Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.04. 11:39:27

randomguy írta:
knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Sergi Roberto név nem mondd semmit?

Igen, beépítette, csak teljesen máshova ahova kellett volna.
Megnézném ha Carvajal játszana Modric mellett a kp-n, vagy LV-t benyomná Zidane középhátvédnek.

+1 a beépítésért, -1 a posztért ahova erőlteti.

Az igazolásait meg hagyjuk, azt a pénzt amit elszórt az Arda-Gomes kettősre, mehetett volna Verratiért, Matuidiért, vagy akárkiért, akiben van sebesség, ütközőerő, stb...
Tényleg az utóbbi két nyáron Umtiti az aki jött, és tényleg lehet kezdő.
Kár volt igazolnunk amúgy, semmit nem jelentenek azok,akik jöttek,de semmit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
crixus
Entrenador del Barça

2016.12.04. 10:36:25

Normandia írta: Nem feltétlenül az ő hibája. Biztosan hibázott és hibázik, de melyik edző nem teszi. A csapat sincs a csúcson, ami tavasszal bement az most nem. Úgy összességében van gond a csapattal és nem emelhető ki egy egy személy. Se elöl se középen nem vagyunk toppon, ennyit pedig egyetlen csapat sem bír el. Mondom ezt annak az LE-nek a védelmében, akit igencsak kritikusan néztem az első félévében és nem örültem, hogy őt választották annak idején a Barca edzőjének.
Pedig az igazolásokban LE is vastagon benne van. Olyan embereket igazoltunk, akiknek nálunk nincs igazi posztja. Turan az Atletico-ban sosem játszott középső kp-t, szélsőként sem épp az volt a játéka, mint nálunk kellene legyen. Vidal személyében szélső támadót igazoltunk jobb bekk posztra. Paco egyértelműen túl statikus és a fizikuma sincs meg ahhoz, hogy legyűrje a védőit. Andre Gomes meg semmi olyat nem produkált, ami indokolta volna a közel 40 milliós kivásárlási árat, ráadásul nálunk talán Rakitic posztja feküdne neki a legjobban, de ott játszott eddig a legkevesebbet. Ezeket az igazolásokat pedig a saját nevelésű játékosaink kárára tettük. Grimaldo-Digne (bár a francia szerintem nem rossz, bár jó sem), Gomes,Turan-Suárez,Rafinha,Roberto, Paco-Munír. Ugyanakkor a távozó Alves helyére nem hoztunk megfelelő pótlást. Ez az igazolási politika engem nagyon emlékeztet a Gaspart-éra igazolásaira. Petit, Christinaval, Mendieta, Rochemback, Geovanni, stb. =D> Eredmény hasonló.

Ennek ellenére idén nem egészen Lucho a ludas. Nem ő a hibás azért, mert Neymar balf.sz a kapu előtt vagy Suárez nem tud két egyeneseset rúgni a labdába és még folytathatnám. A lényeg annyi, hogy hiába kézenfekvő Lucho-t elővenni (én is ezt tettem az elején), de érdemes belátni, hogy itt inkább a játékosokkal van a baj. És náluk sem az akarás az, ami első sorban hiányzik. Turan, Paco, Vidal, Mathieu négyestől meg kellene szabadulni mihamarabb és igazolni egy minőségi bekket a jobbosra, egy mozgékonyabb csatárt és Roberto-t mihamarabb visszatenni a középpályára.
randomguy
Capitá del Barça

2016.12.04. 09:45:36

knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Sergi Roberto név nem mond semmit?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára randomguy 2016.12.04. 13:32:38-kor.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
knor
Jugador del Barça

2016.12.04. 09:44:57

Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Normandia
Director del Fútbol

2016.12.04. 08:43:20

Azért nem sámli itt egy pár ember.:-D Küldjük el, nem ért hozzá, rosszúl cserél stb. Két évig meg ment a hozsánna, hogy hű meg ha, mennyi új elemet hozott a játékunkba. Most meg megy a savazása rendesen, mintha a cseréje egyből megoldaná a csapat gondját. Nem ő lett kevesebb, nem a játékosok lettek gyengébbek, egyszerűen nem megy most. Nem lehet évente Iniesta, Xavi tipusu játékosokat találni a piacon, mert nincsenek. Próbálkozott ő legalább megközelithetőleg igazolni ilyeneket, de nem igen sikerült. Nem feltétlenül az ő hibája. Biztosan hibázott és hibázik, de melyik edző nem teszi. A csapat sincs a csúcson, ami tavasszal bement az most nem. Úgy összességében van gond a csapattal és nem emelhető ki egy egy személy. Se elöl se középen nem vagyunk toppon, ennyit pedig egyetlen csapat sem bír el. Mondom ezt annak az LE-nek a védelmében, akit igencsak kritikusan néztem az első félévében és nem örültem, hogy őt választották annak idején a Barca edzőjének.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Samper
Director del Fútbol

2016.12.04. 05:57:36

brownieheaven írta: Ha mar nevekkel dobalozunk, mindig titkon remeltem hogy Luis Enriquet Unai Emery valtja majd a kispadunkon :oops: bar a PSG-s munkajat nem kovetem, ott eddig nincs osztatlan sikere tudtommal.
Vagy Eusebio, a klub ugyse szeret tul messze menni a kalyhatol, az o stilusa meg passzolna hozzank. Igaz, nagy ugras lenne neki a valtas, de ez Luchonal se volt maskepp.
Eusebio vágta haza a B csapatunkat is a kiesésig. Biztos csőd olyan játékosokkal, akik nem néznek rá fel. A következő edző személyének megtalálásához tudni kell, hogy Messi hosszabbít-e, vagy sem.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.04. 01:33:00

Luis Enrique: Arda foul? “The instructions were very clear: don’t commit fouls, especially when Madrid players have their backs to goal. A manager’s orders are clear and concise. But it’s easy where we are; the people who have it hard are the players. I wouldn’t focus it on one player [Arda]."

Valaki asszem kap(ott) egy fejmosást meccs után.. :lol: Mondjuk jogosan, de a saját hülyesége volt, hogy behozza a törököt a középpályára, amikor az esetek döntő többségében flop ott.
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.12.04. 01:11:47

Yokozuna írta:Ranieri! De a helyében nem vállalnám.
Te egyre okosabbakat mondasz.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.12.04. 00:59:59

Ranieri! De a helyében nem vállalnám.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.12.03. 23:29:04

Azt nem ertem, hogy Iniesta helyen miert egy Gomsehez ragaszkodik, amikor Denis meg Rafinha is megmuattak mar tudasukat nagyobb meccseken? Ehelyett mindkettot bohockodni kuldte be a Hercules ellen, hogy ma maximum idohhuzo cserere legyenek alkalmasak.

Ha mar nevekkel dobalozunk, mindig titkon remeltem hogy Luis Enriquet Unai Emery valtja majd a kispadunkon :oops: bar a PSG-s munkajat nem kovetem, ott eddig nincs osztatlan sikere tudtommal.
Vagy Eusebio, a klub ugyse szeret tul messze menni a kalyhatol, az o stilusa meg passzolna hozzank. Igaz, nagy ugras lenne neki a valtas, de ez Luchonal se volt maskepp.
randomguy
Capitá del Barça

2016.12.03. 21:58:17

knor írta:Thomas Tuchel
ő épp csapatot épít dortmundban. 2-3 év eltelte előtt sztem esélytelen h távozzon
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.03. 21:54:34

Arda behozatala tavasszal szétszedte a középpályát, erre most is behozza, hogy a végén csináljon egy ostoba szabálytalanságot, amire semmi szükség, és elmegy a meccs.. Nem értem ezt komolyan, Arda millió +1 alkalommal bizonyította már, hogy nem való a középpályára, miért erőltetjük ott? Mindegy, nem is rágódok már ezen, elkönyvelem ezt egy ilyen szezonnak, aztán max kellemesen csalódok. Amúgy ezzel komolyabb bajom sincs, mert nem lehet mindig nyerni, egyedül az zavar, hogy ilyen buta, ismétlődő hibákat követ el számtalan alkalommal..

Umtitit mondjuk én megértem részben, szokás mondani, hogy működő védelmet ne bonts meg. Így utólag tényleg kellett volna, de nálam ez nem verte ki speciel a biztosítékot, az is elsülhetett volna ugyanúgy rosszul, mert nem vette még fel a meccs ritmusát..
LG írta:Tromort77!
Én kiálok Lucho mellett, de szerintem nem lesz már itt sokáig, és nem azért, mert annyira rosszak lennénk vele, hanem mert hosszútávon nem lehet bírni a nyomást, ami rá nehezdik, szerinem eredményektől függetlenül feláll a szezon végén, de legkésőbb 17 nyarán.
Egyetértek.
knor írta:Thomas Tuchel
Vagy Sampaoli. De volt szó Oscar Garciáról régebben még, nekem vele se lenne bajom az alapján a néhány meccs képe alapján amit tőle láttam, de ő lenne a legkockázatosabb. Nyilván mindegyikük az lenne amúgy, de én őket el tudnám képzelni itt akár.
csababarca írta:
Andris írta:Gomesnek es Robertonak fogalma sincs hogy merre kene futkorasznia, Rakitic pedig tovabbra is jobb bekket jatszik. Es egyik sem az o hibajuk, egyszeruen semmi elkepzeles nincs arrol h kinek mit kene megvalositani, vagy teljesen megallapithatatlan es nyilvanvaloan nem is mukodik.
És igazad van abban is, hogy sok játékosunk bele van kényszerítve posztokba, feladatkörökre. De nincs elmagyarázva nekik,hogy ott mi is lenne a feladat, hova kell mozogni, hova kell visszazárni. (Roberto, RAkitic,Gomes)
Olyan kb mint amikor minket serdülő meccs előtt felrakott a pályára az edző.
Csabika, balfutó mehet? Bólintottam, örültem,hogy kezdhetek, de fogalmam nem volt,hogy mit is kéne bejátszanom. Következő meccs, csereként szóltak, vkp mehet? Mehet persze, majd megoldom.
Na kb ezen a szinten vagyunk most a barcánál is úgy érzem. Vagyis nem érzem, hanem látom.
Ezek meg nagyon jó gondolatok szerintem, én még magamba se tudtam így megfogalmazni, de ezzel nagyon egyetértek. Tényleg úgy tűnik külsősként sokszor, hogy így van sajnos.
knor
Jugador del Barça

2016.12.03. 20:36:56

Thomas Tuchel
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 20:19:40

Andris! Én korábban írtam Kloppról, hogy egyenlőre én látnám szívesen, de a későbbiekben, ha a mostani húzóemberek (elsősorban Ini és Messi) kiöregednek, és új csapatot kell építeni, akkor szívesen látnám. Akkor már nem lesz annyi törpénk, sőt, az utóbbi időben is igazoltunk pár nagyobb darabot. :)

Tromort77!
Én kiálok Lucho mellett, de szerintem nem lesz már itt sokáig, és nem azért, mert annyira rosszak lennénk vele, hanem mert hosszútávon nem lehet bírni a nyomást, ami rá nehezdik, szerinem eredményektől függetlenül feláll a szezon végén, de legkésőbb 17 nyarán.
Andris
Adminisztrátor

2016.12.03. 20:06:27

LG írta:
Andris írta: pff :D na ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
Mert? Mindkettő komoly eredményeket tudnak felmutatni, középcsapatból bajnok és BL döntős csapatot csináltak. Persze nem biztos, hogy nálunk is tudnának nagyot alkotni, de a pff-t erős túlzásnak tartom.
Mert mindkettő erőfutballt játszik, méghozzá teljes mellszélességgel. Mondanom sem kell, hogy a 110%os unszimpátiám mellett (ami szerintem mindenkiben felbugyog ezek hallatán, aki azt a focit szereti, amit a Barcelona többé kevésbé képvisel az elmúlt évtizedekben) a csapat adottságai is a lehető legsilányabbak az ilyesmihez. Nemtom, hányszor csinálok ilyet egy életben, de madridistáktól kell idéznem: tele vagyunk 150 centis mitugrász törpékkel.

Szóval itt a mert :) szerintem két (szinte) mindent elsöprő érv az említett urak ellen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tromort77

2016.12.03. 19:51:46

Megértem, hogy frusztrált mindenki. De nem bekkelni akart, hanem megtartani a labdát. Ezért jött Denis is. Ha beállunk bunkerezni 5 védővel attól ugyanúgy tudnak ívelgetni. A probléma az elkövetett szabálytalanság volt illetve ott Masch lemaradása.

Lényeg a lényeg, hogy vicces egy olyan meccs után elővenni ahol taktikaialg megverte az ellenfelet. Remekül felvoltak építve a mozgások. Amikor megpróbáltak letámadni az első félidő végén akkor gyorsan tudott alkalmazkodni a csapat és kihozni a labdákat. Működött a rendszer. Messi és Neymar is eldönthette volna, nem sikerült és csúnya lett a vége.

Amúgy meg mondjatok már egy épkézláb jelöltet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 19:46:55

Andris írta: pff :D na ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
Mert? Mindkettő komoly eredményeket tudnak felmutatni, középcsapatból bajnok és BL döntős csapatot csináltak. Persze nem biztos, hogy nálunk is tudnának nagyot alkotni, de a pff-t erős túlzásnak tartom.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.03. 19:44:15

Robcsyy írta: Bielsa, ha így hasrautes szeruen kene egy nevet mondani.
Dárdai! :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.12.03. 19:39:15

TripleH írta:
ZBarca írta:+ ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
A világ legjobban fejelő középhátvédje játszott a túloldalon, szerintem ehhez nem kellett volna Nostredamusnak lenni.
Ezzel egyetértek, bár szerintem LE is úgy gondolta, hogy ha eddig sikerült levédekezni a beíveléseket, pontrúgásokat, akkor ezt az utolsót is csak sikerül majd, de sajnos nem így lett. :|
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 19:37:09

Még csak nem is borult volna a 4-3-3.

Leszedi Neymart, Umtiti jön khv-nek, Masch ki jobbra, Roberto fel az EREDETI posztjára, Arda meg a balosra Neymar helyére, ahol szokott is játszani.

Ennyi lett volna.
Nagy értelem sem kell hozzá.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.03. 19:31:18

Andris írta:pff :D na ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
tök mindegy ki, csak mikor 1-0 vezetünk a real ellen és azon kívül hogy ívelgetnek semmi mást nem csinálnak, ne legyen olyan egybites debil, hogy behoz 160 centis gyereket, csak hogy 4-3-3 maradjon a felállás.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.03. 19:21:29

ZBarca írta:+ ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
A világ legjobban fejelő középhátvédje játszott a túloldalon, szerintem ehhez nem kellett volna Nostredamusnak lenni.
Andris
Adminisztrátor

2016.12.03. 19:20:56

Nervo írta:
visca el barca írta:
teljesen fogalmatlan, remélem nyáron lemond és keresünk vmi komolyabb kalibert
Sztem Kloppot vagy Simeonét nem fogják egy könnyen elengedni.Náluk meg komolyabbat jelenleg, nem nagyon tudok erre a padra.
pff :D na ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 19:20:19

ZBarca írta:Mondjuk szerintem azért nem hozta be Umtitit, hogy megmaradjon a 4-3-3. Ugye a franciával együtt már 3 kh lett volna a pályán, ami megkövetelte volna az alakzatváltást + ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
Értem, csak nem kéne mindig minden körülmények között ragaszkodni a 4-3-3-hoz. Korábban LE sem tette, de mostanra kialakultak berögződései.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.12.03. 19:13:42

Mondjuk szerintem azért nem hozta be Umtitit, hogy megmaradjon a 4-3-3. Ugye a franciával együtt már 3 kh lett volna a pályán, ami megkövetelte volna az alakzatváltást + ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
Kép
Lezárt