Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 12:25:36

palesz77 írta:
LG írta:Ha mondjuk CR lesz a jobbszélen, azért nyugodtabb vagyok, ha ő van a pályán, és nem SR, akit amúgy nagyon birok, de lehet, hogy ez most még nagy falat lenne neki,
Na én ettől mondjuk pont nem tartanék, Isco és Marcelo inkább akik veszélyesek rá szerintem. CR már nagyon nem az a jól cselező játékos mint aki volt, a kezdősebessége is megkopott, szerintem a Realban van legalább 5-6 játékos, akik nagyobb veszélyt okoznának Robinak. 16-osra berobbanva lehetne egyedül baj, de ott meg általában Piquének kéne úgyis fognia, főleg ha felugrik fejelni, ott se Maschnak, se Robinak nincs esélye, emberünk a holdig felugrik sokszor majdnem.
Lendületből azért még bőven verni szokta az embereket. De igazad van, az elmúlt Klasszikusokon tényleg nem a széleken jelentett veszélyt, hanem Piquevel vívták meg a saját meccsüket a pályán, meg az utóbbi időben a közösségi médiában is. :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.03. 12:14:36

LG írta:Ha mondjuk CR lesz a jobbszélen, azért nyugodtabb vagyok, ha ő van a pályán, és nem SR, akit amúgy nagyon birok, de lehet, hogy ez most még nagy falat lenne neki,
Na én ettől mondjuk pont nem tartanék, Isco és Marcelo inkább akik veszélyesek rá szerintem. CR már nagyon nem az a jól cselező játékos mint aki volt, a kezdősebessége is megkopott, szerintem a Realban van legalább 5-6 játékos, akik nagyobb veszélyt okoznának Robinak. 16-osra berobbanva lehetne egyedül baj, de ott meg általában Piquének kéne úgyis fognia, főleg ha felugrik fejelni, ott se Maschnak, se Robinak nincs esélye, emberünk a holdig felugrik sokszor majdnem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 12:12:16

recrea írta:Hát engem cseppet sem nyugtat meg, ha Masch kikerül a szélre. Kicsit sem.
Nagyon megmaradt benned a RC elleni meccs, de előtte remek sorozata volt jó meccsekből. 1 meccs miatt meg szerintem még ne írjuk le. Ha mondjuk CR lesz a jobbszélen, azért nyugodtabb vagyok, ha ő van a pályán, és nem SR, akit amúgy nagyon birok, de lehet, hogy ez most még nagy falat lenne neki, + a kp-n is égető szükség lenne egy jó Robira - nálam ez utóbbi a döntő érv.
recrea
Llegenda del Barça

2016.12.03. 11:55:07

Hát engem cseppet sem nyugtat meg, ha Masch kikerül a szélre. Kicsit sem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 11:41:03

visca el barca írta:
LG írta:Véletlen lenne, hogy pont a Klasszikus előtt jön ilyen hír? Az igazságtartalmától függetlenül gyökérségnek tartom az időzítést.
ők is így szokták.

a sport.es amugy alba-umtiti-piq-masch védelmet vár. sztem is sanszos h nem fog robival kockáztatni, ilyen meccsre kevés lehet (vagy csak lassú)
Természetesen tőlük is az, én azt akarom, hogy a pályán verjük meg őket, mindenféle trükkök, megzavarás nélkül. A pszichológiai hadviselést is elfogadhatónak tartom egy szintig, de ez túlmegy rajta. Ha igaz is a dolog, szerintem korrekt lett volna mondjuk hétfőn robbantani a hírt, a hétvége legyen csak a Klasszikusé.

A védelem: korábban itt a topicban én is írtam, hogy talán ez lenne a jobb, vagy legalábbis a biztosabb. Viszont ezzel a támadásokat szinte fel is adjuk a jobbszélen, főleg, ha Messi megint középpen lesz a meccs nagy részében. :roll:
Olvastam olyan verziót, amiben SR a középpályán van Rakitic helyén, ezzel a védelemmel megspékelve, szerintem az lenne talán a legjobb, örülnék, ha Lucho meglépné.
Ebben látok fantáziát, talán tényleg ez lesz a legjobb felállás.

Visszatérve CR-hez: én eltudom hinni, hogy a barcás médiának nincs köze hozzá, de akkor is, szerintem ha korrektek az újságírók, várnak pár napot.
palesz77

2016.12.03. 11:34:14

LG írta:Véletlen lenne, hogy pont a Klasszikus előtt jön ilyen hír? Az igazságtartalmától függetlenül gyökérségnek tartom az időzítést.
Ezt nem a Mundo vagy a Sport kukázta elő, a Football Leaks meg nem hiszem, hogy a Barcához húzna, ezért most dobta be a sajtónak CR ügyét..

Arra amúgy kiváncsi leszek, hogy mi lesz ebből, ha tényleg igaz. Messi 4 millióért bíróságra járt 1 évig, el is ítélték, ez meg egy hangyányit nagyobb kaliberű összeg..
visca el barca írta:a sport.es amugy alba-umtiti-piq-masch védelmet vár. sztem is sanszos h nem fog robival kockáztatni, ilyen meccsre kevés lehet (vagy csak lassú)
Olvastam olyan verziót, amiben SR a középpályán van Rakitic helyén, ezzel a védelemmel megspékelve, szerintem az lenne talán a legjobb, örülnék, ha Lucho meglépné.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.03. 11:27:49

ők is így szokták.

a sport.es amugy alba-umtiti-piq-masch védelmet vár. sztem is sanszos h nem fog robival kockáztatni, ilyen meccsre kevés lehet (vagy csak lassú)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 11:20:21

Véletlen lenne, hogy pont a Klasszikus előtt jön ilyen hír? Az igazságtartalmától függetlenül gyökérségnek tartom az időzítést.
Kash
Entrenador del Barça

2016.12.03. 11:03:46

JCruyff írta:Mondjuk mi, mint Barcelona szurkolók két témában jobb ha csendben maradunk: a bírózás meg az adócsaló játékosok.
Mi közünk nekünk szurkolóknak az adócsalásukhoz? Vádolgatunk mi bárkit is adócsalással? A bírózás egy dolog, én nem szoktam mondjuk, de ha Ronaldo adótcsalt, az igenis kerüljön napvilágra, nehogy már csak minket sarazzanak...Képesek éveket is nyomozni ilyen ügyek kapcsán, csakhogy a nagy neveket bemocskolják, a szűk-látokörű emberek pedig cuppannak rögtön, hogy "Ó ez adótcsalt? Többet nem a példaképem és remélem lecsukják 50 évre"
Kép
JCruyff
Barça C

2016.12.03. 10:33:10

Mondjuk mi, mint Barcelona szurkolók két témában jobb ha csendben maradunk: a bírózás meg az adócsaló játékosok.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 10:23:33

visca el barca írta:Hét év alatt 150 millió eurónyi bevétele adóparadicsomokba menekítésével, vagyis jelentős mértékű adóelkerüléssel vádolja a Football Leaks Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgóját. A német Der Spiegel, a brit The Sunday Times és a portugál Expresso nevével fémjelzett, hatvan újságíró mintegy hét hónapnyi kutatómunkájával feldolgozott adatrengeteg a következő hetekben sok érdekességgel szolgál majd – ígérte péntek esti bejelentésében a Football Leaks.
hazugság és rágalom.
Tudod,hogy csak nálunk játszanak adócsalók, náluk nem, ők makulátlanok.
Megint a média elhiteti ezt az emberekkel...
ahogy elhitették azt is,hogy a barca jó csapat, és hogy Messi jó játékos. :^o
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.03. 10:10:50

Hét év alatt 150 millió eurónyi bevétele adóparadicsomokba menekítésével, vagyis jelentős mértékű adóelkerüléssel vádolja a Football Leaks Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgóját. A német Der Spiegel, a brit The Sunday Times és a portugál Expresso nevével fémjelzett, hatvan újságíró mintegy hét hónapnyi kutatómunkájával feldolgozott adatrengeteg a következő hetekben sok érdekességgel szolgál majd – ígérte péntek esti bejelentésében a Football Leaks.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.02. 17:56:26

palesz77 írta: Tényleg nagyon jó, bár én csak a taktikai részeket olvastam el. Faja amúgy az a blogger, aki írta a védekezésről szóló postot, amit szintén megosztott itt valaki ugye?
Igen, ő az.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77

2016.12.02. 17:51:49

Tényleg nagyon jó, bár én csak a taktikai részeket olvastam el. Faja amúgy az a blogger, aki írta a védekezésről szóló postot, amit szintén megosztott itt valaki ugye?
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.02. 16:30:06

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Leon
Director del Fútbol

2016.12.02. 12:43:04

Méghogy Ronaldo meg Messi nem hasonlítanak egymásra: :mrgreen:

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... jogok.html" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Veidt_madridista
Madridista

2016.12.01. 15:32:53

JCruyff írta:Ha már Odegaard.

A Marca szerint Zidane szeretné ha Mariano és Odegaard azonnal kölcsönbe mennének a fejlődésük érdekében.
Nem meglepo, mar nyaron lehetett sejteni hogy ez lesz. Ahogy palesz emlitette, Odegaard mar tavaly elment volna de a kora miatt jogi akadalyok voltak, de a Rennes azota is itt kopogtat az ajton, plusz a Monchengladbach is bejelentkezett erte. Mariano szinten elment volna (ahogy a masik Castilla csatarunk, Mayoral) de mivel Benzema serulessel kuzdott a szezon elejen es siman benne volt egy 2-3 honapos kihagyas is, igy inkabb itt tartotta ot Zidane telig.
Kép
JCruyff
Barça C

2016.12.01. 14:00:14

Ha már Odegaard.

A Marca szerint Zidane szeretné ha Mariano és Odegaard azonnal kölcsönbe mennének a fejlődésük érdekében.
Chino
Llegenda del Barça

2016.12.01. 12:05:38

palesz77 írta:
Chino írta:Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.

Alenaval kapcsolatban most nem osztom palesz véleményét. Tény, hogy nem volt kiugró, de bőven voltak olyan megoldásai, amiken látszik, hegy nem egy nyeretlen kétéves.
Na, ezt köszi, így már kicsit jobban elfogadom a dolgokat róla, de látatlanba nem tudtam.. :D

Ezt meg nem értem, mikor mondtam én ilyet róla? :-k
A másik topicban írtadra reagáltam a tegnapi meccsel kapcsolatban. Én nem láttam, hogy olyan sok labdát adott volna el, kis területen is inkább az előrejátékban voltak gondok, a 16-os környékén, de ott ne is nagyon voltak társai. Plusz egy Carbonell, illetve Denis volt a partnere
a kp-n ami nem könnyítette meg a dolgát. De én sem emelném piedesztára, de szerintem nem volt rossz bemutatkozás. Voltak pluszba olyan megoldásai is, amiken látszik, hogy átlag fölötti játékos. (bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok és tudat alatt a B-beni teljesítménye is előttem volt. De ez már nagyon off.
palesz77 írta:
Legalabb onkritika van, szerintem se volt tul jo mezonyben. A golja nagyon megdobja, baromi nagy loket volt, es biztato is, hogy debutalasakor, 0-1-nel ezt meg merte huzni, eleg jo karakterre vall szerintem. De ennek ellenere kis teruleten gyenge volt nagyon, es sok labdat adott el feleslegesen. De kezdesnek nem volt rossz.. :D

Ugyes gyerek tenyleg, de en meg nem lattam meg benne a klasszisjeloltet. Remelem ramcafol majd.. :)
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.12.01. 10:37:16

Chino írta:Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.

Alenaval kapcsolatban most nem osztom palesz véleményét. Tény, hogy nem volt kiugró, de bőven voltak olyan megoldásai, amiken látszik, hegy nem egy nyeretlen kétéves.
Na, ezt köszi, így már kicsit jobban elfogadom a dolgokat róla, de látatlanba nem tudtam.. :D

Ezt meg nem értem, mikor mondtam én ilyet róla? :-k
Chino
Llegenda del Barça

2016.12.01. 09:01:26

Bob_Marley írta:Én sem láttam bele többet, csak azt hogy 17 évesen nem tud kitűnni ott sem ahol tolja és nem predesztinálja arra amekkora "hype" volt. Halilovic előrébb volt mint ő most.
Azt hogy hogyan kezeli a labdát azzal nálam nem lehet meccset nyerni.

James mentálisan ki van készülve, ott egyértelműen arra megy a játék, hogy találjon vagy találjanak neki más csapatot.
Most Bob-bal értek egyet. Néhány Castilla meccset néztem, hogy hogyan is állnak a túloldalon a fiatalok, de a kis norvég nem tűnik annyira ki. Ha nem lenne az a hype körülötte kis túlzással egy lenne a sok közül. Halilovic, de még mondjuk Rafinha vagy Denis is jobban kiemelkedett egy osztállyal feljebb. Aztán lehet, hogy megtáltosodik, de eddig nem látom benne a klasszist.

De visszatérve a Realra és Ödegaardra, bár olyan sok meccset nem néztem és lehet, hogy még nagyon fiatal, de ha nem úgy hívnák és nem ennyiért érkezett volna nem hiszem, hogy ennyit beszélnénk róla.
Amúgy odaát sem vannak túlságosan elájulva tőle.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.30. 23:13:44

Konkrétan a srácról nem írnek, mert nagyon keveset láttam játszani, de alapvetően Palesszel értek egyet, nézni is kell a meccseket, mert a statisztika nagyon megtévesztő tud lenni, pl. biztonsági játékkal is össze lehet hozni nagyon jó passzmutatókat, aki többet kockáztat, nyilván többet is hibázik.

Az igaz, hogy az elemzések fejlődésével egyre átfogóbb képet kaphatunk statisztika alapján egy játékosról, de még mindig messze nem tökéleteset.
palesz77

2016.11.30. 22:53:58

Bob_Marley írta:És én mikor nézem a gól vagy gólpassz statokat? :D Ezt személyes sértésnek veszem. :D
Azt hittem nincsenek olyan forrasaid, hogy a harmadosztalybol reszletes statisztikakat szerezz, de ez alapjan ugy tunik tevedtem, sajnalom. :cry: :mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.30. 22:30:39

Szerintem is tulertekelt. Vicc, hogy anno milyen szerzodest raktak le neki a semmire. En mar azt hittem vegleg annyi neki de latom meg a Castillaba legalabb ott van.

Kivancsi vagyok a hetvegi meccsre. Most mar azt mondom hogy lehet hogy valami varatlant kene huzni Luchonak hogy nyerjunk, de mindenesetre abban biztos vagyok hogy Ronaldo sokkal jobban fog jatszani a meccsen mint Messi, hiszen ugye o 2016 aranylabdasa egyertelmuen. Tehat ha esetleg Messi egeszen veletlenul jobban fog teljesiteni mint CR az csak valami fatalis veletlen lehet. :shock: :shock:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.30. 22:06:28

Pont a Ligue1 annyiból jó lehet ott ott aztán kell majd kapkodja a lábait.

És én mikor nézem a gól vagy gólpassz statokat? :D Ezt személyes sértésnek veszem. :D
Labdabiztonság, párharc ez a kettő határozza meg ma a játékot véleményem szerint főleg kp-n. Elsőben jó, de fizikálisan nagyon gyengének érzem. Harmadosztályban meg azért gólok, gólpasszok is jobban kijönnek mert akkora a szakadék csak hogy némileg cáfoljam az első mondatot, de nem elsődlegesen ezek számítanak, de ennyire lent azért ebben is ki kellene emelkedni.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése