Hát pedig én akkor is levonom a szemem alapján a statok ellenére, hogy ez egy tehetséges és ígéretes gyerek..

Ennyit mondtam amúgy az első hsz-ben is, nem kell belelátni, hogy a jövő aranylabdásának képzelem vagy bármi. De attól még ahogy kezeli a bogyót az nem mindennapos, én meg erre vevő vagyok. 17 évesen meg még rengeteget változhat, még nőhet meg gyorsulhat is akár, megtanulhat védekenzi - nem mintha most bújócskázott volna csak -, stb. De ami tudás megvan benne, azt aki nem így született az nem tudja megtanulni soha, akarjon bármennyire. De ott volt Halilovic is, direkt írtam is, könnyen juthat ő is a kis horvát sorsára. Mindenesetre szerintem a szemnek jó a játéka, még ha nem is erre megy a foci. Azt meg mellékesen jegyzem meg, hogy Jamesnál ennyi idősen is jobb volt, akinek pedig teperni kellett volna mint a barom, hogy bizonyítson. És igen, tudom, ő legalább lőtt gólt, de ennyi erővel Ini<Rakitic, mert a horvát gólerősebb..
Pacotól meg szeretnék látni egy olyan meccset ma, mint amit Mariano letolt. Nem kell tripla, még gól se, ha ilyen elánnal és akarással játssza végig a meccset.