Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyne lenne a része?! És mégsem világklasszis mindenki.S.Agüero írta:Jó, de ez nem szerves része a focinak. Nem ettől lesz nekem valaki jó focista. Ennyi erővel bármelyik fekete izomkolosszus játékos világklasszis.Gyorsaság, atletikus képesség, robbanékonyság, erő.
Menjen el sprinternek, távolugrónak, ha ezekben kiemelkedő.
Jó, de ez nem szerves része a focinak. Nem ettől lesz nekem valaki jó focista. Ennyi erővel bármelyik fekete izomkolosszus játékos világklasszis.Gyorsaság, atletikus képesség, robbanékonyság, erő.
Gólokban mindenféleképpen, de játékban ég és föld a két játékos.Messinek a konkurenciája is elég erős Ronaldo személyében és vele szemben sincs abszolút előnye.
Említeni is akartam. Nálam no.1 abban a Barcában, amit én láttam, ez a video pedig...csababarca írta:Jah hát ez olyan összeállítás, ami ha kazettán lenne már húzná a szalagot rendesen.
Nálam ő alap alltime 11 tagja. Talán a legalapabb, Messi mellett.
(nyilván akiket láttam játszani ténylegesen, '97től, érdemben)
https://m.youtube.com/watch?v=_EUXtOA3Xh0" target="_blankNero. kezdj el Rivaldoról nézni videókat, akár teljes meccseket. Az a pali kora legjobbja volt,csak a brazil Ronaldo fogható hozzá, esetleg Zidane.
Ahogy az az ember a labdához nyúlt...úristen. Miket tudott, miket. És akkor a Vale elleni gólja...Milan elleni teljesítménye...felejthetetlen katarzisok voltak 10es éveim elején is.
Sok dologban egyetértünk, ami kicsit meglep, hogy nekem is Xavi a személyes kedvencem. Ha a legjobb középpályásról lenne szó, biztos őt mondanám.Bob_Marley írta:...
A valaha volt legjobb megítélése azért felesleges, mert érdemes megnézni, hogy kinek kik voltak a riválisai a saját korában. Ezért maximum korszakonként érdemes nézni a dolgokat.crixus írta: Én így látom, úgy érzem nem is voltam túl szubjektív. Kíváncsi lennék mások véleményére is.
Szerintem egyáltalán nem abszurd. Azt, hogy lesz-e azt persze nem érdemes mondani, mert azt senki sem tudhatja. A "volt"-on pedig érdemes vitatkozni szerintem, vagy legalábbis beszélgetni róla. Kíváncsi lennék, hogy kinél ki a(z eddigi) valaha volt legjobb. Nálam egyértelműen Messi.Bob_Marley írta:Már az abszurd, hogy valaki azt mondja nem lesz a volton is lehetne vitatkozni, megtettük már.
de miért kell azokkal foglalkozni akik nem értenek hozzá? mi láthatjuk hogy egy CSODA a pályán, és ez épp elég. senki soha nem is lesz még csak hasonló szinten sem mint Ő! aki mást mond az hazudik/nem ért a focihoz/hülye. mindenki választhat.Tromort77 írta:Elképesztő, és egyesek még arról vitatkoznak, hogy ki a valaha volt legjobb.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=mm5t-B5qla8
Ezt csak így itt hagyom...![]()
Zseniális...Hozzá képest nem nagyon lehet olyan játékost mondani aki játékban jobb lett volna nála, vagy egyáltalán a közelében lett volna..
A kutya nem hasonlította máshoz. Nem is lehet.Veidt_madridista írta:A mondat második felét sikerült lehagyni, pedig az az igazán lényeges. Hogy a fenébe lenne összemérhető Messi, aki életében nem játszott ilyen szerepkörben, olyasvalakikkel, akik egész életükben ott játszottak, a legmagasabb szinten?