visca el barca írta:LG írta:Véletlen lenne, hogy pont a Klasszikus előtt jön ilyen hír? Az igazságtartalmától függetlenül gyökérségnek tartom az időzítést.
ők is így szokták.
a sport.es amugy alba-umtiti-piq-masch védelmet vár. sztem is sanszos h nem fog robival kockáztatni, ilyen meccsre kevés lehet (vagy csak lassú)
Természetesen tőlük is az, én azt akarom, hogy a pályán verjük meg őket, mindenféle trükkök, megzavarás nélkül. A pszichológiai hadviselést is elfogadhatónak tartom egy szintig, de ez túlmegy rajta. Ha igaz is a dolog, szerintem korrekt lett volna mondjuk hétfőn robbantani a hírt, a hétvége legyen csak a Klasszikusé.
A védelem: korábban itt a topicban én is írtam, hogy talán ez lenne a jobb, vagy legalábbis a biztosabb. Viszont ezzel a támadásokat szinte fel is adjuk a jobbszélen, főleg, ha Messi megint középpen lesz a meccs nagy részében.
Olvastam olyan verziót, amiben SR a középpályán van Rakitic helyén, ezzel a védelemmel megspékelve, szerintem az lenne talán a legjobb, örülnék, ha Lucho meglépné.
Ebben látok fantáziát, talán tényleg ez lesz a legjobb felállás.
Visszatérve CR-hez: én eltudom hinni, hogy a barcás médiának nincs köze hozzá, de akkor is, szerintem ha korrektek az újságírók, várnak pár napot.