Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
randomguy írta:Sergi Roberto név nem mondd semmit?knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Pedig az igazolásokban LE is vastagon benne van. Olyan embereket igazoltunk, akiknek nálunk nincs igazi posztja. Turan az Atletico-ban sosem játszott középső kp-t, szélsőként sem épp az volt a játéka, mint nálunk kellene legyen. Vidal személyében szélső támadót igazoltunk jobb bekk posztra. Paco egyértelműen túl statikus és a fizikuma sincs meg ahhoz, hogy legyűrje a védőit. Andre Gomes meg semmi olyat nem produkált, ami indokolta volna a közel 40 milliós kivásárlási árat, ráadásul nálunk talán Rakitic posztja feküdne neki a legjobban, de ott játszott eddig a legkevesebbet. Ezeket az igazolásokat pedig a saját nevelésű játékosaink kárára tettük. Grimaldo-Digne (bár a francia szerintem nem rossz, bár jó sem), Gomes,Turan-Suárez,Rafinha,Roberto, Paco-Munír. Ugyanakkor a távozó Alves helyére nem hoztunk megfelelő pótlást. Ez az igazolási politika engem nagyon emlékeztet a Gaspart-éra igazolásaira. Petit, Christinaval, Mendieta, Rochemback, Geovanni, stb.Normandia írta: Nem feltétlenül az ő hibája. Biztosan hibázott és hibázik, de melyik edző nem teszi. A csapat sincs a csúcson, ami tavasszal bement az most nem. Úgy összességében van gond a csapattal és nem emelhető ki egy egy személy. Se elöl se középen nem vagyunk toppon, ennyit pedig egyetlen csapat sem bír el. Mondom ezt annak az LE-nek a védelmében, akit igencsak kritikusan néztem az első félévében és nem örültem, hogy őt választották annak idején a Barca edzőjének.
Sergi Roberto név nem mond semmit?knor írta:Három év alatt egy fitalt nem épített be. Töltelékeket vettünk 100mill-ért, de használhatatlan Arda és Vidal még mindig itt van.
Eusebio vágta haza a B csapatunkat is a kiesésig. Biztos csőd olyan játékosokkal, akik nem néznek rá fel. A következő edző személyének megtalálásához tudni kell, hogy Messi hosszabbít-e, vagy sem.brownieheaven írta: Ha mar nevekkel dobalozunk, mindig titkon remeltem hogy Luis Enriquet Unai Emery valtja majd a kispadunkonbar a PSG-s munkajat nem kovetem, ott eddig nincs osztatlan sikere tudtommal.
Vagy Eusebio, a klub ugyse szeret tul messze menni a kalyhatol, az o stilusa meg passzolna hozzank. Igaz, nagy ugras lenne neki a valtas, de ez Luchonal se volt maskepp.
Te egyre okosabbakat mondasz.Yokozuna írta:Ranieri! De a helyében nem vállalnám.
Egyetértek.LG írta:Tromort77!
Én kiálok Lucho mellett, de szerintem nem lesz már itt sokáig, és nem azért, mert annyira rosszak lennénk vele, hanem mert hosszútávon nem lehet bírni a nyomást, ami rá nehezdik, szerinem eredményektől függetlenül feláll a szezon végén, de legkésőbb 17 nyarán.
Vagy Sampaoli. De volt szó Oscar Garciáról régebben még, nekem vele se lenne bajom az alapján a néhány meccs képe alapján amit tőle láttam, de ő lenne a legkockázatosabb. Nyilván mindegyikük az lenne amúgy, de én őket el tudnám képzelni itt akár.knor írta:Thomas Tuchel
Ezek meg nagyon jó gondolatok szerintem, én még magamba se tudtam így megfogalmazni, de ezzel nagyon egyetértek. Tényleg úgy tűnik külsősként sokszor, hogy így van sajnos.csababarca írta:És igazad van abban is, hogy sok játékosunk bele van kényszerítve posztokba, feladatkörökre. De nincs elmagyarázva nekik,hogy ott mi is lenne a feladat, hova kell mozogni, hova kell visszazárni. (Roberto, RAkitic,Gomes)Andris írta:Gomesnek es Robertonak fogalma sincs hogy merre kene futkorasznia, Rakitic pedig tovabbra is jobb bekket jatszik. Es egyik sem az o hibajuk, egyszeruen semmi elkepzeles nincs arrol h kinek mit kene megvalositani, vagy teljesen megallapithatatlan es nyilvanvaloan nem is mukodik.
Olyan kb mint amikor minket serdülő meccs előtt felrakott a pályára az edző.
Csabika, balfutó mehet? Bólintottam, örültem,hogy kezdhetek, de fogalmam nem volt,hogy mit is kéne bejátszanom. Következő meccs, csereként szóltak, vkp mehet? Mehet persze, majd megoldom.
Na kb ezen a szinten vagyunk most a barcánál is úgy érzem. Vagyis nem érzem, hanem látom.
Mert mindkettő erőfutballt játszik, méghozzá teljes mellszélességgel. Mondanom sem kell, hogy a 110%os unszimpátiám mellett (ami szerintem mindenkiben felbugyog ezek hallatán, aki azt a focit szereti, amit a Barcelona többé kevésbé képvisel az elmúlt évtizedekben) a csapat adottságai is a lehető legsilányabbak az ilyesmihez. Nemtom, hányszor csinálok ilyet egy életben, de madridistáktól kell idéznem: tele vagyunk 150 centis mitugrász törpékkel.LG írta:Mert? Mindkettő komoly eredményeket tudnak felmutatni, középcsapatból bajnok és BL döntős csapatot csináltak. Persze nem biztos, hogy nálunk is tudnának nagyot alkotni, de a pff-t erős túlzásnak tartom.Andris írta: pffna ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
Mert? Mindkettő komoly eredményeket tudnak felmutatni, középcsapatból bajnok és BL döntős csapatot csináltak. Persze nem biztos, hogy nálunk is tudnának nagyot alkotni, de a pff-t erős túlzásnak tartom.Andris írta: pffna ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
Dárdai!Robcsyy írta: Bielsa, ha így hasrautes szeruen kene egy nevet mondani.
Ezzel egyetértek, bár szerintem LE is úgy gondolta, hogy ha eddig sikerült levédekezni a beíveléseket, pontrúgásokat, akkor ezt az utolsót is csak sikerül majd, de sajnos nem így lett.TripleH írta:A világ legjobban fejelő középhátvédje játszott a túloldalon, szerintem ehhez nem kellett volna Nostredamusnak lenni.ZBarca írta:+ ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
tök mindegy ki, csak mikor 1-0 vezetünk a real ellen és azon kívül hogy ívelgetnek semmi mást nem csinálnak, ne legyen olyan egybites debil, hogy behoz 160 centis gyereket, csak hogy 4-3-3 maradjon a felállás.Andris írta:pffna ezektől a nevektől mentsen meg minket a jóisten... persze nem feltétlen tudok ideális jelöltet állítani, de ez a két arc éppen az ellenkezője ennek.
A világ legjobban fejelő középhátvédje játszott a túloldalon, szerintem ehhez nem kellett volna Nostredamusnak lenni.ZBarca írta:+ ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.
pffNervo írta:Sztem Kloppot vagy Simeonét nem fogják egy könnyen elengedni.Náluk meg komolyabbat jelenleg, nem nagyon tudok erre a padra.visca el barca írta:
teljesen fogalmatlan, remélem nyáron lemond és keresünk vmi komolyabb kalibert
Értem, csak nem kéne mindig minden körülmények között ragaszkodni a 4-3-3-hoz. Korábban LE sem tette, de mostanra kialakultak berögződései.ZBarca írta:Mondjuk szerintem azért nem hozta be Umtitit, hogy megmaradjon a 4-3-3. Ugye a franciával együtt már 3 kh lett volna a pályán, ami megkövetelte volna az alakzatváltást + ő sem tudhatta, hogy a végén még szükség lesz rá.