Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem Kloppot vagy Simeonét nem fogják egy könnyen elengedni.Náluk meg komolyabbat jelenleg, nem nagyon tudok erre a padra.visca el barca írta:
teljesen fogalmatlan, remélem nyáron lemond és keresünk vmi komolyabb kalibert
Ebbe a gólok nem mennek be dologban az a helyzet, hogy az edzőnek olyan szinten fejbe rendbe kell tennie a játékosait, hogy igenis tudjanak koncentrálni, erre idén a legjobb példa Costa. Tavaly az emberünk csak undortító stílusban tudott játszani, pofázott mindenkinek, hagyta ki a ziccereket, egyszerűen 0 volt. Mióta Conte az edző, gyakorlatilag 180 fokos fordulatot vett és egy elnyomhatatlan csatár, aki csukott szemmel is eltalálja a kaput. Na ezért nem mondanám, hogy nem az edzőn múlik, hogy bemennek-e a gólok, mert manapság nem csak taktikusnak kell lennie egy edzőnek, de egyben Psichológusnak is, aki a mentális gyengeségekre találja meg a megoldást.ZBarca írta:Én mondjuk védeném, mivel nem ő tehetett róla, hogy nem mentek be a helyzetek. A gólunk után nagyszerűen játszottunk, ott simán eldönthettük volna, nem így lett. Én a maiban nem érzem hibásnak, bár nem vagyok valami nagy taktikai zseni, de szerintem a cseréi is érthetőek voltak, nyilván a csapatnak még mindig vannak hibái, de gondolom ezt ő is tudja és folyamatosan dolgozik rajta. Szóval szerintem most nem ő volt a ludas, kihagytuk a helyzeteinket, majd a végén egy fejessel döntetlenre mentették.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy miért nem megy annyira a csapatnak - azon kívül, hogy balszerencse. Gondolom nem felejtett el taktikázni, a keret pedig semmivel sem rosszabb, mint mondjuk a triplázós szezonban.
Mindenesetre én bízok benne, 2015 januárjában is a Sociedad és az Atma elleni meccsek között ég és föld volt a különbség, ráadásul a két mérkőzés között egyetlen egy hét telt el, úgyhogy tud ő csodát tenni.
főleg h a vak is látta, h a realnak annyi a taktikája h ívelget... erre behoz egy 160 centi 40 kilós gyereketLG írta:Umtiti padon hagyása luxus volt.
Korrekt. EGyetértek.Andris írta:Egy hangyanyi ketsegem sincs h el kell kuldeni ot, meg kell szabadulni ettol az allapottol. Egy hullagyenge madridot nem tudtunk megverni, mert Iniesta hiaba egeszseges, ul a padon. Messi hiaba a vilag legjobbja, ha meg van neki engedve h vegigsetaljon egy meccset. Szerintem Suarezzel fejben amobaznak mikor az ellenfel tamad. Csak aki vak vagy teljesen ostoba az nem latja h Neymar vergodik, egy 23 eves jatekosnak meg kell tanitani hogy hogyan hasznalja a kepessegeit, valami borzalmas amit a szelen muvel. Megvar harom jatekost a labdaval es legjobb esetben bedobas.
Gomesnek es Robertonak fogalma sincs hogy merre kene futkorasznia, Rakitic pedig tovabbra is jobb bekket jatszik. Es egyik sem az o hibajuk, egyszeruen semmi elkepzeles nincs arrol h kinek mit kene megvalositani, vagy teljesen megallapithatatlan es nyilvanvaloan nem is mukodik.
Volt 30 perc amig a madird azt se tudta hol van, annyira bennuk volt az utes, es vegig lezengtuk az egeszet.
Es a vegen az egyetlen csere, amibol garantalni lehetett h meg lesz ot madirid szabadrugas.... A torok a kozeppalyara, h meg veletlen se legyen egyetlen teljesen artalmatlan szituaciobol se tiszta szereles vagy visszaszoritas.
Teljesen ki vagyok akadva azon amit lattam, annyira rossz volt szinte minden tekintetben, es teljesen a sajat hibankbol. Nekem elegem van.
Ugy erzem fontos hozzatennem, hogy mindez addig fogalmazodott meg bennem, amig vezettunk egy nullara, es teljesen egyertelmunek tunt a gyozelmunk is, foleg a madrid jateka es Iniesta miatt. Nem pedig duhomben a meccs utan.
Rengeteg igazság van abban amit írsz, sajnos.Andris írta:
igazad van, jó cikk, már amennyire az én "szolíd" angol tudásommal átrágva magam - megértettempalesz77 írta:LUIS ENRIQUE IS THE WORST COACH IN THE WORLD AND HERE IS WHY:
Egy nagyon jó cikk Luchoról és a megítéléséről, sajna angoltudás szükségeltetik hozzá. Ahogy olvastam, sokszor magamra is ráismertem - sajnos vagy nem sajnos -, ajánlom tényleg mindenkinek, kicsit elgondolkozik az ember a dolgokon utána - én legalábbis..
Ez pontosan így van, többször volt belőle gond, h eljátszotta a nagyhalált, és nem fújták be...most épp kulcsfontosságú gólt kaptunk belőle. Ha labdával foglakozik, akkor megvan neki, sztem én is megoldottam volna ezt a szitut, annyira egyértemű volt, mit kellene csinálnia.csababarca írta:Vela egy piszok jó csatár, nem kell idekeverni mintha azt írtam volna,hogy gyenge.Yokozuna írta: Ki nyomta el őt? Ha Velára gondolsz a gólnál, az nyilvánvaló lerántás volt, finoman kivitelezve. Az az 50 kilós emberke egyébként bolondot csinált belőlünk nem egyszer.
De attól még hogy jó játékos, Mascherano gyenge volt a szituációnál, eleve ki kellett volna rúgnia a labdát onnan, de ha már azt választotta,hogy fedezi, akkor álljon be keményen, mert ez a legrosszabb megoldás volt...
Mindegy, lényegtelen, nem először csinálja ezt az argentín sem, könnyen megadja magát ő is, várva az isteni sípszót.
Vela egy piszok jó csatár, nem kell idekeverni mintha azt írtam volna,hogy gyenge.Yokozuna írta: Ki nyomta el őt? Ha Velára gondolsz a gólnál, az nyilvánvaló lerántás volt, finoman kivitelezve. Az az 50 kilós emberke egyébként bolondot csinált belőlünk nem egyszer.
Ki nyomta el őt? Ha Velára gondolsz a gólnál, az nyilvánvaló lerántás volt, finoman kivitelezve. Az az 50 kilós emberke egyébként bolondot csinált belőlünk nem egyszer.csababarca írta:Az sem állapot hogy MAscheranot elnyomják 50 kilós emberkék. Ezek motivációs, koncentrációs gondok is, ezen könnyebb javítani, mint hogy 2 tizeddel gyorsabban fusson valaki.
Kovbal88 írta:
Holott itt az esély zárkozni, de kizártnak tartom, hogy nyerjünk, hónapok óta nem láttam egy jó Barcát.
az a baj, hogy az új játékosok kb minden 3. meccsen kezdők (paco 5 meccsenként), így meg esélyük sincs h bármelyik is formába lendüljön, ahhoz állandóan játszaniuk kellene... most meg már azt sem lehet tolni, hogy majd játszatja őket a sörmeccseken, mert ha 7végén kikapunk idén már nem lesz sörmeccs a bajnokságban, mert nem fér bele több vereség/xcrixus írta:Abból a pénzből, amit Gomes-re és Paco-ra kidobtunk, jöhetett volna egy kezdő szintű jobb-bekk és még maradt is volna.
Ez lehetett nagyon fontos beszélgetés - sorozat a csapat és a saját jövőjéről is. Szombat - vasárnap valami kiderül.S.Agüero írta:Luis Enrique had a private talk with all players today and discussed what happened in Anoeta for 20 minutes. [Mundo Deportivo]
Deja vu, if you know what i mean...