Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, 5S van emagon is 70k-ért.Nero. írta:iPhone 5sre mar ma láttam amazonon akciót azért bíztam benne hátha lesz valami a hetessel.
Iphone 7 de nem hiszem hogy nagyon levinnek. Ruhak, cipok ha vannak jo aron bar az netrol mindig necces, esetleg edzeshez valami. Varom mar.Bob_Marley írta:BF-ra tippek?
Nyilván Xbox-ra sokan mennek.De kinek mik jönnek be? Hátha akad valami, ami még felcsigáz.
Szerintem ha bemész egy Tescoba vagy egy 1€ boltba akkor találsz valami 5-600 forintosat.MichaaBee írta:Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy hol lehet Budapesten olcsón vízipisztolyt venni? Ilyen kb 500 forintos kínai kiadásra gondolok. Szülinapra kell kettő poénból, azért még sokalltam a regiojatek 1700 forintos árát..köszi előre is!
Tromort77 írta:Tudom rajtam kívül van még pár Morning show fan itt.
Úgy néz ki, hogy már nem lesznek a Class FM-n az utolsó napokban. A Class FM kiadott egy közleményt ami szerint Balázs a TV-re koncentrál. Balázs ezt gyorsan tagadta is a FB oldalán és hazugnak nevezte a rádió közleményét.
Remélem az van a dologban, hogy már megvan hol folytatják és ez nem tetszett a Class FM vezetőségének és ezért tették ki őket.
Az utóbbi időben nagyon pozitívan beszéltek arról, hogy majd lesz valami. Mindig utalgattak, hogy nem kell aggódni. Szerintem megvan az új helyük.
Azóta cuccozza szét magát Macauly Culkin.visca el barca írta:az meg van hogy szerepelt a reszkessetek betörőkben?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=YXE3Ku-mGrk" target="_blank
Mindenki megtalálja egyszer az útját!csababarca írta:köszönöm a bókokatvisca el barca írta:
te ki lipsibolsi soros bérenc vagy, így nehéz veled vitatkozni![]()
engem már le is kommunistáztak párszor, de voltam már náci is, de lipsibolsi soros bérenc még sohaDe jól esik, végre önmagam lehetek.
köszönöm a bókokatvisca el barca írta:
te ki lipsibolsi soros bérenc vagy, így nehéz veled vitatkozni
A problémát a gyökerénél kel megfogni. És nem háborúra gondolok hanem arra hogy a törököknél kell rendet tenni. De amíg a törökök mutogatnak mindenhova a németek vissza, úgy nehéz. Aki "lófrál" papírok nélkül azt nem tartom egyáltalán helyesnek, de magát azt hogy lezárunk utakat meg kifejezetten humán ellenes lépésnek tartom. Semmi nem akadályozhatja meg a szabad akaraterő "törvényét" a szememben.hajnesz írta:Bob, ha Te ülnél a döntéshozók helyett abban a bizonyos székben, te mit tennél? Beengednéd őket ellenőrizetlenül? S ezt most a többiektől is kérdezem, csak épp téged emeltelek kiBob_Marley írta:X évig azon volt a világ, hogy falak ledőljenek, Eltelt 30 év és most meg újra emeljük őket....Nekem erről ez a rövid és burkolt véleményem.
És mondom ezt úgy hogy alapvetően jobboldalinak tartom magam, "fideszesnek". De a politika nekem ugyanaz mint a vallás. Nem szabad valamiben vakon hinni. Van egy útvonal van egy elképzelés, de saját magadnak kell döntéseket hozni. Van ami egyezik és van ami különbözik. Számomra ez a "határzár" kifejezetten visszás, s nem fér bele az értékrendembe. Valamiben meg konzervatívan gondolkozok, de ez nem zavarodottság hanem pont az hogy nem lehet minden kérdést egy ideológia mentén levezetni. Ez a "félelemkeltés" túl van tolva és meggyőződésem, hogy nagyon rossz irányvonal és az EU-tól való elszakadáshoz vezet és ami még rosszabb az oroszok felé orientálódáshoz. Szerintem beszédes volt az érvénytelen szavazás esetén is az első mondatok egyike az volt, hogy többen mentek el Nemmel szavazni mint anno az Unióra Igennel.
No mindegy, elkanyarodtunk az USA "válságától".Mert egy dolog biztus, okirat nélkül érkeznek, akiknek véletlenül volt, az Magyarkanizsán (Vajdaság) dobálta el, valamint körömreszelővel reszelték az újjvégeiket, valószinüleg az ujjlenyomat miatt. Sajnos, nem sajnos, ilyenkor elég radikális döntést kell meghozni: Vagy beengeded őket, vagy nem, középút nem nagyon van. S ahogy itt a fórumon megismertelek Bob, a Te értékrendedbe nem fér bele, hogy valaki rendezetlenül, papirok nélkül tartózkodjon az országban, ergó valószinüleg szerintem te se engednéd be őket.
A másik meg az, hogy az eddigi tapasztalatom a témában, hogy azok a legbefogadóbbak velük kapcsolatban, akiknek még nem volt sok közük hozzájuk.
Ezek igenis nem problémák!Az hogy a forintosítassal hazavagtak több százezer háztartást nem igaz!Ahogy az sem, hogy az egészségügyi dolgozók nincsennek megfizetve és bizonyos helyeken elviselhetetlen körülmények közt tartanak betegeket.Az is egy marhaság, hogy a közbeszerzések címszó alatt stronanokat etetnek, mint ahogy az is, hogy groteszk módon nincs mégegy olyan ország ahol ekkora munkanélküliség mellett ekkora munkaerő hiány lenne.Az meg aki mást mond az hazaáruló!csababarca írta: De ezek nem problémák, lényeg hogy migráncsok jönnek.
te ki lipsibolsi soros bérenc vagy, így nehéz veled vitatkoznicsababarca írta:Kimegyek Bp-n valahogy nem azt látom hogy rabolják el az asszonyokat a magyar férfiak karjai közül, hanem hogy lerohad a vakolat a kórházak faláról, vagy hogy a folyosón gondozzák a betegeket, olyan nővérek akik lenyomtak nem 2 de nem is 3 műszakot.
De ezek nem problémák, lényeg hogy migráncsok jönnek.
Bob, ha Te ülnél a döntéshozók helyett abban a bizonyos székben, te mit tennél? Beengednéd őket ellenőrizetlenül? S ezt most a többiektől is kérdezem, csak épp téged emeltelek kiBob_Marley írta:X évig azon volt a világ, hogy falak ledőljenek, Eltelt 30 év és most meg újra emeljük őket....Nekem erről ez a rövid és burkolt véleményem.
És mondom ezt úgy hogy alapvetően jobboldalinak tartom magam, "fideszesnek". De a politika nekem ugyanaz mint a vallás. Nem szabad valamiben vakon hinni. Van egy útvonal van egy elképzelés, de saját magadnak kell döntéseket hozni. Van ami egyezik és van ami különbözik. Számomra ez a "határzár" kifejezetten visszás, s nem fér bele az értékrendembe. Valamiben meg konzervatívan gondolkozok, de ez nem zavarodottság hanem pont az hogy nem lehet minden kérdést egy ideológia mentén levezetni. Ez a "félelemkeltés" túl van tolva és meggyőződésem, hogy nagyon rossz irányvonal és az EU-tól való elszakadáshoz vezet és ami még rosszabb az oroszok felé orientálódáshoz. Szerintem beszédes volt az érvénytelen szavazás esetén is az első mondatok egyike az volt, hogy többen mentek el Nemmel szavazni mint anno az Unióra Igennel.
No mindegy, elkanyarodtunk az USA "válságától".