Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Messias2
Director del Fútbol

2016.11.28. 18:44:28

visca el barca írta: én teljesen nyugodt vagyok. de megkérdezheted a bayern fórumon is az illetékeseket h mit gondolnak erről a kijelentésről. meccsbe belenyúlni ő sem tudott soha. felküldte a legjobb 11-et és ennyi.
Akkor ajánlom ezt az írás a bayern fórumozóknak. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
TripleH
Entrenador del Barça

2016.11.28. 18:41:20

Én elfogadom, hogy ez a szezon arra menjen rá, hogy Denis, Rafinha, Umtiti, Gomes, Digne tökéletesen illeszkedjenek jövőre a csapatba, hogyha jövőre Ini nélkül kell játszani akkor ne ez legyen mint idén. Pacot kihagytam, de félek, hogy ő nem az új David Villánk lesz.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.28. 18:31:54

Messias2 írta:
visca el barca írta: guardiola alatt is ez volt, taktikailag ő is egy nagy 0.
Értem, hogy sokan idegesek a csapat gyengébb szereplése miatt, de azért komolytalanba nem kéne átmenni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én teljesen nyugodt vagyok. de megkérdezheted a bayern fórumon is az illetékeseket h mit gondolnak erről a kijelentésről. meccsbe belenyúlni ő sem tudott soha. felküldte a legjobb 11-et és ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.11.28. 18:21:19

visca el barca írta: guardiola alatt is ez volt, taktikailag ő is egy nagy 0.
Értem, hogy sokan idegesek a csapat gyengébb szereplése miatt, de azért komolytalanba nem kéne átmenni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MisterDJ
Barça B

2016.11.28. 18:00:24

Feast4 írta:
S.Agüero írta:Luis Enrique had a private talk with all players today and discussed what happened in Anoeta for 20 minutes. [Mundo Deportivo]

Deja vu, if you know what i mean... :-"
Már a Malaga után meg kellett volna ezt játszani.
Lehet majd a klasszikus után is meg kell tenni. :lol:
Ez rossz vicc volt. :D Reméljük tud rájuk hatást tenni a hétvégéig (illetve a szezon hátrelévő felére). Van mit helyretenni az tény.
"Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat."
- Leo Messi

“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
-Carles Puyol mondata Xaviról
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.28. 17:58:51

S.Agüero írta:Luis Enrique had a private talk with all players today and discussed what happened in Anoeta for 20 minutes. [Mundo Deportivo]

Már a Malaga után meg kellett volna ezt játszani.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.28. 17:26:32

Luis Enrique had a private talk with all players today and discussed what happened in Anoeta for 20 minutes. [Mundo Deportivo]

Feast4
Director del Fútbol

2016.11.28. 17:21:10

LG írta:
visca el barca írta:
továbbra is tartom, hogy ha LE elmegy akkor egy olyan edző kell ide aki nem barca iskolán nőtt fel és kilép ebből a 4-3-3-ból, mert ez a rendszer csak világklasszis középpályásokkal működik, nálunk meg abból egyre kevesebb van.
de ez csak álom, úgyis ilyen eusebio (bár ha jól tudom őt elég csúnyán küldték el), de boer, abelardo, cocu féleség fog jönni
Én addig nem hoznék külsőst, amig ennek a sikergenerációnak az utolsó tagjai ki nem öregszenek, gondolok itt Iniestára, Piquere, Messire, Busqetsre. Utánuk jöhet az új irányvonal.
Messi meg Pique felállástól függetlenül is tudják azt játszani amit kell.Busquets miatt pedig nem szabad a 4-3-3-hoz ragaszkodni.

Amúgy mielött bárki felre értené nem mondom azt hogy küldjük el, de ha megy én is egy esetleges szemlélet beli vagy felállásváltasnak örülnék.Egy Klopp azért tudna pl. új impulzust hozni.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.11.28. 16:41:33

Vegyük külön a két kérdést. Szezon közben csak végszükség esetén jön szóba az edzőcsere. Ilyen végszükség, ha az edző és a játékosok meghatározó csoportja között elviselhetetlen feszültség alakul ki. Az viszont, hogy a Club akar-e hosszabbítani vele szerződése lejárta után, az kb. a téli szünetig eldőlhet. Ha nem, akkor azt jó lenne meg is mondani neki és elkezdeni nyárra edzőt keresni. Ha igen, akkor viszont kell adni neki két hetet, hogy döntsön: ő akar-e hosszabbítani. Ha akar, akkor utána meg is kéne kötni az új szerződést.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.28. 16:05:09

visca el barca írta:
továbbra is tartom, hogy ha LE elmegy akkor egy olyan edző kell ide aki nem barca iskolán nőtt fel és kilép ebből a 4-3-3-ból, mert ez a rendszer csak világklasszis középpályásokkal működik, nálunk meg abból egyre kevesebb van.
de ez csak álom, úgyis ilyen eusebio (bár ha jól tudom őt elég csúnyán küldték el), de boer, abelardo, cocu féleség fog jönni
Én addig nem hoznék külsőst, amig ennek a sikergenerációnak az utolsó tagjai ki nem öregszenek, gondolok itt Iniestára, Piquere, Messire, Busqetsre. Utánuk jöhet az új irányvonal.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.11.28. 16:00:44

Mert melyik rendszer működik jól világklasszis középpályások nélkül? Vagy lehet én értem ezt félre, de a labdatartós focink tökmindegy, hogy milyen felállásban - papíron, mert most se 4-3-3-at láthatunk a pályán -, de igényli a minőségi, labdabiztos középpályásokat. Vagy kontrafocira akartok átállni? Végigbekkeljük a meccsek javát, aztán gyors akciókkal elintézzük az ellent ha tudjuk? Ha nem, akkor lényegtelen, hogy papíron mi a formáció, a középső embereknek kell a játéktudás ahhoz, hogy működjön a játék és a labdakihozatal.. Elemként be lehet hozni a kontrát, eddig jelen is volt, de attól még az alapok maradnak változatlanok, és az igényli a minőségi játékost.
Feast4 írta:Másik, egész szezonban semmi taktikai húzást nem csinált!Azok a meccsek ahol meleg volt a pite, vagy nagy győzelem sikerült általában azért lettek mert valakiből kibújt a zseni és megfordította a folyó folyását.
Nem mintha olyan nagy meccs lett volna, de a Granada ellen komolyan belenyúlt a meccsbe félidőben, és elég jó újítás is volt. Az Atma ellen(?) meg amikor Rafinha volt a jobboldalon, akkor se klasszikus felállásunk volt. Most így hirtelen ez kettő ami eszembe jut, de biztos volt több is.

Szerintem is gyenge amúgy amit idén produkál, meg ideje lenne észrevenni a hibákat, de nincs még világvége azért. Akkor se, ha esetleg cím nélkül maradunk idén, 2 ilyen év után ez benne lehet simán.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.28. 13:58:49

Feast4 írta:Azok a meccsek ahol meleg volt a pite, vagy nagy győzelem sikerült általában azért lettek mert valakiből kibújt a zseni és megfordította a folyó folyását.
guardiola alatt is ez volt, taktikailag ő is egy nagy 0.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.28. 13:36:15

Sokan reménykednek itt abban, hogy ha.majd vége az évnek.Oks lehet, hogy nekünk nagyon király lesz mert majd tavasszal huha, de közben elmegy a bajnokság, nem szoktam a Reallal pedalozni, mert tényleg annak a híve vagyok ne a szomszédba nézzünk de ők is nagyon gyengék sok a sérült és be-be hozzák a meccseket, mi meg már most több pontot buktunk mint tavaly egész évben.Közben pedig szépen lassan rossz meccsekkel de behúzott pontokkal elhúznak tőlünk.

Másik, egész szezonban semmi taktikai húzást nem csinált!Azok a meccsek ahol meleg volt a pite, vagy nagy győzelem sikerült általában azért lettek mert valakiből kibújt a zseni és megfordította a folyó folyását.

Ami meg nekem tegnap szemet szúrt észrevettétek mennyi mutogatásmeg szemrehányó odaszólás van a pályán.A MSNt kivéve szinte mindenkitől láttam már ilyet ők is csak egymás között nem csinálják.

Valami nem jó...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.28. 13:10:26

LG írta:
zeli39 írta:
Milyen eredmények ?Vagy azt akarod mondani ha nyerünk az az edző dicsősége ha kikapunk meg a játékosok hibája ?Elfelejted az FC Barcelona a világ jelenlegi legjobb klubja az edző munkáját fel sem lehet fedezni a csapat játékában azért az nem megy,hogy kiküldjük a csapatot és majd improvizálnak valamit :-)
Én ilyet nem mondtam, ellenben te akarod megmagyarázni, hogy a korábbi sikerekhez semmi köze nem volt, a mostani gyengébb szereplésér viszont ő a felelős. De nem hibáztatlak érte, a közvélemény jelentős része sajnos igy áll hozzá, nemcsak Luis Enrique-hez, hanem általánosan az edzőkhöz, nem véletlen, hogy a sztárcsapatok olyan gyakran cserélgetnek edzőt. Fergusson volt a kivétel, de öregnek voltak akkora bukásai a MU-val, amiért Enqiquet meglincselnék. Csak ő mellette a szurkolók mindig kiálltak, és ezért tudott újra és újra felállni a padlóról, és megújulni. A Barcelona szurkolók nem ilyenek, már ha szurkolóknak lehet nevezni őket egyáltalán, tisztelet a kivételnek...

De visszatérve Luchora, nem vitatom, hogy nagy felelősége a mostani gyengébb szereplésben, ami azért messze nem olyan gyenge, mint amilyennek lefestik. 2 kiváló szezon után vhol törvényszerű a visszaesés. Én kiállok mellette. Anno Rijkaardnál a duplázás után volt 2 szezon türelmi idő, ennyi szerintem LE-nek is járna. Persze, csak akkor, ha még érez magában erőt a folytatásra, ha nem, akkor kár erőltetni. Én sajnos azt hiszem, ez utóbbi fog megtörténni, tényleg úgy fest, mint aki kezd megtörni a nyomás alatt, amit én meg is értek, és másoknak is meg kéne érteni, hogy világ egyik legjobb klubjának vezetőedzőjének lenni egyáltalán nem olyan könnyű és király feladat, mint az sokan hiszik.
Én meg azt nem hiszem el, hogy ő ezzel nem volt tisztában.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.28. 11:37:03

zeli39 írta:
Milyen eredmények ?Vagy azt akarod mondani ha nyerünk az az edző dicsősége ha kikapunk meg a játékosok hibája ?Elfelejted az FC Barcelona a világ jelenlegi legjobb klubja az edző munkáját fel sem lehet fedezni a csapat játékában azért az nem megy,hogy kiküldjük a csapatot és majd improvizálnak valamit :-)
Én ilyet nem mondtam, ellenben te akarod megmagyarázni, hogy a korábbi sikerekhez semmi köze nem volt, a mostani gyengébb szereplésér viszont ő a felelős. De nem hibáztatlak érte, a közvélemény jelentős része sajnos igy áll hozzá, nemcsak Luis Enrique-hez, hanem általánosan az edzőkhöz, nem véletlen, hogy a sztárcsapatok olyan gyakran cserélgetnek edzőt. Fergusson volt a kivétel, de öregnek voltak akkora bukásai a MU-val, amiért Enqiquet meglincselnék. Csak ő mellette a szurkolók mindig kiálltak, és ezért tudott újra és újra felállni a padlóról, és megújulni. A Barcelona szurkolók nem ilyenek, már ha szurkolóknak lehet nevezni őket egyáltalán, tisztelet a kivételnek...

De visszatérve Luchora, nem vitatom, hogy nagy felelősége a mostani gyengébb szereplésben, ami azért messze nem olyan gyenge, mint amilyennek lefestik. 2 kiváló szezon után vhol törvényszerű a visszaesés. Én kiállok mellette. Anno Rijkaardnál a duplázás után volt 2 szezon türelmi idő, ennyi szerintem LE-nek is járna. Persze, csak akkor, ha még érez magában erőt a folytatásra, ha nem, akkor kár erőltetni. Én sajnos azt hiszem, ez utóbbi fog megtörténni, tényleg úgy fest, mint aki kezd megtörni a nyomás alatt, amit én meg is értek, és másoknak is meg kéne érteni, hogy világ egyik legjobb klubjának vezetőedzőjének lenni egyáltalán nem olyan könnyű és király feladat, mint az sokan hiszik.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.28. 11:14:03

MisterDJ írta:Nekem az szúrt szemet a tegnapi meccsen,hogy nem nyúlt senkihez és DS-en kivül nem is hozott be mást.
neki minden meccsen ennyi a taktikai repertoárja, nem csak tegnap. rakitic le, AG/DS/turan be. nem tud meccselni, akármilyen az aktuális ellenfél ua. a sémát nyomatja, aztán az MSN vagy megmenti a se**ét, vagy nem.
Kép
MisterDJ
Barça B

2016.11.28. 11:00:06

Évek óta olvasom a fórumot és most jutottam el oda,hogy regisztráljak én is :mrgreen:
Nem gondoltam volna,hogy az első hozzászólásom pont LE topikjában fog létrejönni,de úgy néz ki mégis :D

A jelenlegi állapot enyhén szólva is kaotikus. Pontatlanok, összhang nélküliek vagyunk,de eléggé. Sajnos már elmúlt az az időszak,amikor azt lehetne mondani,hogy az összeszokás hiányzik az újak és a teljes csapat között. Itt egyszerűen arról van szó,hogy LE nem képes a csapatba belekódólni,azt amit 2014/15-ben tett: A sikeréhséget,motiváltságot. Néhány ember motiválatlan a csapatban és emiatt vannak a formahanyatlások(Neymar,Busquets,Rakitic). De az is elképzelhető,hogy LE szivatja a népet és tartogatja az úthengert a tavaszi szezonra,amihez elég nagy szerencse kellene lássúk be. [-X Nekem az szúrt szemet a tegnapi meccsen,hogy nem nyúlt senkihez és DS-en kivül nem is hozott be mást. Ilyenkor tudom fogni a fejemet,hogy bővebb a padunk,mint tavaly és attól függetlenül hogy Iniesta most sérült Gomes helyére simán jöhetett volna Rafinha. #-o Én egyébként támogattam LE-t már az elejétől fogva,de úgy érzem lassan nála is kezd kimerülni a repertoár. Csak nem érzem azt,hogy a csapat számára hasznos lenne egy új edző és edzői stáb beiktatása az elkövetkezendő időszakban. [-X Várjuk ki a szezon végét. Addig történhet bármi. Voltunk már nehezebb helyzetben is. :mrgreen:
"Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat."
- Leo Messi

“A történelem legnagyobb Barcájának volt a motorja, agya és stílusa egyben. Remélem hamarosan visszatér”.
-Carles Puyol mondata Xaviról
palesz77

2016.11.28. 10:55:49

zeli39 írta:Milyen eredmények ?Vagy azt akarod mondani ha nyerünk az az edző dicsősége ha kikapunk meg a játékosok hibája ?
Mindketto hibaja es mindketto dicsosege. De hogyhogy milyen eredmenyek? 2 ev alatt nyert ha jol szamolom 7 kupat, ha a kovetkezo "korszakban" fele ennyire sikeresek leszunk az uj edzovel - lehet csak 2-3 ev mulva, ki tudja -, akkor mar boldogok lehetunk. Azert az idei gyenge teljesitmeny miatt ne feledjuk azt el, hogy regebben miket ert el. Mintha Rijkaard lenne gyengenek titulalva, mert az utolso evei olyanok lettek.

Denist meg Gomest meg azert meg ne temessuk teljesen, mondom ugy, hogy a portugal nekem nagyon nem jon at. Majd ha egy jol funkcionalo kozeppalyan se tudnak fejlodni, akkor lehet mondani, hogy flop igazolasok voltak, de egy olyan csapatreszbe beepulni kulsoskent, ami alapbol se mukodik jol, nem egy egyszeru mutatvany.. Gomes mondjuk az ara miatt kezdo szint kene legyen idvel, ami szerintem sose lesz, de ha Denisszel egyutt hosszu evig elviselik a csere szintet, amit majd stabilan hoznak, akkor se jartunk veluk rosszul.
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.28. 10:41:26

Egyet kell értem a korábbi hozzászólásokkal.Egy séma ha működik henger ha nem csak akadozunk.Sz igazolások közül Umtiti ül csak és Digne csereembernek jobb mint Asriano volt, de se sem Denis, sem Gomes, se Paco nem működik.A fizikális csapatokkal akik végig tudnak presszionálni és letamadni beszorítanak, Busquets iszonyatosan formán kívül Iniesta sérülése miatt pedig nem tudjuk megoldani a, hogy megfelelő kapocs legyen a kp és Messiék közt.Nem tud megfelelően reagálni szóval ha a játékosok nem kapják össze magukat nagyon úgy látom hogy taktikai változtatással LE nem fog megoldani semmit.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.28. 09:50:47

este már leírtam, de most h aludtam rá egyet tartom, h továbbra is az a legnagyobb baja mint anno pepnek volt a vége felé, hogy van egy jól működő sémája és abba próbálja beszorítani a játékot. ez eddig jól működöt, de iniesta nélkül egyszerűen nem bírjuk játszani ezt a hátulról tilitolival építkezünk dolgot. a sociedad a sokadik csapat volt idén aki ezerrel presszionált már a saját 16-osuknál (és bírták is erővel szinte végig) és egyszerűen nem bírjuk felhozni a labdát mert nincsenek meg hozzá azok a kp-sok akik kellenének. ezért nem is jut el a támadóharmadba a labda. ráadásul tegnap a szélsőbekkek se tudtak besegíteni ebbe a kihozós tilitoliba, mert többnyire őket is megfojtották. egyszerűen ha eljutott a labda a rakéta/DS/AG/busi trióhoz kb el is halt a támadásépítés lehetősége. messi meg azzal, hogy játssza az iniesta poziciót senkinek nem tesz jót. ő messze van a kaputól, plusz teljesen "rátorlódik" a kp-sokra (főleg rakétára) akik ezáltal megint nem tudják játszani ami kellene. ilyenkor egy jó edző felállást vált, ha látja, hogy nem megy a kp, akkor lehozza az egyik csatárt, át áll nemtom' 3-5-2-re, de LE kb mint a láma áll ott az oldalvonal mellett aztán annyi a taktikai repertoárja mint anno pepnek, hogy a belső kp-s poszton lecserél vkit és behoz helyére mást. hát ennyire kb én is képes lennék :lol: :lol: :lol: :lol:

mivel szemmel láthatóan képtelen kezelni a helyzetet, nem tudod soha semmit változtatni, az igazolásai egy kivétellel hatalmas floppok, az egyetlen reményünk az maradt idénre, hogy a játékosok saját belátásuk alapján megemberelik magukat és elkezdenek vmit focizni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.28. 08:29:05

Samper írta:Tudom, Peres meg a spanyol ügyészség, meg a bírók - de nem lehet, hogy Zidane egyszerűen jobb edző, mint LE?
Ahogy Rivaldo11 írta, 3 bajnokságot rohadt nehéz megnyerni zsinórban, a Real meg 2012 után nyerhet ismét. Amúgy meg Zidane-nak Ancelotti összerakott egy nagyon jó csapatot (2015-ben elfogytak tavaszra, kb. mint mi idén, ettől még látszott, hogy komoly lehetőségek vannak bennük), majd a Pincér bénázása is kellett, hogy most olyan nagyra legyen értékelve a francia.

Én többre értékelem azt, ahogy LE tette rendbe a csapatot az első szezonjában. Majd ha Zidane is hosszútávon sikeres tud lenni a Reallal, akkor majd átgondolom még egyszer.
Kb egy szint a két edző -gyengék mindketten
Ezzel nagyon nem értek egyet, az eredmények őket igazolják.
Samper
Director del Fútbol

2016.11.28. 08:06:55

Tudom, Peres meg a spanyol ügyészség, meg a bírók - de nem lehet, hogy Zidane egyszerűen jobb edző, mint LE?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.11.28. 07:17:40

Sajnos amíg mentálisan és főképp akaratban néhány játékosunk így áll, és ennyit rak le az asztalra, még a szakmai elemzésnek sincs sok értelme. Tudnak ezek a játékosok futballozni, csak...
Talán nem véletlen, hogy nehéz zsinórban három bajnoki címet behúzni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.28. 06:33:35

Messi előreindulását átvennék. Szándékosan kiszorítják szélre és létszámfölényben vannak. Pique mozgása sem befolyásolja a dolgokat. Robertonak és Messinek lenne lehetősége segíteni. Egyik beindult és nem kapta, másik kocog vissza két emberrel a nyakán. Hátra passz nem volt rossz megoldás. Alapvetően területet kell bejátszani, Denisnek a játszótársai Roberto és Messi azon az oldalt. Nem kavirnyálnak el emberek a területükről. Pl Busqeuts vagy Gomes, Pique stb.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.11.28. 01:59:43

torrestoni írta:Meg van tiltva a Cruyff-Pep féle labdatartás, filozófia?
Nincs megtiltva, de ahhoz olyan mozgás is kell. Egy szitu rohadtul szúrta a szemem meccs alatt, amikor Denist letámadták hátul, és szó szerint senki nem segített neki kihozni a labdát.. Ki is fotóztam most, itt a kezdete, végül meg MAtS-nak hátra kellett passzolnia. Eltelt 3 másodperc, de nem tudta senkinek odatenni a labdát.. Ilyen mozgás mellett nem csoda, ha nem tudjuk átlépni a térfelünket se kb. Lehet hülyeséget mondok, de józan paraszti ésszel. Ott van Gomes tök üresen, ha Messi fellép, elviszi a védőt, Piqué a vonal felé, szintén elviszi, Busi Piqué helyére, Gomes a Messi és Busi közti részre, és a középen álló Soci játékosra 2 ember jut, vagy Businak vagy Gomesnek lehetne tenni a lasztit. Persze lehet ez hülyeség, nyilván tudják ők a dolguk, de nekem baromi fura ez, és rengetegszer van hasonló meccsek közben..
Tromort77 írta:Nem kellene madridosat játszani egy sikertelen szezon esetén sem! Ha ne adj isten idén nem nyernénk egy kupát sem és egész évben így döcögne a játék sem dőlne össze a világ. Apróságokban, de igenis képes volt újat hozni LE eddig. Nem kell az egész csapatot átformálni, nem kellenek radikális változtatások, csak helyére kell tenni a kirakós darabjait. Mind a fejekben mind az eltervezett taktikában rengeteg a hiányosság. Baromi hosszú a szezon. jelenleg nagyon nem jól mutatnak a dolgok, de bízni kell Luchoban és a stábban mert rászolgált már bőven.
Ezzel viszont amúgy egyetértek. 2 éve is a Soci meccs után jött el a világvége sokaknál - én is akkor éreztem úgy, hogy ez már átlépett egy visszafordíthatatlan határt, micsoda megérzéseim vannak.. :lol: -, utána is egy madridi csapattal rangadóztunk, aztán tudjuk mi lett. Reméljük a történelem megismétli önmagát.. :mrgreen:

Más:
Luis Enrique: "It was the worst game of our era. ... Real Sociedad were far better than us. It was a miracle that we arrived at half time 0-0. We could have won, but it would have been unfair. ... Focusing on the result, it’s the most positive result of the season. It’s almost a miracle that it’s ended 1-1."

Ez a nyílt önkritika tetszik, remélhetőleg tudja is mi a teendő.
Lezárt