Arda behozatala tavasszal szétszedte a középpályát, erre most is behozza, hogy a végén csináljon egy ostoba szabálytalanságot, amire semmi szükség, és elmegy a meccs.. Nem értem ezt komolyan, Arda millió +1 alkalommal bizonyította már, hogy nem való a középpályára, miért erőltetjük ott? Mindegy, nem is rágódok már ezen, elkönyvelem ezt egy ilyen szezonnak, aztán max kellemesen csalódok. Amúgy ezzel komolyabb bajom sincs, mert nem lehet mindig nyerni, egyedül az zavar, hogy ilyen buta, ismétlődő hibákat követ el számtalan alkalommal..
Umtitit mondjuk én megértem részben, szokás mondani, hogy működő védelmet ne bonts meg. Így utólag tényleg kellett volna, de nálam ez nem verte ki speciel a biztosítékot, az is elsülhetett volna ugyanúgy rosszul, mert nem vette még fel a meccs ritmusát..
LG írta:Tromort77!
Én kiálok Lucho mellett, de szerintem nem lesz már itt sokáig, és nem azért, mert annyira rosszak lennénk vele, hanem mert hosszútávon nem lehet bírni a nyomást, ami rá nehezdik, szerinem eredményektől függetlenül feláll a szezon végén, de legkésőbb 17 nyarán.
Egyetértek.
knor írta:Thomas Tuchel
Vagy Sampaoli. De volt szó Oscar Garciáról régebben még, nekem vele se lenne bajom az alapján a néhány meccs képe alapján amit tőle láttam, de ő lenne a legkockázatosabb. Nyilván mindegyikük az lenne amúgy, de én őket el tudnám képzelni itt akár.
csababarca írta:Andris írta:Gomesnek es Robertonak fogalma sincs hogy merre kene futkorasznia, Rakitic pedig tovabbra is jobb bekket jatszik. Es egyik sem az o hibajuk, egyszeruen semmi elkepzeles nincs arrol h kinek mit kene megvalositani, vagy teljesen megallapithatatlan es nyilvanvaloan nem is mukodik.
És igazad van abban is, hogy sok játékosunk bele van kényszerítve posztokba, feladatkörökre. De nincs elmagyarázva nekik,hogy ott mi is lenne a feladat, hova kell mozogni, hova kell visszazárni. (Roberto, RAkitic,Gomes)
Olyan kb mint amikor minket serdülő meccs előtt felrakott a pályára az edző.
Csabika, balfutó mehet? Bólintottam, örültem,hogy kezdhetek, de fogalmam nem volt,hogy mit is kéne bejátszanom. Következő meccs, csereként szóltak, vkp mehet? Mehet persze, majd megoldom.
Na kb ezen a szinten vagyunk most a barcánál is úgy érzem. Vagyis nem érzem, hanem látom.
Ezek meg nagyon jó gondolatok szerintem, én még magamba se tudtam így megfogalmazni, de ezzel nagyon egyetértek. Tényleg úgy tűnik külsősként sokszor, hogy így van sajnos.