Bajnoki Mérkőzések
megnéztem újra a gólunk előtti pillanatokat, és bár vitathatatlan, hogy SR. akár meg is foghatta volna a labdát de túlfutott, az mögé pörgött igy a töretlen lendülettel érkező csatár előnye kivédhetetlenné vált.
azért védtem viszont a srácot (és most is megteszem) mert a kialakult szituációban az eltolódott egymástól három -öt méterre lévő három védőnk között lazán kikockázták szabadra a passzoló gyereket ( Busquets jellemzően diszkréten követte hátulról negyedik emberként az akciót!) és SR. ott maradt tök egyedül a félpálya felén!. a harmadik elem a bizonytalan ter Stegen köténye.
azt hiszem így korrekt a dolog.
azért védtem viszont a srácot (és most is megteszem) mert a kialakult szituációban az eltolódott egymástól három -öt méterre lévő három védőnk között lazán kikockázták szabadra a passzoló gyereket ( Busquets jellemzően diszkréten követte hátulról negyedik emberként az akciót!) és SR. ott maradt tök egyedül a félpálya felén!. a harmadik elem a bizonytalan ter Stegen köténye.
azt hiszem így korrekt a dolog.
Én se láttam orbitális Sevilla ziccereket az első félidőben (a másodikban meg hagyján), sok lehetőségük volt, mert átjáróház a védelmünk, ami egyébként érthetetlen, vagyis nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést. De h 3-4 gólt kaphattunk volna
A félidő legnagyobb helyzetét meg Suarez hagyta ki 0-0-nál, kár azon filózni, h ennyi meg ennyi lehetett volna.

- visca el barca
- Presidente del Barça
az új fikagépünkAtalanta írta:S.Agüero
Te tényleg nem látod, hogy recseg-ropog ez a egész gépezet? Óriási problémák vannak, de Te is, mint Enrique, homokba dugod a fejed. Ez független az eredménytől, ha netán véletlenül pontot szereznénk...
Milyen pozitívumot tudsz mondani az első félidő alapján??? Kérlek ird, le nagyon kiváncsi vagyok. Ha 3-at kaptunk volna eddig, nem szólhattunk volna semmit!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Aki a mai meccsen se értette meg, hogy Masche miért a "kisfőnök", az sohase fogja megérteni.
-
- Jugador del Barça
Felőlem akárki mehet amerre szeretne, de azt azért ne magyarázzuk már meg hogy úgy jöttek át a középpályánkon és annyira gyenge volt a labdakihozatalunk hogy örülhetünk hogy nem 0-2-vel fordultunk! A másodikra máshogy jöttek ki a gyerekek, Busquets főleg, és mondhatni jól játszott, önmagához képest átlagosan.S.Agüero írta:Mutasd meg, kérlek, komolyan kíváncsi vagyok azokra a kriminális hibákra. Ha ez a második félidő meg átlagos volt, akkor én megyek haza, nem tudom, mit kellett volna tennie, hogy mondjuk rá lehessen mondani, hogy jó volt.Barca333 írta:1 hiba? Kriminális labdaeladásai voltak az első félidőben. A másodikban tényleg jobb lett, de azért túlzásnak érzem agyondícsérni. Átlagos volt a második félidőben, azt tette ami a dolga.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Olyan sokat nem hibázhatott Busquets miután a leghatékonyabb passzmutatót produkálta mindamellett hogy a legtöbb szerelése is neki volt a csapatból. Mascherano viszont a mentéseivel egyértelmű MOM, ahogy az egész védelem nagyon rendben volt. Roberto is, az csúnya hiba volt, de rendbe kapta magát és rengeteget tisztázott.

Nagyon örülök ennek a győzelemnek és annak a játéknak, amit a 2. félidőben mutattunk. Lucho úgy néz ki még mindig tud hatni a csapatra. Másrészt pedig azok után, hogy milyen amatőr módon buktunk hazai pályán 5 pontot a szezon elején, nagyon kellenek az olyan bravúros győzelmek, mint a mai vagy a valenciai, olyan pályákon, ahol általában pontokat bukunk mi is és gyakran a riválisok is. A Real Sociedad és a Villareal még azok a csapatok akiktől idegenben nagyon tartok, mert ők rendre megfognak minket. A Madrid pedig eddig csak a Sociedad-on van túl, nekik a bilbaioi, sevillai, valenciai meccs még hátra van. És én őszintén reménykedem benne, hogy az Atletico "megbosszulja" a BL-döntőt és az élre tudunk ugrani a válogatott szünet után.
Messi-ről meg annyit, hogy ma is olyan teljesítményt rakott le A 2. FÉLIDŐBEN, amilyet CR idén még nem igazán produkált. Szervezésben és befejezésben is a top-on volt Messi. Umtiti és Digne pedig szerintem jól beilleszkedtek, mindketten jobbak a posztjukon, mint Mathieu. Denis is nagyot javult a második félidőre, Mascherano pedig ma hibátlan volt.
Messi-ről meg annyit, hogy ma is olyan teljesítményt rakott le A 2. FÉLIDŐBEN, amilyet CR idén még nem igazán produkált. Szervezésben és befejezésben is a top-on volt Messi. Umtiti és Digne pedig szerintem jól beilleszkedtek, mindketten jobbak a posztjukon, mint Mathieu. Denis is nagyot javult a második félidőre, Mascherano pedig ma hibátlan volt.
Messze volt ez a nagyon jótól, illetve nem is olyan messze, kb. 10 méterre, hiszen ott volt Messzi.S.Agüero írta: Parádét cseréljétek ki 'nagyon jó'-ra, így már megfelel, remélem...
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- MatyiG
- Adminisztrátor
Arra már szavak sincsenek.palesz77 írta:Szerintem is szimplán jó volt ez a második félidő tőle, ez a szint kéne tőle mindig igazából - más kérdés, hogy másnak ez hogy menne, de tőle ezt várná az ember. A parádésat én erre nem használnám, vagy ha igen, akkor a tavaly őszi formájára nem tudom mi a helyes jelző, szerintem az volt inkább parádés.

Oké, mondom, meccs után idegállapotban voltam, Móni.

Parádét cseréljétek ki 'nagyon jó'-ra, így már megfelel, remélem...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem is szimplán jó volt ez a második félidő tőle, ez a szint kéne tőle mindig igazából - más kérdés, hogy másnak ez hogy menne, de tőle ezt várná az ember. A parádésat én erre nem használnám, vagy ha igen, akkor a tavaly őszi formájára nem tudom mi a helyes jelző, szerintem az volt inkább parádés. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Mutasd meg, kérlek, komolyan kíváncsi vagyok azokra a kriminális hibákra. Ha ez a második félidő meg átlagos volt, akkor én megyek haza, nem tudom, mit kellett volna tennie, hogy mondjuk rá lehessen mondani, hogy jó volt.Barca333 írta:1 hiba? Kriminális labdaeladásai voltak az első félidőben. A másodikban tényleg jobb lett, de azért túlzásnak érzem agyondícsérni. Átlagos volt a második félidőben, azt tette ami a dolga.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Írtam, egy hibája volt, mással nem volt baj. Parádét meg a második félidőre értettem.csababarca írta:Ha ez volt Busi hibátlan produkciója, a PARÁDÉ, akkor én köszönöm, többet nem jövök.
Az elfogultságnak is van egy bizonyos határa, ameddig vicces is lehet, ez már nem az.
Extra még nem volt olyan sok tőle(1-2 szép passz, csel azért befigyelt), de ez már egy legalább 80% volt, legalábbis szerintem.
Meccs után lehet még túl felhevült állapotban voltam

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ha ez volt Busi hibátlan produkciója, a PARÁDÉ, akkor én köszönöm, többet nem jövök.
Az elfogultságnak is van egy bizonyos határa, ameddig vicces is lehet, ez már nem az.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=58D49F6ENero. írta:Mascherano nagyot játszott, de szerintem teljesen egyértelmű hogy Messi, csak ugye tőle már sokan természetesnek veszik amikor egy ilyet rak le.
Mascherano ma

- MatyiG
- Adminisztrátor
Én szavaztam rá(persze elfogultan, egyébként Messi és Masch volt a legjobb mellette
), parádé amit lenyomott, főleg a második félidőben. Második gólunk például az ő labdaszerzéséből jött megint.
Egy csúnya eladott labdája volt, az mondjuk majdnem megbosszulta, egyébként hibátlan volt.

- Titinho
- Director del Fútbol
A mondat első felével teljes mértékben egyet értek, ez egy rendkívül fontos győzelem a bajnokság szempontjából, nem hiszem hogy sok babér fog teremni más csapatoknak itt, egy ilyen kiváló Sevilla ellen. Bajnokságban 5-ből 5-öt, BL-ben 2-ből 2-t nyertek itthon.A vége azonban 1-2, egy rendkívül értékes győzelem, amiért nagyon keményen meg kellett küzdeni, de most már elmondhatja magáról a csapat, hogy nyert igazán komoly mérkőzést a szezonban idegenben is.

A második fele viszont szerintem nem igaz és egyszerűen baromság.

Bilbao - Barca 0-1
Valencia - Barca 2-3
Sevilla - Barca 1-2
Tehát itt azért már 3!!! nagyon komoly pályán és nehéz pályán nyertünk idegenben ami nagyon de nagyon sokat fog számítani. Ha úgy vesszük akkor 3 nehéz (nem könnyű sosem idegenben de ezek lesznek a legnehezebbek) pályán kell már csak helyt állnunk idegenben. Villarreal, majd tavasszal az Atletico és a Real. Plusz ha még idevesszük a mumusunkat a San Sebastiánt a Real Sociedadot, akkor erre a szezonra már csak 4 bitang nehéz pálya maradt.
És ennyi...4 keménynek mondható idegenbeli meccs. Villarreal, 2 Madrid és egy Sociedad.
Eddig ősszel az idegenbeli rangadóinkat a Celta kivételével hoztuk, nem lesz itt baj szerintem.

Na mégegyszer grat a fiúknak, őszintén bevallom nem számítottam rá az első félidő után, hogy így sikerül Luchonak felpörgetni a fiúkat. Köszönjük ezt a szép 2. félidőt, az elsőt pedig gyorsan felejtsük is el, ne lássunk ilyet többé.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gratulálok a fiúknak, egy nagyon nehéz stadionból sikerült elhozni a 3 pontot!
Két elég különböző félidőt láthattunk, az elsőben nem igen ment jól a játék, szerencsére sikerült felpörögnünk a második játékrészre és győznünk.
Volt egy pár jó teljesítmény. Ha ki kéne valakit emelnem, akkor az Messi lenne, bár azért ma csapatként voltunk nagyszerűek.
Most pedig a legfontosabb, hogy a válogatott szünet után lehetőleg mindenki egészségesen térjen vissza és újra összeállhasson teljes mértékben a csapat.
Visca El BARCA!!!
Két elég különböző félidőt láthattunk, az elsőben nem igen ment jól a játék, szerencsére sikerült felpörögnünk a második játékrészre és győznünk.
Volt egy pár jó teljesítmény. Ha ki kéne valakit emelnem, akkor az Messi lenne, bár azért ma csapatként voltunk nagyszerűek.
Most pedig a legfontosabb, hogy a válogatott szünet után lehetőleg mindenki egészségesen térjen vissza és újra összeállhasson teljes mértékben a csapat.
Visca El BARCA!!!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Srácok, az megvan hogy következő fordulóban akár előzhetünk is?
Következő fordulóban Atletihez látogat a Real Madrid, mi meg a Malagát fogadjuk.
(Persze ilyenkor van az hogy otthon kikapunk/X-elünk
)

Következő fordulóban Atletihez látogat a Real Madrid, mi meg a Malagát fogadjuk.
(Persze ilyenkor van az hogy otthon kikapunk/X-elünk

Busi sem volt rossz, főleg az előző meccsekhez képest. Viszont szerintem most Denis volt a kulcs a kp-n, a második félidőben ő pörgette fel a játékunkat.hajnesz írta:Hát nemtudom, nálam csak Messi játszott jól a kettő közül
Viszont Umtiti a király...
Mats-ra és Busira ugyan ki szavazott?
Busi nem volt rossz, de voltak sokkal jobb és fontosabb telejsítmények.
Mats meg majdnem összeszerencsétlenkedett egy gólt. Illetve én is azon a véelményem vagyok, hogy a kapott gólnál lehetett volna határozottabb.
Busi nem volt rossz, de voltak sokkal jobb és fontosabb telejsítmények.
Mats meg majdnem összeszerencsétlenkedett egy gólt. Illetve én is azon a véelményem vagyok, hogy a kapott gólnál lehetett volna határozottabb.
Mascherano nagyot játszott, de szerintem teljesen egyértelmű hogy Messi, csak ugye tőle már sokan természetesnek veszik amikor egy ilyet rak le.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Látom, Busira is szavaztál.S.Agüero írta:Mondtam, ha Busi és Messi jól játszik, nem lesz gond.![]()

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Jó, hogy vitáinkhoz képest egységesen pontozunk.