi, Ini hiányzik, úgy hogy még a padról sem szállhat be egyik sem, Neymarnak kellene hátára vennie a csapatot, remélem sikerül neki
Így hogy Suarez, Messi, Ini hiányzik, úgy hogy még a padról sem szállhat be egyik sem, Neymarnak kellene hátára vennie a csapatot, remélem sikerül neki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára randomguy 2016.11.19. 15:19:40-kor.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
megint hányt?
Messi nem lesz...
Barca line-up vs Malaga: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Digne, Denis, Busquets, Arda Turan, Rafinha , Paco, Neymar
Barca line-up vs Malaga: Ter Stegen, Roberto, Pique, Mascherano, Digne, Denis, Busquets, Arda Turan, Rafinha , Paco, Neymar
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Jó hogy nem a Sociedad jön a szünet után, mert az biztos vereség. A Malaga is nehéz Kamenival a kapuban, akit naggyá szoktunk tenni. Ne ez legyen, gyorsan mennyünk el kettővel, aztán lehet taktikázni. De ha nem jön az első gól, még vereség is lehet a vége. Legfontosabb, hogy bármennyire is nehéz, komolyan kell venni!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Utolsó könnyebb meccs, nagyokra kell élesíteni. Semmi más nem számít csak az eredmény, 1 gólossal maximálisan kiegyeznék.

- randomguy
- Capitá del Barça
Remélem nem a szokásos otthon kis csapat elleni lötyögés lesz, mert a Malaga egy nagyon stabilan védekező csapat, tavaly is mind2 meccsen megszenvedtünk ellenük és csak 1 góllal tudtunk nyerni.
3-0 Paco x2, Neymar
3-0 Paco x2, Neymar
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
papírforma győzelem jöhetne, ha nem éppen ezekkel lenne bajunk a szezonban...valószínű az a fránya motiváció dönt majd ezúttal is.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nagyon várós az év vége, kíváncs vagyok, hogyan zárunk. Kicsit rapszódikus még a csapat, a Sociedad-Real-Espanol hármastól tartok, esetleg még a Celtic meg tud otthon szorongatni minket. Elég hideg van már skóciában
, a többit illene lehozni.
Nekem nagyon fontos a bajnokság, jó lenne azt a hármat is megverni, akiket kiemeltem, akkor már remek karácsony lenne.

Nekem nagyon fontos a bajnokság, jó lenne azt a hármat is megverni, akiket kiemeltem, akkor már remek karácsony lenne.

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Tervez valaki (valakik)közületek jövő év elején február, március tájékán barca meccsre menni?
Szívesen összefutnék szurkoló társaimmal.
Tervez valaki (valakik)közületek jövő év elején február, március tájékán barca meccsre menni?
Szívesen összefutnék szurkoló társaimmal.

Mert nincs aki megoldja.Rakitic nagyon nincs formában a védekező munka javát pedig ő csinálta, Busquetsről inkább ne beszéljünk, a harmadik ember meg kb. megszakad, hogy védekezzen is meg támadjon is.Ezzel meg is vagyunk lőve, a hibák java ebben kereshető szerintem.(Mellé rakva a középpályán jellemző iszonyatos pontatlanságot.)recrea írta:... nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést.

- Subinho
- Director del Fútbol
Jó kis meccs volt ez, főleg a 2. félidő, maximális gratula a srácoknak!
Masch és Umtiti nagyon jól játszottak, Digne jól pótolta Albát, nekem tetszik a játéka, Roberto is jó volt, bár róla kaptunk gólt. Összességében Robi egy remek játékos, nagyon jó az összjátékban, labdakihozatalban, támadásban, beadásban, DE nem védő és ez sajna látszik néha... Ő a középpályán nagyon élne, most meg főleg, Ini távollétében.
A középpályán Denis egész jó volt, Rakitic so-so, Busi meg egy picit talán nem volt annyira gáz, mint az utóbbi időben, de vele kapcsolatban Ronaldinho jut eszembe, akinek ha a "végén" volt 2 jó megmozdulása, más felkaptuk a fejünket, pedig hol volt már akkor a régi önmagához...
Messi megint God módban tolta, ahogy rohant vissza védekezni! Nagy taps neki! Luis is jó volt, a gólt is szépen elrakta, DE Neymar mit össze bohóckodott. Megáll, totyog, aztán elhagyja a labdát... kicsit vicces volt.
És a végére hagytam Mats-ot... Nos, lehet kövezni, ekézni, stb, DE én nem vagyok megelégedve, nagyon nem. Eddig sajnos meg sem közelíti azt a szintet, amit Bravo 2 évig lerakott az asztalra... Nem csak a gólja miatt, de nem egyszer rosszul jön ki, bizonytalan. Ha van 1-2 szenzációs megmozdulása, a következő biztos rossz, bizonytalan... Nekem idén Ő és Busi a 2 legnagyobb csalódás a csapatban...

Masch és Umtiti nagyon jól játszottak, Digne jól pótolta Albát, nekem tetszik a játéka, Roberto is jó volt, bár róla kaptunk gólt. Összességében Robi egy remek játékos, nagyon jó az összjátékban, labdakihozatalban, támadásban, beadásban, DE nem védő és ez sajna látszik néha... Ő a középpályán nagyon élne, most meg főleg, Ini távollétében.
A középpályán Denis egész jó volt, Rakitic so-so, Busi meg egy picit talán nem volt annyira gáz, mint az utóbbi időben, de vele kapcsolatban Ronaldinho jut eszembe, akinek ha a "végén" volt 2 jó megmozdulása, más felkaptuk a fejünket, pedig hol volt már akkor a régi önmagához...
Messi megint God módban tolta, ahogy rohant vissza védekezni! Nagy taps neki! Luis is jó volt, a gólt is szépen elrakta, DE Neymar mit össze bohóckodott. Megáll, totyog, aztán elhagyja a labdát... kicsit vicces volt.

- Normandia
- Director del Fútbol
MATS nem kötényt kapott, hanem a keze és a lába között ment át, úgy hogy bele is ért. Kicsi szerencsével akár védhette is volna. A többit adom SR-el kapcsolatosan.mess2009 írta: a harmadik elem a bizonytalan ter Stegen köténye.
azt hiszem így korrekt a dolog.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Entrenador del Barça
Nagyon jó és pörgős meccs volt. Az első félidő a mi szemszögünkből katasztrófa volt, de a másodikban fölényesen játszottunk! Ilyen hozzáállást szeretnék látni a srácoktól mindig! Tekintettel a nagy diadalra és senkit nem húznék le a csapatból, bár voltak bántó hibák. Aki nálam a top 3 volt tegnap az Masc, Umtiti és Messi. Mindegyikről lehetne írni sok szép mondatot, de én az utóbbiról teszem csak...Szóval a második félidőben amit játszott az brutál volt. Külön tetszett, hogy többször visszarohant védekezni, és egyébként meg hozta előre játékban azt, amit csak ő tud...Szép volt!
-
- Jugador del Barça
Nehéz meccsen vagyunk túl.Aki S.R.-re varrja a kapott gólt, azért gondolkodhatna: hol volt L.Suarez, Rakitic, Mascherano hogy így a jobboldalon kapuközelbe került a Sevilla?(többször a meccs elején!)Egyedül S.R.? Na neee...
Amúgy nekem tetszett Denis S. játéka-különösen a második játékrészben, élveztem Digne teljesítményét, nem tetszett az öncélú Ney...
Összeségében gratulálok a csapatnak!
Messi a mezőny fölé emelkedett!!
Amúgy nekem tetszett Denis S. játéka-különösen a második játékrészben, élveztem Digne teljesítményét, nem tetszett az öncélú Ney...
Összeségében gratulálok a csapatnak!
Messi a mezőny fölé emelkedett!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
recrea írta:Én se láttam orbitális Sevilla ziccereket az első félidőben (a másodikban meg hagyján), sok lehetőségük volt, mert átjáróház a védelmünk, ami egyébként érthetetlen, vagyis nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést. De h 3-4 gólt kaphattunk volnaA félidő legnagyobb helyzetét meg Suarez hagyta ki 0-0-nál, kár azon filózni, h ennyi meg ennyi lehetett volna.
Csalóka volt, mert sokszor ránk rontottak, de igazi helyzetük azért nem igazán volt...inkább csak veszélyesek voltak, mert tényleg, úgy rohantak át PARÁDÉ Busi vezette kp-n, ahogy kell.
Ezzel szemben mi vérszegények voltunk elől, és volt egy kis kontraszt így a két csapat játékában.
Mindegy, behúztuk, joggal,a második félidő patent volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."