Jó kis meccs volt ez, főleg a 2. félidő, maximális gratula a srácoknak!
Masch és Umtiti nagyon jól játszottak, Digne jól pótolta Albát, nekem tetszik a játéka, Roberto is jó volt, bár róla kaptunk gólt. Összességében Robi egy remek játékos, nagyon jó az összjátékban, labdakihozatalban, támadásban, beadásban, DE nem védő és ez sajna látszik néha... Ő a középpályán nagyon élne, most meg főleg, Ini távollétében.
A középpályán Denis egész jó volt, Rakitic so-so, Busi meg egy picit talán nem volt annyira gáz, mint az utóbbi időben, de vele kapcsolatban Ronaldinho jut eszembe, akinek ha a "végén" volt 2 jó megmozdulása, más felkaptuk a fejünket, pedig hol volt már akkor a régi önmagához...
Messi megint God módban tolta, ahogy rohant vissza védekezni! Nagy taps neki! Luis is jó volt, a gólt is szépen elrakta, DE Neymar mit össze bohóckodott. Megáll, totyog, aztán elhagyja a labdát... kicsit vicces volt.

És a végére hagytam Mats-ot... Nos, lehet kövezni, ekézni, stb, DE én nem vagyok megelégedve, nagyon nem. Eddig sajnos meg sem közelíti azt a szintet, amit Bravo 2 évig lerakott az asztalra... Nem csak a gólja miatt, de nem egyszer rosszul jön ki, bizonytalan. Ha van 1-2 szenzációs megmozdulása, a következő biztos rossz, bizonytalan... Nekem idén Ő és Busi a 2 legnagyobb csalódás a csapatban...