torrestoni írta:Meg van tiltva a Cruyff-Pep féle labdatartás, filozófia?
Nincs megtiltva, de ahhoz olyan mozgás is kell. Egy szitu rohadtul szúrta a szemem meccs alatt, amikor Denist letámadták hátul, és szó szerint senki nem segített neki kihozni a labdát.. Ki is fotóztam most,
itt a kezdete,
végül meg MAtS-nak hátra kellett passzolnia. Eltelt 3 másodperc, de nem tudta senkinek odatenni a labdát.. Ilyen mozgás mellett nem csoda, ha nem tudjuk átlépni a térfelünket se kb. Lehet hülyeséget mondok, de józan paraszti ésszel. Ott van Gomes tök üresen, ha Messi fellép, elviszi a védőt, Piqué a vonal felé, szintén elviszi, Busi Piqué helyére, Gomes a Messi és Busi közti részre, és a középen álló Soci játékosra 2 ember jut, vagy Businak vagy Gomesnek lehetne tenni a lasztit. Persze lehet ez hülyeség, nyilván tudják ők a dolguk, de nekem baromi fura ez, és rengetegszer van hasonló meccsek közben..
Tromort77 írta:Nem kellene madridosat játszani egy sikertelen szezon esetén sem! Ha ne adj isten idén nem nyernénk egy kupát sem és egész évben így döcögne a játék sem dőlne össze a világ. Apróságokban, de igenis képes volt újat hozni LE eddig. Nem kell az egész csapatot átformálni, nem kellenek radikális változtatások, csak helyére kell tenni a kirakós darabjait. Mind a fejekben mind az eltervezett taktikában rengeteg a hiányosság. Baromi hosszú a szezon. jelenleg nagyon nem jól mutatnak a dolgok, de bízni kell Luchoban és a stábban mert rászolgált már bőven.
Ezzel viszont amúgy egyetértek. 2 éve is a Soci meccs után jött el a világvége sokaknál - én is akkor éreztem úgy, hogy ez már átlépett egy visszafordíthatatlan határt, micsoda megérzéseim vannak..

-, utána is egy madridi csapattal rangadóztunk, aztán tudjuk mi lett. Reméljük a történelem megismétli önmagát..
Más:
Luis Enrique:
"It was the worst game of our era. ... Real Sociedad were far better than us. It was a miracle that we arrived at half time 0-0. We could have won, but it would have been unfair. ... Focusing on the result, it’s the most positive result of the season. It’s almost a miracle that it’s ended 1-1."
Ez a nyílt önkritika tetszik, remélhetőleg tudja is mi a teendő.