Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
geridoss
Director del Fútbol

2016.11.26. 17:14:59

LG írta: De ha lehetséges igy csábitani játékosokat, én hoznék szabályt, hogy ne lehessen. Szerintem elég gyökér dolog.
Ha a szerződés utolsó évében járunk, akkor januártól bárkivel tárgyalhat szabadon a játékos. De csak januártól.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.26. 16:48:52

MessiNeymarSuarez írta:
MQuCsabi írta:Vicc...
Mi volt?
https://i.gyazo.com/17dff56558d93567c08 ... 4b8efa.gif
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.26. 16:32:02

MQuCsabi írta:Vicc...
Mi volt?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.26. 16:21:47

Vicc...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.26. 14:32:19

Istenem de messze van még a következő forduló és már erről beszéltek. :D

Keylor sincs csúcsformában, szerintem is erős a legjobb védelem kifejezés.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.26. 14:28:11

palesz77 írta:A Katalan sajto nyomott egy Marcat, allitasuk szerint fizetnenk Isconak, hogy ne hosszabbitson, es ingyen ideigazoljon. Nyilvan pont a klasszikus elott jonnek ezek a hirek.. Kar, hogy a Mundo is belement ebbe a jatekba, szanalmas egy dolog szerintem, pont mint a Messis es Neymaros hulyesegek voltak a hosszabbitasuk elott.

A Madrid vedelme meg inkabb papiron a legjobb, en speciel nem tartok attol, hogy egy jol mukodo MSN-t kepesek legyenek 90 percig megfogni. Mas kerdes, hogy hogy fognak szerepelni a sracok, de egy Clasicon tenyleg barmi lehet. Ha kikapunk hetvegen, akkor is benne van, hogy a szezon meccset jatsszuk majd utana..
De amúgy elméletileg lehet ilyet? Nem úgy van, hogy a játékos klubjától engedély kell, hogy tárgyalni lehessen a játékossal? Rémlik nekem vmi, talán a Chelsea játszotta el néhány éve, hogy megegyeztek egy játékossal a klubja tudta nélkül, és botrány lett, talán még vmi büntit is kaptak.

De ha lehetséges igy csábitani játékosokat, én hoznék szabályt, hogy ne lehessen. Szerintem elég gyökér dolog.
Veidt_madridista
Madridista

2016.11.26. 14:23:26

MessiNeymarSuarez írta:Realé a legjobb védelem, haha... :lol: :lol:

Vagyok olyan elvetemült hogy sok Real meccset nézek(mint más spanyol csapatét is), de max papíron a legjobbak, de olyan hibákat tudnak ők is összehozni, hogy néha csak néz az ember...
Mint ahogy a világ ÖSSZES védelme.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.26. 13:49:59

Realé a legjobb védelem, haha... :lol: :lol:

Vagyok olyan elvetemült hogy sok Real meccset nézek(mint más spanyol csapatét is), de max papíron a legjobbak, de olyan hibákat tudnak ők is összehozni, hogy néha csak néz az ember... :lol:
Elég megnézni hogy a Legiatol 3 gólt kaptak, Bilbao ellen is 2 hatalmas hibát vétettek aminek köszönhetően hatalmas helyzetet teremtettek a Bilbaonak, amit ha nem bénáz el a Bilbao simán mentek volna 3-mal a Bernabeuban.

Ramos 2-3 meccsenkénti kezezéseiről, és a "kezezek majd eljátszom mintha fejbelőttek volna" alakításokról nem is beszélve :mrgreen:

Szerintem ott fog eldőlni, hogy MSN mennyire fogja kihasználni a helyzeteit. Tavasszal is az első 5 percben volt egy olyan helyet amit Lajos 5 méterről üres kapuba vághatott volna, de köszönte szépen nem kérte, aztán nagyon nehéz meccs lett belőle és csak Piqué tudott gólt szerezni nálunk.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.26. 13:34:42

Real Madrid vilag egyik legjobb védelme hahaha :lol: :lol:

Iscora kiváncsi lennék nálunk, de túl sokat volt ő már Real mezbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.26. 13:04:51

A Katalan sajto nyomott egy Marcat, allitasuk szerint fizetnenk Isconak, hogy ne hosszabbitson, es ingyen ideigazoljon. Nyilvan pont a klasszikus elott jonnek ezek a hirek.. Kar, hogy a Mundo is belement ebbe a jatekba, szanalmas egy dolog szerintem, pont mint a Messis es Neymaros hulyesegek voltak a hosszabbitasuk elott.

A Madrid vedelme meg inkabb papiron a legjobb, en speciel nem tartok attol, hogy egy jol mukodo MSN-t kepesek legyenek 90 percig megfogni. Mas kerdes, hogy hogy fognak szerepelni a sracok, de egy Clasicon tenyleg barmi lehet. Ha kikapunk hetvegen, akkor is benne van, hogy a szezon meccset jatsszuk majd utana..
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.26. 12:41:00

LG írta:De mi védelmünk is nagyon jó, mostanában a csapatvédekezésünk nem működik igazán jól
persze, ennek két oka van. az egyik buszkecc gyenge formája, a másik az, hogy a kezdőnk minden héten eltér legalább 4-5-6 helyen az előző hetitől.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.26. 12:27:10

visca el barca írta:
mess2009 írta:sajna a királyiaknál szép "sutyiban" összeállt a világ egyik legjobb védelme
miért hazudsz? vagy ez nálatok valami betegség, hogy folyamatosan tövig nyaljátok a madridot?

bajnokság: 12 meccsen a real kapott 10 gólt, mi 13-at
bl: 5 meccsen ők kaptak 8, mi 4 gólt

összesen: a real 17 meccsen 18, mi 17 gólt kaptunk

sztem már alig várják itt páran, hogy kikapjunk a clasicón, aztán taknyotok-nyálatok egybefolyna és höröghetnétek itt 3 hétig non-stop.
Szerintem is alapvetően a Realnak van a legjobb védelme, most ősszel nem így volt, ebben sérülések és Ramos, Varane gyenge formája is benne volt. Ugyanakkor szerintem senki sem kérdőjelezi meg, hogy nekünk van a legjobb támadósorunk, még akkor sem, ha a Real most 2-vel többet lőtt eddig (a bajnokságban, a BL csoportkör nálam nem mérvadó, nálam a BL tavasszal kezdődik, most csak a továbbjutás a feladat, és szerintem a Real kifejezetten okosan csinálja, hogy nagyjából csak az ehhez szükséges minimumot adja ki magából).

De mi védelmünk is nagyon jó, mostanában a csapatvédekezésünk nem működik igazán jól, ezért nagyobb nyomás nehezedik rájuk, de a középsővédőink kiválóan állják a sarat.

Akin sok fog múlni, az az egyik kedvencem a csapaton belül: Sergi Roberto. Jól írta vki, a Klasszikus vízválasztó lehet neki. Nagyon bírom a srácot, de azért ezen a poszton nem játszott még ekkora rangadót, és emiatt féltem őt. Főleg, ha CR-t az oldalán játszassák majd. Alves összeszokta magát kapni a Klasszikusra, Pique is szokott figyelni rá, ennek ellenére mégis elrakott egy csomó gólt a portugál. :?

Az is megfordult a fejemben, hogy ha Umtiti és Pique is egészséges lesz, játszhatna Masch jhv-ként. Hangsúlyozom, én bízom SR-ben hosszútávon, de lehet most még Klasszikus túl nagy falat lenne neki. Az argenitn meg jó formában van, nagyon rutinos, támadásban valszeg nem tudna annyit adni, mint Robi, de védekezésben megbízhatóbb, és most talán inkább utóbbi kell majd.
miro14
Barça C

2016.11.26. 10:38:43

Ezt most en se ertem,ha van valami gyengenk most az szvsz a vedelmunk lehet.
Ramos mielott leserult nagyobbnal nagyobb hibakat csinalt.
Most van egy meccs benne,ahol voltak nagyon meredek eladott labdai.+ Ramosnak 4 sargaja van,nem hiszem hogy 90 percet jatszani fog ma.
A masik hogy Casemiro is serult volt hosszu ideig.
Hatta fele meleg nalunk a pite.
Egy miatt bizakodom,kova-isco-luka godmodban tolja.

Cr nincs jo passzba,hiaba az atletico elleni harmas,azert ha belenezunk, lott derekmagassagba egy szabadrugast,egy tizit,meg bepasszolt egy labdat 5 meterrol.
Nalunk jott a "legenda visszatert" duma.
Aham.. Lattuk a Sporting ellen..

Igazabol langyosak vagytok ti is+ mi is.
De azert a nagy meccsekre ossze lettek rakva a csapatok..
RMCF.

" We got a few more years. " - Roger Federer
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.26. 10:24:08

mess2009 írta:sajna a királyiaknál szép "sutyiban" összeállt a világ egyik legjobb védelme
miért hazudsz? vagy ez nálatok valami betegség, hogy folyamatosan tövig nyaljátok a madridot?

bajnokság: 12 meccsen a real kapott 10 gólt, mi 13-at
bl: 5 meccsen ők kaptak 8, mi 4 gólt

összesen: a real 17 meccsen 18, mi 17 gólt kaptunk

sztem már alig várják itt páran, hogy kikapjunk a clasicón, aztán taknyotok-nyálatok egybefolyna és höröghetnétek itt 3 hétig non-stop.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.11.26. 08:40:10

ha nem tudtunk egy Malaga ellen tippelni (jól!) akkor most egy Real ellen ?! lehetetlen. én abból indulok ki hogy mi az ami nem következhet be?
- a motiválatlanság
-a bekkelés(buszozás, felállt védelem,....stb)
és mi az ami biztosan lesz?
-kontrák
-fejesek és pontrúgások
-sebesség és erő fölény
az MSN ha összeáll az egyetlen biztos pontunk...mondom, ha összeáll :shock: akkor hol itt a biztos :?:
és még egy észrevétel: sajna a királyiaknál szép "sutyiban" összeállt a világ egyik legjobb védelme (is) középen mi romlottunk le, (hozzájuk képest) maradt amit írtam az MSN. na meg a szép remények....
ntibi67
Capitá del Barça

2016.11.26. 05:20:59

Csak ne hogy a játékvezető faktor döntse el a meccset...
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.26. 00:18:44

Szerintem nyerünk. A legfontosabb meccsekre azért jól fel szoktuk szívni magunkat, akkor is, ha nem vagyunk túl jó formában. A nagy számok törvénye alapján a Realnak már érik a vereség, nekünk meg egy igazán jó meccs. Meg a sérülések is a mi malmunkra hajtják a vizet.

A Real mellett az aktuális forma szól, de az elég sokszor nem érvényesül a Klasszikusokon.

Ahogy Palesz is írta, a kp-n sok múlik, de szerintem nemcsak ott dől el, mert az MSN, sőt, egyedül Messi is képest olyan extrát hozni, amivel meg lehet nyerni a meccset. Pl. ott 2015-ös tavaszi Klasszikus. Suarez győztes góljáig, ami kb. a semmiből jött, ők voltak a jobbak, és sokkal inkább egy madridi gól volt benne a meccsben, de aztán minden megváltozott.
Én inkább az MSN-ben bízok amúgy, minthogy a kp-n meg tudjuk verni őket. Tavaly ilyenkor sikerült, de akkor Busi kb. élete formájában játszott, Rakéta is sokkal jobb volt, mint most, Ini sem épp sérülésből tért vissza. Most inkább az ővéik vannak jó formában, Kroos nagy érvágás, de eddig Isco és Kovacic remek játékának köszönhetően nem érzik meg.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.25. 23:18:14

Nem mondok tul mereszet, de szerintem azon fog mulni, hogy melyik kozeppalya mukodik jobban majd. Ha pl Busi es Rakitic is a gyengebb enjuket hozzak, es Ini nem ter vissza, akkor kikapunk szerintem - magyarul ha a legrosszabb opcio valosul meg. Busitol es Rakitictol is bombaforma kell szuresben, lehetoleg mar az elott lefulelni a passzokat, mielott odaernek, mert ha a Modric-Kova-Isco kozeppalyaval allnak ki - es jo napot fog ki mindenki -, akkor labdat szerezni eleg necces lesz.. Kovacic pl remelem nem vezeti ra sokszor lenduletbol Sergire, mert utol nem eri Busi, Laudruphoz hasonlo kezdosebessege van a horvatnak, Busit meg tudjuk.. De igaz ez forditva is, ha mondjuk Casemiro kezd, es nem lesz formaban, akkor docognek a tamadasaik, es az mar sokat ront az eselyeiken. Ha az elobb leirt 3-as kezd naluk, de Isco nem a mostani formajat hozza, hanem a tekergoset, vagy Kovacic elizgulja, akkor szinten olyan elonyunk lehet, ami dontoen befolyasolja a meccset.

Ha mindenki csucsformaban van, akkor minket mondanam az eselyesebbnek, az MSN ha porog, es kiegeszulnek egy Inivel, akkor kb megallithatatlan a csapat, tuloldalt meg meg raadasul hianyzik Kroos es Bale is, akik iden boven a legjobbjaik kozott vannak. Csak sajna iden meg nem volt olyan meccs, ahol mindenki maxon porogne, ennel 3 eselyesebb Clasicot nem tudom mikor lattam utoljara.. Mindket csapat nagyon hullamzo, az eroviszonyok hasonloak, nagyon varom mar a meccset. Remelem utolag is pozitiv elmeny lesz.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.25. 22:32:41

miro14 írta:Itt mi a tipp a classicora?
Szvsz 2:2.

Jo kis meccs lesz,szokasos hangulattal.
Ha fogadnom kene azt mondanám hogy hendivel is nyerunk. 2-0, 3-1.

Bale 2013 óta 47 kihagyott meccs sérülés miatt, CR 2009 óta csak 24. Egybe van a portugál azért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.11.26. 00:09:41-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.25. 21:49:57

miro14 írta:Itt mi a tipp a classicora?
szerintem nagyon felszívjuk magunkat a kövi 2 fordulóra, a clásicora 2-0-t tippelek messi duplával. pique meg masch hátul godmodban lehozzák :D
miro14
Barça C

2016.11.25. 21:34:56

Itt mi a tipp a classicora?
Szvsz 2:2.

Jo kis meccs lesz,szokasos hangulattal.
RMCF.

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.25. 18:47:58

randomguy írta:koncentráló is kidőlt, szinte alig volt egészséges idén.
képességek alapján marcelo mögé több mint jó csere lenne, de hát szerencsétlennel nincsenek előrébb már jó pár éve, állandóan sérült
Karma?! :lol:
http://www.insidespanishfootball.com/wp ... Neymar.jpg" target="_blank

Amúgy sajnálom a srácot, elég ügyes, kár hogy annyit sérült.
randomguy
Capitá del Barça

2016.11.25. 18:21:18

koncentráló is kidőlt, szinte alig volt egészséges idén.
képességek alapján marcelo mögé több mint jó csere lenne, de hát szerencsétlennel nincsenek előrébb már jó pár éve, állandóan sérült
miro14
Barça C

2016.11.24. 16:07:07

A legjobb jatekosunk Bale a tamado reszlegbol.
Sajnalom ezert,illetve igy Benzema visszakerul a kezdobe.
O meg -1 ember. Nagyon drukkolok annak hogy ez legyen az utolso eve.
Lucas padrol oriasi lenduletet tud hozni,de azert kezdokent... Bele-bele szurkul a mezonybe.

Kivancsi leszek hogy case visszakerul e,modric mellett ki vagy kik lesznek? Bale helyett?
Adnek egy case-lucas,modric,kova,isco-cr
Sort. De attol felek hogy Karimnak kell a hely,es ennek lucas lesz a vesztese.
RMCF.

Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.24. 13:28:55

etooka9 írta:Real Madrid have confirmed that Gareth Bale will undergo surgery on an ankle injury, keeping him out for 4 months, he'll miss El Clasico.

Úgy néz ki, hogy a vártnál hosszabb kihagyás lesz ez.
Benzemának nagy mákja van, meg szerintem nekünk is. Modric mellett a legjobbjuk.
Válasz küldése