Persze, nyilván voltak okok. Utólag mondott más dolgokat is...de azok belemagyarázások.
Mondom, központba a suliját állította, hogy nem bírja azt meg egy komolyabb kapcsolatot is egyszerre. És mivel én 27 vagyok, nyilván picit komolyabb kapcsolatot akarok majd idővel. Ellentmondás,hogy nekem megfelelt ez a hétvégén találkozunk felállás is, nekem is van dolgom, egyetem,munka, szóval jó volt így, és nem is nyomasztottam semmivel.
Viszont a történethez hozzátartozik, hogy neki ez tényleg parája, mert nyáron amikor összekeveredtünk, már ezzel nyitott...hogy nem tudja,én hogy fogom kezelni az ő sulis ügyeit...
Szóval már itt ezen lamentált.
De nekem ez az éretlenségére vezethető vissza, hogy még nem képes kétfelé figyelni.
Közben nyilván megfordul a fejemben,hogy van más...de nem úgy komolyabban,hanem hogy ott csapják neki szelet hétköznap az egyetemen, aztán tetszett neki...tetszik neki, rájött,hogy még nem kötné le magát. És itt megint arra jutunk,hogy éretlen.
Fogok róla írni,hogy hogy alakul...semmi nem lesz már, majd nyáron maximum.
Ott bezártság, egymásra utaltság...kb borítékolható, hogy összekeveredünk megint...ismerem magam, őt is...persze lehet nem. De ha igen, annak sem lenne sok haszna már...max hogy van egy jó nyaram...
Bob, köszi neked is.
Én nem futok utána, 2 hete szakított, tán egyszer írtam rá, karácsonykor. Ha keres visszaírok, normálisan. De nem vagyok az a fajta, hogy könyörögjek, annak nem látom értelmét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."