2016.12.03. 11:41:32
Megye 1-es gól volt, nem először a szezonban. Hagytuk simán lefejelni a labdát, Mascht megkerülték (sokadik hibája idén), Pique meg berúgta azt a labdát, ami lehet be se ment volna. Ötletem nincs, h ezek a túlfizetett sztárok mégis hol a francba vannak fejben, ha nem a mérkőzésen. Az, h nem mentek a gólszerzővel, nem tartom hibának, eleve nehéz rá reagálni, másrészt meg látták, h Masch helyzetben van...mióta utánarepültünk nyalni neki az új szerződésért, azóta nekem nagyon antipatikus, ezt tetézve hozza a nagy semmit eddig ősszel. Sokkal jobban örülnék, ha a francia kezdene.
Ma ilyen hibák nem férnek bele, főleg, h a Real rohadt sok gólt lő a másik csapat hibájából. Nem szeretném, ha megint töketlenül mennénk fel a pályára, azt szeretném látni, h mi vagyunk a motiváltabb csapat és mi megyünk nekik, mi akarunk jobban nyerni. Ezt ősszel kevés meccsen láttam, ezzel van a problémám. Ahogy Palesz írta, nem kell nyerni, hajtani kell meg fejben ott lenni, ha ez megvan, akkor örülök, ha emellett lefociznak minket, akkor megérdemlik. Ne csak a mezt dobjuk ki a pályára, mert attól már rosszul vagyok idén.
Továbbá néhány meccs előrevetítette idén, h mi várható Iniesta nélkül...legfőképp fájdalom.