Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.25. 11:14:57

Ryanairnél rengeteg akciós repjegy van, érdemes szétnézni az oldalon.

Hosszúhétvégéket, városnézéseket lehet tervezni! ;)

Többek között Barcelonába is van nagyon jó áron (bár ez nagyjából ennyi is szokott lenni már).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Petr
Entrenador del Barça

2016.11.25. 11:10:27

Velem is elszaladt a ló, de még az előző héten az e-digital webshopjában, amikor szintén Black Friday-t tartottak.

Rendeltem egy 34" ultrawide monitort, azt hittem baromi nagy lesz, de egy próbát megér. Kábé 20 percig nagynak is tűnt, most pedig úgy gondolom, hogy a legjobb vételem az utóbbi időben. Nem volt olcsó, de már nem fértem el az 1920-as szélességen.

Bob: A Xiaomi telefonok egész jónak számítanak, pláne hardverben, de a magyarított Androdja elég sok helyen döcög fordítással - legalábbis 1 éve még ez volt a helyzet -.
Másrészt maga a rendszer jól működik, csupán 1-2 helyen furcsán van konfigurálva, ami néha crash-ekhez vezet. Amennyibe egy ilyen telefon kerül, pláne megéri.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.25. 08:46:16

Valahol láttam 7-re akciót 230-ról 210. :D Nagy akció.

Xiaomi Redmi Note 4 5.5" MediaTek Helio X20 (MT6797) Deca-Core 2.1GHz 2GB 16GB LTE szürke vélemények?
Asszonynak megrendeltem, de egyáltalán nem ismerem az Androidokat, megfogott a 10 magos proci. :D

Serpenyő, turmixgép, óra, TV, telefon összejött, 1 hónapig koplalás. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.24. 22:25:27

Nero. írta:iPhone 5sre mar ma láttam amazonon akciót azért bíztam benne hátha lesz valami a hetessel.
Jah, 5S van emagon is 70k-ért.
de az egy 3 éves teló, szórják kifele.

meglepne ha lenne bárhol (főleg itthon), komolyabb akció 7re, de akár 6S-re is.
Azt tudom elképzelni hogy a legdrágább verzióra rádobnak egy 10%os offot, de ezt is nehezen.

szerk.: istyle konkrétan írja is,hogy 7re ne keressen senki akciót, mert nem lesz.. SE-t írják csak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.24. 22:17:16

iPhone 5sre mar ma láttam amazonon akciót azért bíztam benne hátha lesz valami a hetessel.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.24. 21:27:41

Istylesnál lehet lesz, de azt nem vágom. Megvagyok elégedve a hatossal.

Az meg sajna igaz, hogy még gyerekcipőben jár, ahogy az online vásárlás is, verekedni meg nem fogok egy termékért egy áruházban.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.24. 21:19:23

Iphone 7?
Kétlem hogy arra vonatkozik bárhol bármi is.

Itthon ez elég gyerekcipőben jár, kiszorják a kifutó modelleket, meg a tavalyi kollekciókat.
Ami meg tényleg megérné, az 1 perc alatt elfogy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.24. 21:14:26

Bob_Marley írta:BF-ra tippek?

Nyilván Xbox-ra sokan mennek. :D De kinek mik jönnek be? Hátha akad valami, ami még felcsigáz. :D
Iphone 7 de nem hiszem hogy nagyon levinnek. Ruhak, cipok ha vannak jo aron bar az netrol mindig necces, esetleg edzeshez valami. Varom mar. :D Boltokba nem mennek, biztos hogy pokol lesz mindenhol. :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.24. 21:06:40

BF-ra tippek?

Nyilván Xbox-ra sokan mennek. :D De kinek mik jönnek be? Hátha akad valami, ami még felcsigáz. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.20. 13:23:26

MichaaBee írta:Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy hol lehet Budapesten olcsón vízipisztolyt venni? Ilyen kb 500 forintos kínai kiadásra gondolok. Szülinapra kell kettő poénból, azért még sokalltam a regiojatek 1700 forintos árát.. :) köszi előre is!
Szerintem ha bemész egy Tescoba vagy egy 1€ boltba akkor találsz valami 5-600 forintosat. :D Vagy lehet a közvetlen "gyártónál" kellene érdeklődni és el kéne battyognod a Kőbányai útra. :D
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.11.20. 12:47:12

Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy hol lehet Budapesten olcsón vízipisztolyt venni? Ilyen kb 500 forintos kínai kiadásra gondolok. Szülinapra kell kettő poénból, azért még sokalltam a regiojatek 1700 forintos árát.. :) köszi előre is!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.15. 21:11:16

Tromort77 írta:Tudom rajtam kívül van még pár Morning show fan itt.

Úgy néz ki, hogy már nem lesznek a Class FM-n az utolsó napokban. A Class FM kiadott egy közleményt ami szerint Balázs a TV-re koncentrál. Balázs ezt gyorsan tagadta is a FB oldalán és hazugnak nevezte a rádió közleményét.

Remélem az van a dologban, hogy már megvan hol folytatják és ez nem tetszett a Class FM vezetőségének és ezért tették ki őket.
Az utóbbi időben nagyon pozitívan beszéltek arról, hogy majd lesz valami. Mindig utalgattak, hogy nem kell aggódni. Szerintem megvan az új helyük.

Csak ne a Vajna/Orbán rádióhoz menjenek...akkor nagyon csalódott leszek.
Tromort77

2016.11.15. 19:46:00

Tudom rajtam kívül van még pár Morning show fan itt.

Úgy néz ki, hogy már nem lesznek a Class FM-n az utolsó napokban. A Class FM kiadott egy közleményt ami szerint Balázs a TV-re koncentrál. Balázs ezt gyorsan tagadta is a FB oldalán és hazugnak nevezte a rádió közleményét.

Remélem az van a dologban, hogy már megvan hol folytatják és ez nem tetszett a Class FM vezetőségének és ezért tették ki őket.
Az utóbbi időben nagyon pozitívan beszéltek arról, hogy majd lesz valami. Mindig utalgattak, hogy nem kell aggódni. Szerintem megvan az új helyük.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.12. 14:51:57

Kaliforniabol jottembe is. :D

https://twitter.com/navidjaaan/status/7 ... 1772811264" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.12. 12:31:37

visca el barca írta:az meg van hogy szerepelt a reszkessetek betörőkben? :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=YXE3Ku-mGrk" target="_blank
Azóta cuccozza szét magát Macauly Culkin. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.12. 10:18:42

az meg van hogy szerepelt a reszkessetek betörőkben? :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=YXE3Ku-mGrk" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2016.11.11. 08:10:18

Csávokámnak kicsit fura a stílusa, de az én szájízemnek nagyon jól magyarázza el miért Trump került abba a bizonyos házba.

Figyelmeztetés! Erősen baloldali tartalom. Mindenki csak saját felelősségre.

https://www.youtube.com/watch?v=hM4TFRNXUfk" target="_blank
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.10. 22:09:44

csababarca írta:
visca el barca írta:
te ki lipsibolsi soros bérenc vagy, így nehéz veled vitatkozni :mrgreen:
köszönöm a bókokat :mrgreen:
engem már le is kommunistáztak párszor, de voltam már náci is, de lipsibolsi soros bérenc még soha :D De jól esik, végre önmagam lehetek.
Mindenki megtalálja egyszer az útját! :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 22:00:53

visca el barca írta:
köszönöm a bókokat :mrgreen:
engem már le is kommunistáztak párszor, de voltam már náci is, de lipsibolsi soros bérenc még soha :D De jól esik, végre önmagam lehetek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.10. 21:54:58

hajnesz írta:
Bob_Marley írta:X évig azon volt a világ, hogy falak ledőljenek, Eltelt 30 év és most meg újra emeljük őket....Nekem erről ez a rövid és burkolt véleményem.

És mondom ezt úgy hogy alapvetően jobboldalinak tartom magam, "fideszesnek". De a politika nekem ugyanaz mint a vallás. Nem szabad valamiben vakon hinni. Van egy útvonal van egy elképzelés, de saját magadnak kell döntéseket hozni. Van ami egyezik és van ami különbözik. Számomra ez a "határzár" kifejezetten visszás, s nem fér bele az értékrendembe. Valamiben meg konzervatívan gondolkozok, de ez nem zavarodottság hanem pont az hogy nem lehet minden kérdést egy ideológia mentén levezetni. Ez a "félelemkeltés" túl van tolva és meggyőződésem, hogy nagyon rossz irányvonal és az EU-tól való elszakadáshoz vezet és ami még rosszabb az oroszok felé orientálódáshoz. Szerintem beszédes volt az érvénytelen szavazás esetén is az első mondatok egyike az volt, hogy többen mentek el Nemmel szavazni mint anno az Unióra Igennel.

No mindegy, elkanyarodtunk az USA "válságától". :D
Bob, ha Te ülnél a döntéshozók helyett abban a bizonyos székben, te mit tennél? Beengednéd őket ellenőrizetlenül? S ezt most a többiektől is kérdezem, csak épp téged emeltelek ki :) Mert egy dolog biztus, okirat nélkül érkeznek, akiknek véletlenül volt, az Magyarkanizsán (Vajdaság) dobálta el, valamint körömreszelővel reszelték az újjvégeiket, valószinüleg az ujjlenyomat miatt. Sajnos, nem sajnos, ilyenkor elég radikális döntést kell meghozni: Vagy beengeded őket, vagy nem, középút nem nagyon van. S ahogy itt a fórumon megismertelek Bob, a Te értékrendedbe nem fér bele, hogy valaki rendezetlenül, papirok nélkül tartózkodjon az országban, ergó valószinüleg szerintem te se engednéd be őket.
A másik meg az, hogy az eddigi tapasztalatom a témában, hogy azok a legbefogadóbbak velük kapcsolatban, akiknek még nem volt sok közük hozzájuk.
A problémát a gyökerénél kel megfogni. És nem háborúra gondolok hanem arra hogy a törököknél kell rendet tenni. De amíg a törökök mutogatnak mindenhova a németek vissza, úgy nehéz. Aki "lófrál" papírok nélkül azt nem tartom egyáltalán helyesnek, de magát azt hogy lezárunk utakat meg kifejezetten humán ellenes lépésnek tartom. Semmi nem akadályozhatja meg a szabad akaraterő "törvényét" a szememben.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.11.10. 21:39:28

Nekem a legszebb sztori ebben az egészben, hogy a drága hatalom most lehazaáruzott mindenkit amiért nem fogadták el az alkotmány módosítást, miközben az meg tartalmazta volna a letelepedési kötvény módosítását is, mi szerint aki kellően fizet az letelepedhet az országban. Sőőt, az se baj, ha más országban körözik, vagy éppen a papírjait a karib térségben vásárolta. Tehát egyfelől előadják, hogy ők mentik meg az országot a "migráncsoktól", közben meg kaput nyitnak bármilyen fehér galléros bűnözőnek.
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.10. 21:11:14

csababarca írta: De ezek nem problémák, lényeg hogy migráncsok jönnek.
Ezek igenis nem problémák!Az hogy a forintosítassal hazavagtak több százezer háztartást nem igaz!Ahogy az sem, hogy az egészségügyi dolgozók nincsennek megfizetve és bizonyos helyeken elviselhetetlen körülmények közt tartanak betegeket.Az is egy marhaság, hogy a közbeszerzések címszó alatt stronanokat etetnek, mint ahogy az is, hogy groteszk módon nincs mégegy olyan ország ahol ekkora munkanélküliség mellett ekkora munkaerő hiány lenne.Az meg aki mást mond az hazaáruló!

Mi egy jóléti állam vagyunk ahol szeretünk stadionokat építeni mert ettől jobb lesz a foci és minden migráncs náluk akar élni! :D :D :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.10. 21:10:12

csababarca írta:Kimegyek Bp-n valahogy nem azt látom hogy rabolják el az asszonyokat a magyar férfiak karjai közül, hanem hogy lerohad a vakolat a kórházak faláról, vagy hogy a folyosón gondozzák a betegeket, olyan nővérek akik lenyomtak nem 2 de nem is 3 műszakot.
De ezek nem problémák, lényeg hogy migráncsok jönnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.11.10. 21:00:31

Bob_Marley írta:X évig azon volt a világ, hogy falak ledőljenek, Eltelt 30 év és most meg újra emeljük őket....Nekem erről ez a rövid és burkolt véleményem.

És mondom ezt úgy hogy alapvetően jobboldalinak tartom magam, "fideszesnek". De a politika nekem ugyanaz mint a vallás. Nem szabad valamiben vakon hinni. Van egy útvonal van egy elképzelés, de saját magadnak kell döntéseket hozni. Van ami egyezik és van ami különbözik. Számomra ez a "határzár" kifejezetten visszás, s nem fér bele az értékrendembe. Valamiben meg konzervatívan gondolkozok, de ez nem zavarodottság hanem pont az hogy nem lehet minden kérdést egy ideológia mentén levezetni. Ez a "félelemkeltés" túl van tolva és meggyőződésem, hogy nagyon rossz irányvonal és az EU-tól való elszakadáshoz vezet és ami még rosszabb az oroszok felé orientálódáshoz. Szerintem beszédes volt az érvénytelen szavazás esetén is az első mondatok egyike az volt, hogy többen mentek el Nemmel szavazni mint anno az Unióra Igennel.

No mindegy, elkanyarodtunk az USA "válságától". :D
Bob, ha Te ülnél a döntéshozók helyett abban a bizonyos székben, te mit tennél? Beengednéd őket ellenőrizetlenül? S ezt most a többiektől is kérdezem, csak épp téged emeltelek ki :) Mert egy dolog biztus, okirat nélkül érkeznek, akiknek véletlenül volt, az Magyarkanizsán (Vajdaság) dobálta el, valamint körömreszelővel reszelték az újjvégeiket, valószinüleg az ujjlenyomat miatt. Sajnos, nem sajnos, ilyenkor elég radikális döntést kell meghozni: Vagy beengeded őket, vagy nem, középút nem nagyon van. S ahogy itt a fórumon megismertelek Bob, a Te értékrendedbe nem fér bele, hogy valaki rendezetlenül, papirok nélkül tartózkodjon az országban, ergó valószinüleg szerintem te se engednéd be őket.
A másik meg az, hogy az eddigi tapasztalatom a témában, hogy azok a legbefogadóbbak velük kapcsolatban, akiknek még nem volt sok közük hozzájuk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 20:54:07

A határzárral nincs bajom alapból, ott a problémám azzal volt, hogy mitadisten egy haver cége volt a beruházó, huuu de meglepő. Én az ilyenektől hányok a fidesz kapcsán.

Èn nem tagadom hogy jöttek be, de nem millióan amivel riogattak, se százezren. Mert ők ilyen számokkal dobálóztak. Hogy itt vannak a határnál százezres nagyságrendben.
A napi 4-6ezer is túlzó, ezt elfogadom 1-2 héten keresztül, de így is túlzás. De nem hónapokon keresztül, sőt már másfél éve.

Ne haragudjon senki de nálam ez nem valós probléma, olyan szinten semmiképp ahogy ől beállítják.
Kimegyek Bp-n valahogy nem azt látom hogy rabolják el az asszonyokat a magyar férfiak karjai közül, hanem hogy lerohad a vakolat a kórházak faláról, vagy hogy a folyosón gondozzák a betegeket, olyan nővérek akik lenyomtak nem 2 de nem is 3 műszakot.
De ezek nem problémák, lényeg hogy migráncsok jönnek.
Válasz küldése