Normandia írta:Könnyű okosnak lenni ebben a témában, de tényleg nem vagyunk egyformák. Valszeg az a nő nem született meg aki miatt sokáig magam alatt lennék. Két olyan esetem volt, amikor engem dobtak, de mind a kettőt könnyen abszolváltam. Nem okozott semmilyen törést, se az egómban se máshol.

és mikor úgy alakult, hogy lekötöm magam, akkor biztos voltam, a mai napig is, hogy jól választottam. De hangsúllyozom, hogy ehhez ilyen tipusúnak kell lenni. Megértem azokat, akik nehezebben lépnek túl ezeken a csalódásokon, ezért is nehéz tanácsot adni, mert nem vagyunk egyformák, nem egyformán éljük meg a csalódásokat.
Nagyon irigyellek!!!
Engem 2 év legjobb barátságból alakult szerelemből, 4 év után dobott egy 2 hónapja facebook-ozó srácért. Kb 1 hónap után már találkozgattak is a hátam mögött.
6 hétig még szívatott, ezeket leírtam, most már karácsonyra is elvitte a nagy családnak bemutatni, hogy mennyire boldog vele, holott nem is ismeri (szeptemberben szakított, utána jött ez a velem is vele is 6 hét).
Ebben a 6 hétben 2 sztori: elment a sráchoz meg a spanjaihoz, valami kocsmás helyen voltak, ahol a csávó direkt ott akarta hagyni exem táskáját, hogy este már ne tudjon hazamenni, csak reggel, ezt időben észlelte, sértődve hazament. Reakció: másnap vele volt ismét.
Másik: nála aludtam, mondta végleg vége, sosem felejt el: aznap összejött a gyerekkel, a gyerek belőtt neki egy ilyet, hogy "aludj fent nálam, nem akarok mást, mert így nem érzem, hogy tényleg közelednél". Fent aludt, beitatta exemet, ráment, ERŐSZAKOSKODOTT, exem ellökdöste, aztán megtörtént: utána: azonnal hazavitette magát, sírva, nem is szólt a gyerekhez. Eredmény: másnap már ténylegesen együtt jártak.
Ja a csávó iszik, cigizik, nagy partyarc és exem 26 éves, ez kell neki.
Ennyit a nőkről, szarházi mind, valakiben előjön ez egy idő után, valakinek szerencséje lesz és mélyen lappang csak.
Ja a két húga és a barátai velem járnak moziba, bowlingozni, biliárdozni, engem hívtak meg szilveszterezni, velem jönne az áprilisi spartan race-re (bár végig zombi vagyok), ráadásul exem édesapja felhívta szilveszter után az én fateromat, hogy sajnálja, elnézést kér a lánya nevében, a feleségével tökéletesen megvoltak elégedve velem, ilyen embert akartak mellé, beszélt is vele (holott ő semmibe sem szólt bele), de hajthatatlan volt.
Azóta csak tengek-lengegek, nagyon jó diákmunkán vagyok, de nem bírok mindig bemenni és a 8 órát letudni, nem nyitok barátaim felé, elszaródott jelen pillanatban még az életem. Februárban kezdődne az utolsó félévem, 1 tárgyam van + az államvizsga, most kb ott vagyok, hogy nem látom esélyét, hogy meg legyen, képtelen vagyok odafigyelni bármire is.
Ilyen az élet, fel kell állni, valaki jól fogadja, valaki nem (én), jelen pillanatban cserélnék egy gyógyíthatatlan rákos emberrel, aki élni szeretne, mert teljesen elveszettnek érzem magam. Szívás.